hej wszystkim
rurka : :-( kurka siwa.... no nic pozostaja &&&&&&&&&&&& za prace! a powied zbo mi widocznie na BB umknelo, dlaczego starania radykalnie AZ do czerwca odlozone? przeciez to prawie rok ?????
oliwka : jedz do lekarza! ale to sikanie w nocy... moze akurat?????????
ewula : milego wypoczynku!
palemka : milego dnia i zdrowka dla taty !
wiolka : widzialam twoj brzuchol i nie przesadzaj ! bo znowu zostaniesz zlinczoana!
zizi : :-( co tu wiele mowic...
kocurek : z obu stron widac
a z 1 nawet bardziej niz z drugiej, ne wiedziec czemu 
dziekuje wam dziewczyny za polechtanie mojego ego, choc nie jetsem pewna, ze "chudzielec" i "chudosc" to sa pozytywne okreslenia ... :// no moze to ja tak to odbieram bo czlowiek zawsze niezadowlony z tego co ma i wolal by inaczej
wiec pozostane przy odbiorze "brzusiu ladny"
hahahahahahhahaa
mama : super ze zuza zadowlona zwarta i gotowa
moj ksiaze niezlomny gdzies wybyl na spacer z babcia, jeszcze go dzis nie widzialam...
rurka : :-( kurka siwa.... no nic pozostaja &&&&&&&&&&&& za prace! a powied zbo mi widocznie na BB umknelo, dlaczego starania radykalnie AZ do czerwca odlozone? przeciez to prawie rok ?????
oliwka : jedz do lekarza! ale to sikanie w nocy... moze akurat?????????
ewula : milego wypoczynku!
palemka : milego dnia i zdrowka dla taty !
wiolka : widzialam twoj brzuchol i nie przesadzaj ! bo znowu zostaniesz zlinczoana!
zizi : :-( co tu wiele mowic...
kocurek : z obu stron widac
dziekuje wam dziewczyny za polechtanie mojego ego, choc nie jetsem pewna, ze "chudzielec" i "chudosc" to sa pozytywne okreslenia ... :// no moze to ja tak to odbieram bo czlowiek zawsze niezadowlony z tego co ma i wolal by inaczej
wiec pozostane przy odbiorze "brzusiu ladny"
mama : super ze zuza zadowlona zwarta i gotowa
moj ksiaze niezlomny gdzies wybyl na spacer z babcia, jeszcze go dzis nie widzialam...