• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wszystkim

rurka : :-( kurka siwa.... no nic pozostaja &&&&&&&&&&&& za prace! a powied zbo mi widocznie na BB umknelo, dlaczego starania radykalnie AZ do czerwca odlozone? przeciez to prawie rok ????? :(

oliwka : jedz do lekarza! ale to sikanie w nocy... moze akurat????????? :)

ewula : milego wypoczynku!

palemka : milego dnia i zdrowka dla taty !

wiolka : widzialam twoj brzuchol i nie przesadzaj ! bo znowu zostaniesz zlinczoana! :)

zizi : :-( co tu wiele mowic...

kocurek : z obu stron widac :) a z 1 nawet bardziej niz z drugiej, ne wiedziec czemu :)

dziekuje wam dziewczyny za polechtanie mojego ego, choc nie jetsem pewna, ze "chudzielec" i "chudosc" to sa pozytywne okreslenia ... :// no moze to ja tak to odbieram bo czlowiek zawsze niezadowlony z tego co ma i wolal by inaczej
wiec pozostane przy odbiorze "brzusiu ladny" :) hahahahahahhahaa

mama : super ze zuza zadowlona zwarta i gotowa :)

moj ksiaze niezlomny gdzies wybyl na spacer z babcia, jeszcze go dzis nie widzialam...

reklama
lili ależ daj spokój..! :-) Teraz tak urosłam, że naprawdę niechybnie pęknę :-D

mama heja..! Jak się miewa mały, pasiasty drapieżnik??

rureczka...... :)

zizi oj dzieję się u Ciebie ... dzieje... cóż poradzisz..? Trzeba sobie to jakoś w głowie poukładać i potem zacząć szukać pozytywów... Ściskam.....

jos no skoro tak twierdzisz... to jestem gotowa uwierzyć na słowo :-D:-D Miło Cię widzieć :-)

Ostatnia edycja:
rurka : ozesz!!!!!!!!!!!!!!!!! k***A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co mam powiedziec... jesli potrzebujesz zniknac z bb to ok, ale moze nie znikaj na dlugo, co????? bo bez ciebie tutaj to nie bedzie to samo...

kocurek : witaj! jak samopoczucie?

ciekawie kiedy asionek wroci???? moze w ten weekend mama wyjezdza i sie pojawi...?

Rurka ....przykro mi...ja ciągle słyszałam to samo...no ,może inaczej- czyli-mam pani dzieci a dzieci chorują czyli bedzie pani na L4 -dziękujemy.........i tyle było rozmowy.
ale w końcu i ja doczekałam się szansy i pracuję..
nie poddawaj sie i nie załamuj..teraz się wypłacz,ale wracaj kochana do nas..

Jos tak ,Zuza zwarta..ja też.:)

Kocurek a tygrys szaleje na ogrodzie-dostał dzika i bega od tui di tui :))
po szaleństwach na słonku pewni szybko padnie i znów pośpi 3 h;))

jeryyy wiecie ,że ja jeszcze dziś nie poodkurzałam....jaaaa!??!!
idę bo aż mi głupio...

mama u mnie noce dalej bez zmian... dziś bylismy dodatkowo na szczepieniu, Maja miała 3 wkłucia, ale była bardzo dzielna i zaplakała tylko na chwile przy wkłuciach a później to sie już śmiała do babeczki... teraz spi, ale bardzo niespokojnie... Ala siedzi i sie bawi oczywiście błyskotkami... ja obiad przygotowałam i wpadłam do Was a mąż odsypia po nocce... u nas pogoda znośna, słonko jest, ale to nie lato bo ok. 18st. C.

rurka strasznie jest mi przykro...

carolinee i jak tam?? Do lekarza idziesz? Dalej boli...?

mama no i super, że Zuza zadowolona ze szkoły, pewnie już sie nie może doczekać :)

ide kawe zapodać bo łab mi leci po takich kiepskich nockach...

reklama
maran : dzielna maja :))) oby nocki byly lepsze!!!! jak twoj maz chodzi na nocki to ty pewnie na chwile masz go w domu w ciagu dnia do pomocy... czyli tak jak ja, sama z dziecmi i wszystko na twojej glowie... moj wychodzi po !!!!!!!!!!!!!- wraca najwczesniej 20-20h30 ale i 21 i 42 i czasem 2... zalezy jaki okres i co do zrobienia...

nie moge z twojej ksiezniczki od blyskotek i rozowych ciuszkow :)))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry