• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej asionek i coooo..????? Jak leżą???? :-D:-D:-D

carolinee spokojnie, bo prolaktyna!!! :dry:

wiola a cóż Ciebie dziś tak skąpo?? :-)

joss Leopold to zuch i śpioch, co poradzisz?? :-D Ale powiem Ci, że ja swojego malca nigdy nie budziłam, jeśli nie musiałam :-)

kocurku to tak jak ja , tez nigdy nie budze Iwy. nawet jak w szpitalu kazali mi ja budzic co 3 h na jedzenie to tego nie robilam... falszowalam karte:zawstydzona/y::-p

a tak jakos, rodzice lukasza byli, potem troche twwe poszlam kosic a teraz grzebie w kartonach z ubraniami. a za jakis czas bede musiala sie wykapac i do lekarza

Asionek - a dziękuję, jak się odważę to może zdjęcie pstryknę :-) nawet do twarzy mi w tym amarancie :)))))))))

jos - ja Ciebie proszę...jak Ty sobie eLki kupujesz, to na moją dupę nie ma rozmiarów :-D:-D:-D)))))) A Polduńki nie budź, może śni o jakiejś miłej francuzeczce :-p

Kocurek - pojadłaś ??? :-) Bo mnie już rozrywa, a ciągle węszę po domu jak wygłodniały pies :)))))))

made a dajże spokój... przestańże o jedzeniu :-D:-D przecież ja opróżniam lodówkę zanim daję radę ją wypełnić hahahaha.. A jem tak mniej więcej.. NON STOP :szok: - twarożek, wszelki owoc, jogurt, maślanka, OGÓRY MAŁOSOLNE :-D

wiola wzrok na pewno sokoli, więc nie trzeba kciuków za wizytę??? :-p

Kocurek - a ja jak zdrowo się odżywiałam, tak teraz wszelkie świństwa mi smakują :szok: im więcej E tym lepsze :-D)))) przed chwilą opróżniłam paczkę chipsów, a mój żołądek domaga się repety :eek:
Pochwalę się - przyszłą paczka :)))) wszystko dotarło, włącznie z Majtochami :-D))) ale już zapakowałam do torby, postanowiłam ich nie przymierzać...

Wiola - tylko niech Ci wypisze bezterminowo, żebyś nie musiała co dwa lub pięć lat prawka zmieniać ;-)

made : ja na codziejn nosze M-ki bo nie lubie jak mnie sciska i uwiera, musze miec wygode, najchetniej cale zycie chodizlabym w dresie, dlatego L-ki wydawalo mi sie normalne, tylko ze sie nacielam na H&M owej numeracji! :)

made, kocurek, wiolka : to wlasnie chcialam uslyszec!!!!! dziekuje :))))))))) nie obudzilam, 5 min pozniej wstal sam w dobrym hulorze, nie wyrwany ze snu :)

asionek : &&&&&&&&&&& za wizyte
mi sie do SR nie chce, bo wiem ze... nie wiele (zbey nie powiedziec nic) daje ;) jak czlowiek dupsko kula na pilce i sobie joge oddychanie robi, to nie wiele ma to wspolnego z kontrola oddechu w sytuacji gdy cos ci chce wyrwac kregoslup :)
wiec ja sie nastawiam nie na SR tylko na perdiurale na zyczeniei z miejsca coby nie tracic nawet godziny w mekach ;)

moje dziecko bawi sie puzzlami i playmobilami FAZA RYCERZE :)
a wczesniej tanczylismy sobie do cyganskiej muzyki, mama pospala i sie rozhulala, tancze a L. do mnie :
"Mama, tanczysz jak ryczerz" ... Yyyyyyyyyyyyyy... to moze przestane tanczyc i zostaniemy przy czytaniu ksiazeczek ;) hahahahahha

wiola &&&&&&&&&&& :-):-):-)

made ja mam teraz słabość jedynie do krówek i czekolady w każdej postaci :-D A poza tym to faktycznie prozdrowotnie jakoś mi wychodzi :-)

jos hahahahahaaa :-D ale może w oczach syna to wysokiej rangi uznanie ????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry