• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - a może to są zabłąkane S'ki ??? :-))))))) Nie wytrzymam :-D

Olivka - no będę musiała, bo jak mnie zobaczą w tej seksownej amarantowej koszuli i w tych siatkowych ...khe, khe eLkach, to mogą mnie trochę potrzymać :-))))))))))

Jejku, idę zjeść obiad, bo mi odwala...... :-p

reklama
Smaczności koleżance :-)

A ja idę zrobić ekspresowy napad na lodówkę :-D Z regularnych, porządnych posiłków już zrezygnowałam z tydzień temu - nie mam miejsca!!! Teraz tylko co rusz podjadam ;-)

marcepanek bo małe i drobniutkie JEST piękne :*

jestem

dziewczyny co wy kurka chcecie od tych majtasow M/L toc to normlany ciazowy nieduzy rozmiar!
ja na teraz na ciaze sobie kupilam na szybko w H&M "L"ki a H&M ma duza rozmiarowke wiec sa XL-ki hahahahaha
I sie wkutwiam ze ich nie zaloze moze, a wzielam 2 czteropaki plus jedne bogu dzieki M-ki czyli jak normlane L-ki i na te powinnam sie w 7-9m-cu zalapac :)

^zasnelam, oczywiscie ja psychol halasowy tylko 30-40min (choc dobre i to) a moj ksiaze niezlomny spi dalej... jednak go przedszkole emocjonalnie i fizycznie zmeczylo hehe bo padl jak kawka o 12h45, wiec zraaz bedzie 3h jak spi... i jak tu go pozniej polozyc na nowo o 19h30 jak mi wstanie ok.16 ??????????????????? Grrrrrrrrr...
ze juz nie wspomne ze dzis otowrzyli ta bawialnie popoludniowa ( wtorki piatki 15-17H30) i co? i jajo!!! nie zdazymy dzis albo jak glupki pojdziemy z buta 15min w jedna, 15 w druga dla niecalej godzinki na miejscu!

marcepanek : nie starsz plis problemami z oddychaniem w 37 tygodniu co.???? bo ja czekam na 36-37 jak na "pewnik" a mi jeszcze zdeczko 10 pelnych tygodni zostalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
cześć Kobietki :)
a przymierzajcie... przymierzajcie hehehe...

jos moja Ala nie śpi już od jakichs 2 miesięcy w dzien... nie chciała, nie raz ją goniłam do spania a ona sie pobawiła w łóżku z godzine i przychodziła do mnie mówiąc, że już sie wyspała, wiec jej nie kłade w dzień, czasem sama zaśnie na kanapie, ale zasadniczo nie chodzi spać w dzien... no i u nas drugi dzien w przedszkolu bardzo pozytywnie... Ala nie chciała wracać do domu :szok: ogólnie bardzo zadowolona jest no i ja też póki co :tak:

maran : super ze sie ali podoba :) zawsze latwiej : i dziecku i mamie ;)

poldek dalej spi, TRZY I POL GODZINY JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! wciaz sie cykam i nie mam serducha wejsc i podniesc do pionu.............
co robic?????????????? laaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jos ja bym mu dala spokoj, niech spi. najwyzej wieczorej polozysz go chwile pozniej , mysle ze nie bedzie mial problemu ze wstaniem rano bo teraz sobie odespi

reklama
ale sie rozpisalyscie :)

made Rzuć swym doświadczonym, mądrym okiem, co mi się marzy :))))))))))))))))))))))))))) CEBA ZESTAW KĄPIELOWY KOMODA+PRZEWIJAK+WANIENKA n (1793776689) - Aukcje internetowe Allegro

super ten zestaw sama chcialam go kupic , ale ciezko by bylo z Pl przytargac , a tutaj ceny sa z kosmosu , prawie to samo co w Pl tylko , ze w euro :szok:

Cycy mnie swędząąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!

nie no :-D ciekawe moze rosna ?? :))

j

asionek : ja mam bole od 9tc, a skurcze od ok. 10/11 tylko ze jest tego coraz wiecej
a ta iloscia to nie ma co sie sugerowac, bo kazdy organizm jest inny
sa kobiety co rodza a nie wiedza ze maja skurcze
ja z poldkiem mialam stawianie sie brzucha a skurczy zero az do kilku godzin przed narodzinami... bo nawet najpierw wody mi odeslzy a dopiero pozniej dostalam S. regularnych co 5min!
narazie sie nie stresuje, no i poki krzyzowych nie ma tylko w dole brzucha+ ciagniecie po zmeczeniu powinno byc ok
ale i tak mam wielka nadzieje, ze dotrwam choc do 37 tc :)
aha nastepna wizyta sobota 24.09
czas by ruszyc doope i zapisac sie do poloznej na kurs rodzenia, ale szczerze to mi sie nie chce i zaczynam sie po cichutku zastanawiac, czy sobie nie darowac... yyyyyyyy....

made : powodzenia na szczepieniu

napewno dotrwasz !! trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
ja wizyte mam 22 :)
ja zadowolona jestem ze swojej SR i poloznej tez :)
basen mnie super relaksuje , chociaz jak z niego wylaze to czuje sie jak slon , albo gorzej ;))

bardzo gustowne wdzianko :)

taka schize mi z gaciami zrobilyscie , ze ide zmierze swoje :-D zeby nie bylo tak , ze bez bede latac w szpitalu hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry