• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola człowiek przez Ciebie zwariuje :-p Ja oczywiście siedzę cicho i już NIC nie sugeruję :))) Ale fajnieee by byyyło......... gdyby mimo tych medykamentów i wysokiej prolaktyny.... eeech :sorry2: Nawet, jeśli pokój nie wypalił - potrzeba matką wynalazku - coś byście wykombinowali :tak:

pysia A od kiedy TY nie masz nic do powiedzenia w kwestii zakupów - MASZ JUŻ WSIO????

reklama
jestem na chwile, musze sie polozyc bo mi brzuch wysiada
poldek zasypia wiec licze na 2h-2h30 dla mnie!

marcepanek :dziex za odp. to ty dlugo pociagnelas jak na takie problemy... bylam pewna ze u ciebie byl 35 moze 36 tydzien, ale nie 37 :)
a u mnie porblemy zaczely sie od 9tc jak zbyt gwaltownie podnisolam synka

oliwka : kiedy test ?

dziekuje za cieple slowa na temat mojego zucha :)

wiem ze ktos cos do mnie pisal ale jetsem tak zmeczona, ze nie moge sobie przypomniec...

asionek : ja mam bole od 9tc, a skurcze od ok. 10/11 tylko ze jest tego coraz wiecej
a ta iloscia to nie ma co sie sugerowac, bo kazdy organizm jest inny
sa kobiety co rodza a nie wiedza ze maja skurcze
ja z poldkiem mialam stawianie sie brzucha a skurczy zero az do kilku godzin przed narodzinami... bo nawet najpierw wody mi odeslzy a dopiero pozniej dostalam S. regularnych co 5min!
narazie sie nie stresuje, no i poki krzyzowych nie ma tylko w dole brzucha+ ciagniecie po zmeczeniu powinno byc ok
ale i tak mam wielka nadzieje, ze dotrwam choc do 37 tc :)
aha nastepna wizyta sobota 24.09
czas by ruszyc doope i zapisac sie do poloznej na kurs rodzenia, ale szczerze to mi sie nie chce i zaczynam sie po cichutku zastanawiac, czy sobie nie darowac... yyyyyyyy....

made : powodzenia na szczepieniu

Kocurek - nasza pysia, to pewnikiem ma już wszystko w szpitalnej szafeczce :-D)))))))
Tylko my takie mało zorganizowane :)))))))))))))))))))

Olivka - mi urosły w drugiej ciąży do miseczki C i tak już zostały, tak więc Kochana.....jest szansa :-)
A rodzić to będę najwcześniej w 40 tc tak coś czuję ;))))

Dziewczyny,spokojnie,nie ma co się nakręcać,robiłam test w 35dc,dla spokojności i była I kreska więc nie ma fasolki na 100%.No i przecież torbiel jest bo pęcherzyk nie pękł.
A mi nie urosły i nie urosną...:(((((((((((((((Swędzą tylko beszczelne!

pysia - ja bym się nie zdziwiła jak byś miała personel cały obsadzony :-)))))))))))
Ja to kupiłam te Bella Mama, bo są już sprawdzone przeze mnie, aaaaa....zapomniałam jeszcze dopisać, że zakupiłam też majtki siateczkowe :cool2:

Olivka - jeszcze będziesz miała Balony....made Ci to mówi :-)))))

jos gdyby dalej mnie tak faszerowali to i dwa lata bym w ciąży przechodziła ;-)
A tak poważnie mówiąc cieszę się że przetrzymali mnie do 37tygodnia bo mała dzięki temu zdążyła nabrać ciałka. A i tak miała na początku problemy z oddychaniem...

Kocurze fajny ten wynalazek ,ale po części krótkodystansowy. Wanienka mała i starczy na 4 może 5miesięcy zależy jak duża urodzi się mała czarna.
Ale z racji ,że twój bąbelek urodzi się już chłodną porą roku to taki przewijaczek na kółkach zabierzesz wszędzie czy to pokój czy łazienka...

A moja mała pindka Nikola nie chce zjadać nowości ,ile to ja już się na cudowałam ona tylko mleko i mleko. No i ostatecznie soki gęste z bobofruta. Próbowałam deserki ,zupki wszystko co może...nawet na rzadko do butelki robiłam ,ale nie...uparciuch mój mały. A ona już za chwilę pół roku skończy :-)w sobotę dokładnie :-)

carola ale człek zawsze jakoś ma tę nadzieję :-) Tym bardziej, że pisałaś o przypadku koleżanki, co też torbiel miała.. i ja nie umiem myśleć inaczej, jak tylko, że wszystko jest możliwe :sorry2:

Dzięki marcepanek właśnie bardziej mi o mobilny przewijak chodzi, a wanienkę mam dużo większą zakupioną :))))

pysia ja mam siatkowe i jednorazowe.. ale nie mierzyłam :szok: A nóż są za duże hahaha :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry