• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - siateczkowe lepsze, bo więcej powietrza dociera tam gdzie trzeba ;))) U nas w szpitalu zabraniają bawełnianych zakładać.
A czas to masz rację......pędzi jak szalony. Pamiętam jak przeżywałam porody just i młodejmamusi , a tu niebawem sama się znajdę w centrum uwagi na BB :-p:-D:-D:-D)))))))))

Olivka ??? A to na pewno jest torbiel ?

Wracając do majtek....to ja zamówiłam profilaktycznie ............L'ki :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
pysia sama się zastanawiam kiedy to zleciało :-)

oliwka zobacz co znalazłam :

Ja zaszłam w ciążę mając torbiele na jajnikach.
Trzech lekarzy zgodnie stwierdziło, że to niemal cud, bo moje jajniki praktycznie nie pracowały.

I zresztą przez to też zaliczyłam wpadkę - lekarze, mówili, że o zajściu w ciążę nie ma mowy, zabezpieczałam się mimo to (wolałam na zimne dmuchać). W okolicach sylwestra zaszaleliśmy z mężem nie używając zabezpieczenia i... wpadka. :)

Mam Koszulę !!!!!!!!!!! Idę przymierzyć :-p

pysia - a Ty kiedy zamawiałaś koszulę ??? Bo my chyba z tego samego źródła kupowałyśmy ;-)

Ostatnia edycja:
Made,majtasy się bierze w takim rozmiarze jaki nosi się na codzień:)
Marcepanek,piękne ale mnie się takie historie nie imają...chociaż Ninka jest a niby nie powinno jej być...
Na pewno nie tym razem.Czekam do końca tygodnia a w przysłym do ginka jak nie będzie @.
Sprawdzałam w kalendarzu i miałam juz raz 40 dniowy cykl w marcu.

oliwka właśnie w takich momentach mam nadzieję ,że stał się cud :-)

A odnośnie tych jednorazowych majtek poporodowych grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja miałam w rozmiarze S 36-38 i były tak wielkie ,że masakra...w domu przerzuciłam się na zwykłe majty tyle ,że czarne i nic mi przynajmniej nie latało po pupsku :zawstydzona/y:Polecam otworzyć i sprawdzić bo jak są za duże więcej z nimi kłopotu niż pożytku...

Kocurek - hahahhahaaaaaaaa weź no bo się poplułam przez Ciebie :-D:-D:-D
Ja majtów nie mierzę ! Trudno, najwyżej będę z gołą dupą paradować :-))))))))))))))

pysia - koszula jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, już ją wsadziłam do pralki, ale pięknie leży, a jak podkreśla moje wdzięki :-):-):-)

reklama
Kocurek - powiedz no... :-D przecież nikt się śmiał nie będzie, no co Ty :-):-):-):-) pysia już pewnie prasuje i w garach miesza :)))))) a ja to powaga na ustach od urodzenia :))))

pysia - no koszula musowo w bęben...śmierdzi jak cholera :/ Dziecko Ci ssać nie będzie chciało przy takim smrodzie :-))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry