• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary witaj kochana :))jak Mia?? dokazuje w brzusiu??
ściskam :)

Mama - dziękuję, kochana! Nasza córcia ma się dobrze, rośnie i dokazuje. :tak: A jak tam u Ciebie? Jak w pracy? Zadowolona? :happy2: Jak rodzina? Mam nadzieje, ze wszyscy zdrowi! Niedawno czytałam, że miałaś testować jakoś teraz. Mam nadzieję, ze nic nie pomieszałam - ale jak tam w ogóle?

Carolineee - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ oraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

Ostatnia edycja:
Kocurek - to jest REWELACJA !!!!!!! Przyznam się, że miałam podobny zestaw w Obserwowanych, za 80,00 zł. i po dwóch godzinach już go nie było, a chciałam poczekać na mojego Pana i podjąć wspólnie decyzję. Zestaw był co prawda używany, ale w idealnym stanie.
Ten, który znalazłaś jest świetny, a i cena jakoś specjalnie nie powoduje u mnie palpitacji serca....mam go już w ulubionych ;-) poczekam tylko na powrót mojego Kochanie, żeby nie było, że coś zamawiam bez konsultacji ;))))
Ja tego przy Mańku nie miałam, ale koleżanka miała i aż mnie skręcało, bo to naprawdę fajny wynalazek, tym bardziej dla kobiety, która często gęsto będzie kąpać malucha sama :)))

made bardzo dziękuję za pozytywną opinię :-D Mam pewność, że nie ubzdurałam sobie, że jest mi to absolutnie niezbędne ;-) Pamiętam, jak mnie plecy bolały przy kąpaniu Kamiśka (wanienka w wannie) i przewijaniu go na łóżku. A to cudo ma kółka i można sobie jeździć po całym mieszkaniu i przewijać, gdzie się zapragnie, w wygodnej pozycji :-) Nie szkodzi, że wanienka w tym zestawie jest mała - mam już zakupioną dużo większą, którą też będzie można postawić na tym stelażu, myślę, i kąpać malucha :-)

carola mam przeczucie, że to będzie strzał w dziesiątkę - tym bardziej, że nie chcę mieć przewijaka tylko na łóżeczku, a może będzie za chłodno w domku i będę przewijać w łazience???

Ostatnia edycja:
Kocurek - najważniejsze to sobie ułatwiać pracę :tak: Wybór superrrrrrrrrrrr

Olivka - moja babcia zawsze mawiała, że jak swędzą, to rosną :-D))))))

pysia - a Ty co siedzisz tak cicho ???? Mam Cię na oku :-))))

reklama
Made,moja też tak mówiła...coś mi nie urosły a swędziały raz na jakiś czas:)
Kurka,Ty zaraz rodzisz:))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry