• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek !!!!!!!!!!! Mam internet- szykuj kawę :-D)))))

Takiego posta naskrobałam i tyle go widzieli...eee...nie bawię się tak.
Będę pisała po jednym zdanku, bo tych tasiemców później mi szkoda jak nie wiem co :eek::-)

jos - Maniek będzie szczepiony zaległym MMR :/, które powinno być wykonane w 13/14 miesiącu życia dziecka, ale akurat wtedy miał zapalenie oskrzeli i mu się upiekło ;)))
O skurcze się nie martw, ja z córką miałam ich dużo i dość wcześnie wystąpiły, bo jakoś pod koniec pierwszego trymestru i tak trzymały do końca :)))
A Poldusiowi to Buziak soczysty, ze taki Zuch chłopak z Niego :*

mamitka - całusy Kochana :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
:szok::szok: MADE LEEECĘ :-D:-D:-D
Ja tak teraz mam ze swoją skrzynką - co napiszę maila w jakiejś arcyważnej sprawie to mnie wywala, a ja głupolek nie zapisuję po każdym zdaniu :sorry2:

Cześć wszystkim!

Wlatuję pozdrowić, życzyć miłego dnia i przesłać:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:happy2::happy2:

Już edytowałam bo się boję, że znowu mnie brutalnie-CIACH :-))))))
Mam kawę, mam Kuleżanki, jest Superrrrrrrrrrrrrrrr :)))))

Kocurek - ja też taka mundra jestem....wezmę zapiszę okienko, nigdzie nie skopiuję, a później mam pretensje do całego świata :-)))))

oliwka szkoda :-(

A ja już wymyśliłam obiad na dziś ;-) Tortille z panierowanym filetem :-) Maciuś mnie natchnął jak rano wyciągnął placki tortilla z szafki :-)

Witaj mama :-) i carolinee :-) i pysia :-) i rureeeeczka :-) i jos :-) .... i wszystkie pozostałe babki :-D

marcepanek gratki ślicznej fotki i oby tak dalej ładnie :tak:

made ja to klnę na czym świat stoi, jak mnie tak wywala, a nie skopiuję :szok: Składam mozolnie literki w słowa - przecież w ciąży mózgownica zacofana :-p A tu BUM!!!! Grrrrrr......

A jak się dziś miewa nasza nowa przyszła-ponowna mamusia wiola??? :))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Made dzięki za buziaka-;)) doleciał:)))
słonecznie pozdrawiam;))

Carolaaa- cześć ..to jest "najlepsze";/;/fasolki brak i @ brak....fak wszystko zablokowane..
a jak kredyt dostałaś??

Mary witaj kochana :))jak Mia?? dokazuje w brzusiu??
ściskam :)

Pysia cześć mamuska-czy imienia nadal brak???:)

reklama
Lilu - zamówiłam tak:
podkłady poporodowe
podkłady na łóżko do szpitala
wkładki laktacyjne
waciki nasączone spirytusem na pępuszek
zestaw startowy Tommee Tippee
pieluszki flanelowe
niedrapki
czapki pilotki
sudocrem
koszula dla ciężarnych i/lub karmiących
yyyy....chyba tyle :eek: przesyłkę ma już kurier, także lada moment może dostarczy...

Chyba powinnam się w tej sytuacji jakoś ogarnąć, co ? :-p a nóż widelec brzydki nie będzie :-)))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry