witam sie 
marcepanek : sliczny robaczek maly
uwazaj na siebie!
carola : faktycznie szok objawy... nie wiadomo o co halo...
mama : where aaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyooooooooouuuuuuuuuuuuu?
made : na co szczepi sie manius?
mloda : fajnie ze zajrzalas bosmy sie martwily wszysytki! ciesze sie ze rafalek zdrowo rosnie!
kocurro : jak tam samopoczucie, kulasz sie jakos?????
jetsem pewna ze za 2-3 tyg ty juz bedziesz rozpakowana
jakos takiego czuja mam 
maran : a to podobna ilosc godzin u was! i fajnie macie ze mozecie zaczac o 9... u nas trzeba wejsc do skzoly miedzy 8h20 a 8h30... wolalabym te pol godizny pozniej, bo maly lubi spac jak nic...
dzisiaj ansz 2gi dzien w przedszkolu, maly rano poszedl bardzo ochoczo
normlanie kurka zwraca uwage nawet na to co mu ubieram! ze chce takie spodnie i takie a nie inne buty ( bo to sa buty do szkoly) !!!!!!!!
oczywiscie obiwiazkowo plecak, do widzenia mowi mi w locie ledwoe na mnie patrzac... nie myslalam ze sie okaze takim judaszkiem... chyba liczylam mimo wszystko,nie nie na lzy, no ale powiedzmy choc na te kilka minut przy mamusinej spodnicy
))))
marcepanek : sliczny robaczek maly
carola : faktycznie szok objawy... nie wiadomo o co halo...
mama : where aaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyooooooooouuuuuuuuuuuuu?
made : na co szczepi sie manius?
mloda : fajnie ze zajrzalas bosmy sie martwily wszysytki! ciesze sie ze rafalek zdrowo rosnie!
kocurro : jak tam samopoczucie, kulasz sie jakos?????
maran : a to podobna ilosc godzin u was! i fajnie macie ze mozecie zaczac o 9... u nas trzeba wejsc do skzoly miedzy 8h20 a 8h30... wolalabym te pol godizny pozniej, bo maly lubi spac jak nic...
dzisiaj ansz 2gi dzien w przedszkolu, maly rano poszedl bardzo ochoczo
oczywiscie obiwiazkowo plecak, do widzenia mowi mi w locie ledwoe na mnie patrzac... nie myslalam ze sie okaze takim judaszkiem... chyba liczylam mimo wszystko,nie nie na lzy, no ale powiedzmy choc na te kilka minut przy mamusinej spodnicy