• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczekajmy, nie oceniajmy.....

zizi nie oceniamy tyle ,że jak czytałam z jaką częstotliwością się rozstają i schodzą...
Jak się podejmuje najważniejszą decyzję w życiu jaką jest dziecko ,to trzeba wykazać się rozsądkiem.
Albo są albo nie. A wnioskując z wypowiedzi młodej K nie należy do świętych i traktuje ją jak traktuje...powinna się ogarnąć zasadzić mu kopa i żyć dla Rafałka. Bo w tym wszystkim to właśnie RAFAŁEK jest najważniejszy. Mam nadzieje ,że młoda podejmie wreszcie dorosłą decyzję...

Marcepanek, w tym się z Tobą zgadzam,
ale chodzi mi o to, że dopóki się sama nie odezwie, nie spekulujmy.

Naga tulę;(((((((((((((((((((

Ostatnia edycja:
zizi wiem...
palemko wiesz ,że ja oddałabym serducho ,aby każda w was mogła wreszcie posiąść maluszka :zawstydzona/y: i czuje się głupio ,że ja tu w kolejnej ciąży ,a wy macie problemy z zajściem...chyba nie powinnam tu pisać :-(

Palemka no właśnie, u mnie w rodzinie też dwie w ciąży, córka znajomej też. Fajnie, dzieci się będą rodzić.
A ja właśnie dostałam plamień, więc już ostatecznie jutro oczekuję @!:crazy:

Marcepanek, no co Ty... Po prostu niektórzy mają mniej szczęścia...

Dobrej nocy, zmykam spać, może jutro będzie lepszy dzień...

Ostatnia edycja:
ajas dobrej nocy ;-)
A moje bąki śpią już od kilku godzin ,aż cudownie cicho w domu ;-)Nikola to normalnie cud miód bo zapewne dopiero o 7 rano obudzi się na flaszkę ;-)
A Maciuś to generalnie do 9 śpi zawsze i w nocy sam wstaje na nocniczek :-)

U Młodej git, zmieniła nr tel, napisała, że nie wpadała na bb bo chciała z Rafałkiem spędzić jak najwięcej czasu, bo jutro szkoła. O K. nic nie napisała.
Marcepanku nie napisałam wcześniej- śliczności ta Twoja fasolka :))
Palemko tulam mocno, i wiem co czujesz, bo dookoła mnie też same ciąże :((
Ajas jak Wasze staranka?
Karola może warto zbadać prolaktynę jeszcze raz? Kurczę, mam nadzieję, że jak nie ma fasolki, to @ szybko przyjdzie i nie będzie blokować cyklu!

reklama
cześć słoneczka ! ;*
przepraszam Was z całego serca !;*
Zmieniłam nr tel . bo spierdzieliła mi sie karta... :-(
Na prawdę wam przepraszam !. Musiałam , wszystko sobie poukładać w głowie .
I tak nie wybaczyłam K... .
Jestem z nim bo jestem . He smiesznie to brzmi no ale brzmi. Mam do nie go dystans jak z tąd na koniec świata ...
Traktuje go zupełnie inaczej niz , przedtem , niż kiedyś .
Nie ukrywam ze chciała bym zeby było zupełnie inaczej , ale wiem ze tak nie bedzie .
Czuje ze długo tak nie pociągniemy no ale co ma byc to bedzie.
Juz mam tak psychike zjechaną ze jestem przygotowana zupełnie , ale to zupełnie na wszystko ! .. Cóż zycie .
K .. skacze koło mnie jak nie wiem . Zobaczymy bedzie mi źle po prostu powiem mu co mi lezy na sercu i bedziemy musieli coś z tym zrobić.
Wszystko mnie w nim nurtuje dosłownie wszystko ;/
A nie chce zabierać młodemu ojca ; /

A teraz kilka słow o młodym .
Byłam z nim we czwartek na szczepieniu ale nie została zaszczepiony bo miał kaszelek . :-( .
Mierzy sobie 63cm i uwaga wazy całe 6,5 kg !! ;-):-)
mój chłop !;*
No ale dzisiaj go lekarz zaszczepił. ;-):-) .
a rośnie moj mężczyzna ;-)
Zaczełam mu pomalutku dawąć do mleka kleik ryzowy troszke biszkopcika.
A dzisiaj skonczył sobie 3 miesiące ;-)
Gaworzy sobie juz , trzyma sam gryzak i gryzie ;-)

No i podejrzewam ze ida mu dwa ząbki;-)

Ja jutro do szkoły. Ale załatwiłam sobie zwolnienie na caly rok z WF ;-) wiec bede konczyc 2h szybciej ;-):-)

Co by tu jeszcze napisać ;-)
spacerki z młodym spcerki ;-) , to i jakiś festyn . ;-)
No staram sie spedzać jak najwiecej czasu . Od jutra m\babcia bedzie jego druga mama :-) he

Wgram jutro jakieś foty ;-)

OLIWKA słońce grartuluje !!!;****

rurka dziękuje za przekazanie info !;*

A tym czasem uciakam juz . Jutro do szkoły ;*
Odezwe sie wieczorem ;*

Dobranoc ;*
ściskam i całuję kazdą z osobna !;** dziękuje ze jesteście !;* . Odgrywacie z moim zyciu wazna rolę !;*
i jeszcze raz przepraszam !;*

Boze to najdłuzszy moj post ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry