Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nagapalmabardzo mi przykro z powodu taty... a Ty nie trać nadziei... i dla Ciebie wreszcie zaswieci slońce... Dużo wytrwałości życze i przytulam do serca...
wiec tak, odebrałam Ale jakos tak kilka minut po 12stej i była bardzo zadowolona, powiedziała że jutro też chce iśćBabeczka mówila, że Ala była najodwazniejsza ze wszystkich dzieci jakie miała do tej pory (a ma przedszkole od 5 lat) caly czas sie bawiła, uczestniczyła w zajęciach, wołała siku, no poprostu rewelacja
jak po nią przyszłam to dała mi buziaka i nie robila problemu, że idziemy do domu wiec te 3 godziny to chyba dla niej tak w sam raz
bardzo jestem zadowolona z pierwszego dnia i oby tak dalej już pozostało...
Pisałam do Młodej, zero odzewu, telefon wyłączony.
Hej...
RATUNKU!!!
Mleko mam i to w piersiach![]()
oliwka dzięki za pamięć ;-) sorrki ,że nie odpisałam ,ale na samą złość zablokowali mi dziś konto
A co do Twojego objawu to czy to nie efekt tabletek tych co teraz stosujesz? Normalnie masz ciążowe objawy i w ogóle...
A teraz tak ogólnie to ...
Moje maleństwo ma już 2,6cm i widać już rączki i nóżki :-)
Mąż się śmieje ,że wygląda jak mały robaczek ;-) I już widać ,że nosek ma po tatusiu ;-)
Postaram się zaraz wrzucić zdjęcie ;-)