• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran, Ajas, Nagapalma, Kocurek, Just, Asionek, Majqa, Pysia - hej!

Nagapalma - bardzo współczuję z powodu taty oraz tej wczorajszej sytuacji... Najgorsze są te pytania... Wiem, że już tracisz nadzieję, ale cuda się zdarzają! Trzymam mocno kciuki!

Maran - super, że Alicja tak się garnie do dzieci! :happy: Daj znać, jak wrażenia po jej powrocie! :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Just hej :) kiedy sie juz na dobre przenosisz ??

Just jak się mieszka z powrotem na starych śmieciach?

Asionek hej :)) jak się czujecie?

a dzieki dobrze sie czuje tylko goraco mi, ale to juz norma :/

[

asionek w sumie to można by rodzić, ale jak mała nam wleci na ten wszechogarniający bajzel na obu mieszkaniach i niewykończony domek, to będzie nielekko - tym bardziej, że urlop mój pan ma od października dopiero... a tak to w Wawie siedzi..a w weekendy ostatnio też więcej się zajmuje rozwojem działalności własnej, żeby móc potem odetchnąć.. Mamy dla siebie parę godzin tygodniowo. Oficjalny termin Oli to 6.10 i niech sobie spokojnie siedzi do końca września :))))) Gorzej ze mną, ale poświęcę się ;)))))

nie no w takiej sytuacji to niech sobie jeszcze siedzi spokojnie malutka :)

Wiola facetowi najlepiej przedstawić sprawę obrazowo tudzież księgowo, ile oszczędza mając taką żonę w domu... Policz mu, ile by zapłacił opiekunce do dziecka, ile sprzątaczce, komuś od prasowania, prania i gotowania, itd... A ma to wszystko w pakiecie za darmo pod nazwą żona... Oj, Ci faceci... Tylko ich praca jest ciężka i taka ważna, co...? ;-):-)

oooo dokladnie :)

to i ja się witam z rana :) a w zasadzie z południa :)
różowy śluz minął ... mam jakiś zaburzenia najwidoczniej, okres płodny też minął, a ja nic nie czuje, czyli jak zwykle nici, spoko poczekam sobie jeszcze dwa lata....
Wczoraj byliśmy na roczku od brata mojego meża ( jego córa konczyła roczek ) wszyscy oczywiscie zachwyceni !!! A ja sie czułam jak kupa :) i te pytania to ile wy już po slubie jesteście ??? 3 lata ??????????
Kurrrrr .....

*******e nie zależy mi już na żadnym dziecku !!!!!!!!!!!!!!

Dziś zabierają mojego ojca do hospicjum, zaczął tracić kontak z rzeczywistością, przestał nawet mówić ....

Miłego dnia wszystkim

a co to jest 3 lata ?? ja nie wiem po co ludzie takie durne pytania zadaja ?? :/
przykro mi z powodu taty :((( trzymaj sie jakos !!

naga współczuję przeżycia z tatą... najgorsza jest bezsilność i czekanie na odejście najbliższych.. przeszłam przez to :( nie chcę nigdy więcej :( Życzę Ci dużo siły..
I choć łatwo się mówi, ale proszę nie bierz do siebie głupoty ludzkich słów :*

asionek boogie już przeniesiona :)))

wiola drugi teścior.. KIEDY??? :))))))

Ostatnia edycja:
nagapalma :( bardzo mi przykro z powodu taty... a Ty nie trać nadziei... i dla Ciebie wreszcie zaswieci slońce... Dużo wytrwałości życze i przytulam do serca...

wiec tak, odebrałam Ale jakos tak kilka minut po 12stej i była bardzo zadowolona, powiedziała że jutro też chce iść :) Babeczka mówila, że Ala była najodwazniejsza ze wszystkich dzieci jakie miała do tej pory (a ma przedszkole od 5 lat) caly czas sie bawiła, uczestniczyła w zajęciach, wołała siku, no poprostu rewelacja :) jak po nią przyszłam to dała mi buziaka i nie robila problemu, że idziemy do domu wiec te 3 godziny to chyba dla niej tak w sam raz :) bardzo jestem zadowolona z pierwszego dnia i oby tak dalej już pozostało...

palma - przykro mi, tulę a co do dzidziusia to i Ty się doczekasz - los wybrał dla Was krętą drogę ale przecież w końcu dojdziecie do celu, może już albo jesteście już bardzo blisko? Wiem, że to czekanie meczy, dołuje ale wierz, że się uda - ja wierzę i w Ciebie i w Krzysię :)
maran - fajnie, że Ala chętnie uczestniczy w grupie :)

Moje dziewczynki już w domku, zjadłyśmy pyszne lody a Maruś zasnął :) Jak się wyśpi to pójdziemy na spacer bo teraz za gorąco jeszcze

jestem

carola : czas szybko zleci, troche odczekacie i z apare m-cy rok zaatakujecie dlasza czesc remontu!

wiolka : powtarzalas tescik na poprawe humoru ????

palemko : bardzo mi przykro z powodu taty... zycze duzo sily, i nie trac nadziei...!!!!!!!

kocurek : powodzenia zeby Ola poczekala choc do konca wrzesnioa a nawet 1.10 :)

zapomnialam co mialam napisac ... a wiem ze bylo to cos konkretnego... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

A MY MAMY ZA SOBA PIERWSZY DZIEN PRZEDSZKOLA :) wszystko super poszlo, mlody zadowolony, pokiwla nam na do widzenia i sru do zbawek ! a po poludniu pytam sie go czy chce isc na plac zabaw, a on : "nie, do przedszkola" :)
takze czekamy z niecierpliwoscia na jutro :) oby taki zapal i entuzjazm trwaly caly rok :)

HEJ.
test zrobilam i tylko darmo sie zestresowalam... bo ta krecha w porownianiu do piatkowej sie o 1/2jasniejsza ale strawdzilam czulosc i ten jest 25 a tamten to byla 10.

moj M przeprosil mnie na swoj wlasny sposob tj, nie uslyszalam przepraszam tylko.... jutro o 19 masz lekarza
ja na to co za lekarza ?
no na kurs cie zapisalem od jutra zaczynasz:-)
jednak poczucie winy mial

palemko wspolczuje z glebi serca
just pokazuj sie czesciej
jos to swietnie ze Poldus tak zareagowal
maran sietnie ze Ala zadowolona

jos no to nasze Maluchy razem przedszkole zaczęły :) i widze, że oboje maja pozytywne nastawienie... tak jak mówisz oby tak pozostało :)
wiolka no i fajnie, że na kurs jesteś zapisana :) dobra forma przeprosin, nie musisz juz walczyć z męzem o prawko :)

Ostatnia edycja:
jos :-) i maran :-) Odważne i przebojowe macie dzieciaki :-D

wiola grunt, że krecha jak była tak jest :tak: Bardzo konkretne przeprosiny, żebyś tylko się dobrze czuła robiąc prawko ;-)

Nie wiem, jak Wam drogie koleżanki, ale mi to załamanie pogody bardzo odpowiada :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola - czyli mąż się zrehabilitował ;)))) Ekstra :-)

just - kwiatuszku :* a może by tak zdjęcie Remiczka dla starej ciotki ??? :))

Kocurek !!!!! Ostatni raz piłam zimną kawę :-D))))

Maran, jos - ogromne gratulacje dla Waszych pociech :))) Byle tak dalej :tak:

Palemko - bardzo mi przykro :(

Marcepanek - kciuki za wizytę ;))) Proszę przyjść zdać relację.

I już więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry