• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola ja to wszystko wiem ale i tak mi strasznie przykro
Marcepanku dzieki no i trzymam za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
mialam jechac z zakupic drugi test ale jakos mi sie niechce

reklama
Marcepanek...niestety...ludzie bywają bez uczuć:(
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę:)

Wiolka,jedź i kup test,zobaczysz piękne II grubaśne kreseczki i humorek się poprawi,nam też:)))

rurcia a co to za szatański uśmieszek czy ty coś wiesz czego my nie wiemy ? ;-)
oliwka w takim razie powodzenia w walce z mamą &&&&&
wiola tak ładnie prosimy ;-) nacieszymy oczka bo dawno nie było tu świeżych fasolek ;-) Normalnie sama bym ci zaleciała po ten test i wepchała do łazienki ;-)

Cześć Dziewczyny, cześć :) U mnie nic nowego- coraz lepiej się czuję jako menager domu na cały etat - mogę się w końcu wyspać, zrobić porządny obiad, pranie, sprzątanie i mama całe popołudnie dla siebie :)
Oliwka trzymam kciuki za remont i żeby sprawa z matką potoczyła się po Twojej myśli :)
Marcepanku &&& za wizytę
Wiola nie przejmuj się mężem, ja się ze swoim też w sobotę pokłóciłam, ale już jest git :)

Marcepanku jeszcze zeby bylo cieplo to bym pojechala tym rowerem te 4 km ale tak to mi sie cholercia poprostu niechce

pysia moj M slowa przepraszam nie ma w slowniku. migdy przeciez wina nie moze byc po jego stronie...

reklama
na temat przedszkola , zlobka sie nie wypowiadam ,bo wszystko przedemna dopiero :)

Wiola ehhh faceci nie mysla co klapia jezorem i jak my to mozemy odebrac :/ pewnie nawet nie czuje , ze cie zranil ..

Made oj wypraszam sobie hehe

Oliwka i dobrze trzeba dzialac :)

Rureczka hej :)

No moje drogie panie czas na was chwytać faceta za główkę i niech podziałają jak trzeba ;-) Liczę ,że w 2012 będzie piękny wysyp fasolek to taka ładna liczba zwłaszcza ,że uwielbiam 12 ;-)
A tak poza tematem dzisiaj idę na wizytę do gina więc proszę o ciepłe myśli :zawstydzona/y:

trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))) daj znac po :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry