• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, miałam przez sobotę i niedzielę gości, ale już pojechały Ciotki. Wybierały pomnik dla Dziadka i w przyszłości dla Babci. Ponad 7700 wyszło:szok:, straszne ceny, a 600 zł wziął za ułożenie kostki dookoła, szer. na 3 kostki:szok:
Ta moja fasolka się rozpycha, bo mnie jajniki bolą;-)i to w nocy.
A tak w ogóle to Wy jesteście młode dziołchy:-D Już od lutego mam 3 z przodu, a z planu dzieci ani jednego.....
Palemka fajny avatar:tak:
Aha, byliśmy jeszcze na spacerze chciałam jarzębiny sobie narwać i wiecie że nigdzie nie było:wściekła/y: Tylko w mieście rośnie, no ale tu nie będę przecież zrywać;-)

reklama
hej
bylismy na festynie wiejskim , mala kupila sobie balon, poskakala po zamku dmuchanym i padla.
maz caly dzien sie czepial i skonczylo sie klutnia, teraz patrzymy na siebie wilkiem i zmowa milczenia nastala...a teraz mi lotto czy sie focha czy nie juz mam fasolke i nie jest mi potrzebny-zarcik:-)

jos kalendarzowo bede miec juz 26 ale ukonczone 25lat
a co do wstawania w nocy ja bez ciazy wstaje 2 razy a w ciazy z Iwa w 3 trymestrze wstawalam po 8 razy.

nikogo nie ma wiec ja tez uciekam

Ostatnia edycja:
Mam uderzenia gorąca z emocji :-p Wiolu teraz tylko na siebie chuchać i dmuchać :-) Ja już umęczona jestem i cały dzień i noc tylko szukam pozycji, w której nic nie będzie mnie bolało - niestety takiej nie znajduję :-p Wenę na kompa straciłam przez to...

carolinee kurna mać z tym remontem u Ciebie!!! Jeszcze większa KURNA prywatnie.. :(( naprawdę współczuję i dużo siły życzę..

mary WITAJ :-):-):-) Gratulacje dziewczynki !!!

made już proszę nie płakać :))) Ja mojego skarba w życiu bym w żłobku nie zostawiła, gdyby nie zajęcia na uczelni :( - też był taki zamknięty w swoim świecie indywidualista, a smutnyyyy..... serce pękało... Ukochaj synka i może jakaś kawa jutro z rana??? ;)))))

Idę film z Kamilem obejrzeć i zapomnieć o niewygodzie ;-) papa :):):)

rureczka :-) ewula :-) miło widzieć !!

Ostatnia edycja:
Dzięki...już się pogodziliśmy z kolejną zimą razem w jednym pokoju...nic nie poradzimy.
Jak tylko znajdziemy dodatkowe pieniądze to będziemy budować dalej:)
MUSIMY dać radę.Nie po to zabrnęliśmy tak daleko ze wszystkim,żeby teraz się użalać itp.
Ludzie mają większe problemy.
Teraz to się cieszę,że w ciąży nie jestem tak szybko...no bo jak?Jeszcze jedno dziecko?
Ehhh...
Jutro Panowie mają zrobić 2 ściany w łazience-kafelki.Chłopacy gładzie położą w dzień.
Wieczorem wyprują okna w łazience i kuchni,we wtorek wstawią razem z drzwiami,Środa malowanie a w czwartek lub piątek panele nam położą i łazienkę zmontują (prysznic,zlew itp),mam nadzieję,że w niedzielę za tydzień będę u siebie.

No a do tej pory zrobilismy:
Nowa cała hydraulika i elektryka jest,postawione nowe ściany,ogrzewanie podłogowe też,wszystko otynkowane,podłogi wylane...

Kocurku ile Tobie zostało do wielkiego dnia?:)

Czy któraś z Was napisała albo zadzwoniła do Młodejmamusi?????????????????

Gdzie Jos i Just???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dziś pisałam do Młodejmamy ale cisza, nie odezwała się:-(
Jutro mnie prawie całyd zień nie będzie ale jak się odezwie to dam wam znać przez Karolę

Hej, miałam przez sobotę i niedzielę gości, ale już pojechały Ciotki. Wybierały pomnik dla Dziadka i w przyszłości dla Babci. Ponad 7700 wyszło:szok:, straszne ceny, a 600 zł wziął za ułożenie kostki dookoła, szer. na 3 kostki:szok:
Ta moja fasolka się rozpycha, bo mnie jajniki bolą;-)i to w nocy.
A tak w ogóle to Wy jesteście młode dziołchy:-D Już od lutego mam 3 z przodu, a z planu dzieci ani jednego.....

kto mlody ten mlody ;)
kurcze jakie ceny :szok:

asionek : ja przed zasnieciem tez jakies 2-3 razy ale tego nie licze bo na szczescie w krotkim czasie ( moze 30-40min a ja zawsze dlugo zasypiam wiec nawet godzina to dla mnie nic...)za to to pozniejsze wstawanie mnie wykacza ...

zaliczylismy spacer i nalesniki, wracalismy pedem bo na deszcz sie zbieralo porzadny i faktycznie lunelo jak z cebra jak juz bylismy w domu ale trwalo to moze z 3 minuty a teraz mega slonce!!!!

mnie tez wstawanie dobija :/ rozbudze sie zasnac nie moge i dupa :/
z czym nalesniki ?? :)

Ja dziś pisałam do Młodejmamy ale cisza, nie odezwała się:-(
Jutro mnie prawie całyd zień nie będzie ale jak się odezwie to dam wam znać przez Karolę

kurcze mam nadzieje , ze u niej ok wszystkp !!!!!!!!!!

Oliwka i takie podejscie jest super !! napewno w koncu zrobicie wszystko jak chcecie !! :)

Kocurek hej :) no coraz ciezej sie robi .. ale damy rade:)
wsumie ty to juz za chwile mozesz rodzic :)

milej nocki !

reklama
CZESC DZIEWCZYNY. MILEGO PONIEDZIALKU
ja jestem dzis mega padnieta, Iwa co chwile budzila sie w nocy i plakala, gadala, rzucala sie po lozku.
a poza tym drugie pol nocy przeryczalam przez mojego slubnego, ale nie ma o czym opowiadac.
przejdzie mi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry