hej
carola : wspolczuje klopotow...mam nadzieje, ze z pokojem cos da sie wymyslec!
mary : zdrowka!
wiolka : przetrwasz te mldosci, nie masz wyboru
zreszta za dlugo na nie czekalas, ciesz sie ze sa 
a na pocieszenie dodam ze ja mam mdlosci i zapachy chore w kazdej ciazy jeszcze przed testtowaniem, dobry tydzien przed data @
w 2 na 3 ciaze wiedzialam po prostu ze jestem przez zapachy i mdlosci ok. tygodnia a nawet ciut wiecej przed, w tzreciej kilka dni ale tez przed
takze jak widzisz nie ma u mnie 'przebacz' nawet do daty @
)))
ide sie kaapc i myslec nad obiadem, chlopaki na spacerze, ja mam lenia, wwstaje w nocy srednio 2 razy, dzis 3 ... zombie ! :/
edit :
ty wiolka ! wlmasnie oblukalam twoj suwaczek urodzinowy! ty bedziesz podowjna mama jeszcze w wieku 25 lat jak nasza sol
jestescie w dwie + marcepankami ansyzmi rekordami wiekowymi z iloscia wiecej niz jedno dziecko 
a zaraz pozniej ja, dwojka w wieku 26
hyhy CZY O KIMS ZAPOMNIALAM JESZCZE ?
palemka : &&&& zeby wszystko sie uregulowalo jak najszybciej!!!!!!!!!
carola : wspolczuje klopotow...mam nadzieje, ze z pokojem cos da sie wymyslec!
mary : zdrowka!
wiolka : przetrwasz te mldosci, nie masz wyboru
a na pocieszenie dodam ze ja mam mdlosci i zapachy chore w kazdej ciazy jeszcze przed testtowaniem, dobry tydzien przed data @
w 2 na 3 ciaze wiedzialam po prostu ze jestem przez zapachy i mdlosci ok. tygodnia a nawet ciut wiecej przed, w tzreciej kilka dni ale tez przed
takze jak widzisz nie ma u mnie 'przebacz' nawet do daty @
ide sie kaapc i myslec nad obiadem, chlopaki na spacerze, ja mam lenia, wwstaje w nocy srednio 2 razy, dzis 3 ... zombie ! :/
edit :
ty wiolka ! wlmasnie oblukalam twoj suwaczek urodzinowy! ty bedziesz podowjna mama jeszcze w wieku 25 lat jak nasza sol
a zaraz pozniej ja, dwojka w wieku 26
palemka : &&&& zeby wszystko sie uregulowalo jak najszybciej!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Mdłości to bardzo dobry objaw, jakkolwiek głupio to brzmi.
A 29 latek to piękny wiek na pierwsze dziecko, kochana!