• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

carola : wspolczuje klopotow...mam nadzieje, ze z pokojem cos da sie wymyslec!

mary : zdrowka!

wiolka : przetrwasz te mldosci, nie masz wyboru :) zreszta za dlugo na nie czekalas, ciesz sie ze sa :)
a na pocieszenie dodam ze ja mam mdlosci i zapachy chore w kazdej ciazy jeszcze przed testtowaniem, dobry tydzien przed data @ :)
w 2 na 3 ciaze wiedzialam po prostu ze jestem przez zapachy i mdlosci ok. tygodnia a nawet ciut wiecej przed, w tzreciej kilka dni ale tez przed
takze jak widzisz nie ma u mnie 'przebacz' nawet do daty @ ;))))

ide sie kaapc i myslec nad obiadem, chlopaki na spacerze, ja mam lenia, wwstaje w nocy srednio 2 razy, dzis 3 ... zombie ! :/

edit :

ty wiolka ! wlmasnie oblukalam twoj suwaczek urodzinowy! ty bedziesz podowjna mama jeszcze w wieku 25 lat jak nasza sol :) jestescie w dwie + marcepankami ansyzmi rekordami wiekowymi z iloscia wiecej niz jedno dziecko ;)
a zaraz pozniej ja, dwojka w wieku 26 ;) hyhy CZY O KIMS ZAPOMNIALAM JESZCZE ?

palemka : &&&& zeby wszystko sie uregulowalo jak najszybciej!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola, Jos - dziękuję!

Wiola - dasz radę! :tak: Mdłości to bardzo dobry objaw, jakkolwiek głupio to brzmi.

Jos - korzystaj z chwili lenistwa. :tak:

A propos zdrowia, to ja się na chwilę położę, bo tak mi zatoki rozsadza, ze szok! :szok:

Miłego niedzielnego południa! :-) Wlecę za niedługo!

Asionek...nie,można by dobudować klatkę schodową zewnętrzną ale nas już na to nie stać na chwile obecną.
Można by też zburzyć ścianę i drugą,przełożyć całą hydraulikę i elektrykę i pomniejszyć (znowu) łazienkę...na to nie mamy ochoty i też nas nie stać...wydaliśmy już prawie 40tysięcy.

Jeszcze ok 12 przyjadą znajomi budowlańcy i może oni coś wyczarują ale nie liczymy na dużo:(
Najbardziej mi szkoda dziewczynek...pokój będzie ale co z tego:(

kurcze moze cos jeszcze da sie wymyslec ?? !!
trzymam &&&&&&&&&&&&& zeby sie poukladalo :)

WITAM Z RANA
my juz po kosciele i co? zaczely sie mdlosci...ksiadz zaczol kadzidlem czadzic i mi sie slabo zrobilo z mdlosciami na zmiane. kurde nie myslalam ze tak szybko mnie zacznie brac...

Asionek a ty sie nie wyglupiaj z tymi skurczami i poczekaj jeszcze chociaz z 2, 3 tyg

uuu mdlosci ?? :) moze jak szybko przyjda to szybciej pojda ?? :)
no taki mam zamiar wytrzymac jeszce do 37tc chociaz :)

mary - i tak mały obudził mnie o 6 więc co miałam robić? Zasnął a ja do Kościoła i mam już dzień wolny - jeszcze tylko obiadek i luz blues

wow ranne ptaszki :)

Mary nie za fajnie z ta praca wyszlo , ale najwazniejsze , ze juz sie stresowac nie musisz !! :)
no i studia dobry plan :)

Jos co ty wiesz o wstawaniu hehe , zartuje ;)
ja przed zasnieciem wstaje z 4 razy :/
poznniej do rana nastepne tyle
idzie ocipiec :/

ja stara dupa 29 i pierwsze dzidzi :)

Zaglądam tu do Was, ale tak mnie strasznie głowa boli i te zatoki, że szok! :szok: Dziś nic konstruktywnego raczej nie zrobię i dzionek na kanapie się zapowiada...

Asionek - jak tam dziś? Mam nadzieję, ze skurcze nie wracają! Ja mam 26 lat i pierwszy maluszek w drodze, więc chyba w średniej się mieszczę. :-D A 29 latek to piękny wiek na pierwsze dziecko, kochana! :tak: Z pracą była lipa, ale trafiłam po prostu na palantów i nauczyłam się wiele z tej sytuacji. Wiem, jakich błędów nie popełniać. A studia bardzo mi się marzą. :tak:

Ostatnia edycja:
czesc babeczki :)
ja juz po spacerze z Dziewczynkami, wróciłam i Ala zjadła zupe, Maja swoją zupke a teraz gotuje drugie danie a Maja spi...

wiolka mówią, że mdłości to dobry znak bo hormonu ciążowego dużo :) ja nie miałam ani z Ala ani z Mają ;)
majqa jak tam Mareczek ma katar czy mu mineło?
palemka oby wreszcie Ci sie wszystko unormowało i trzymam && za fasolke w tym cyklu :*
Asionek &&& abys jeszcze troszke w 2 paku pozostała, choc wiem że to nie od Ciebie zalezy, ale bedzie dobrze :)
Jos Mary :) witajcie

ja już po 30stce jestem hehehe... w tym roku wskoczyła mi 3 z przodu no i 2 sztuki już sa wiec plan wykonany ;)

Mary lez i sobie odpoczywaj :)
a dzisaj dobrze , brzuszek sie stawia , ale to norma juz u mnie
maly wlasnie ma czkawke hehe

Maran no juz 2 masz :) planujecie jeszcze dzidzie ?? :)
mam zamiar dotrwac ;)

ja też obskoczyłam do Kościoła na 7:30 i teraz gotuję obiadek :)

Carola - a Wy macie mieszkanie dwupoziomowe czy dom? I czemu tak wyszło z tymi schodami?
mary - wzajemnie
wiola - no to fatycznie wcześnie Cię wzieło ... ale ja z Markiem też gdzieś koło 8-go tc zaczęłam mieć mdłości i tak zostało do połowy 9-go m-ca ....

Mieliśmy mieć dwupoziomowe...a mamy budynek duży (hala pod wynajem) z funkcją mieszkalną dobudowaną u góry.Na dole jest duże pomieszczenie i to je chcieliśmy przeznaczyć na pokój dla dziewczyn...

Nie da się nic zrobić już teraz...przerobienie będzie kosztować więcej niż dobudowa klatki schodowej na zewnątrz.Na żadne z rozwiązań nie mamy kasy.
Najgorsze jest to,że pokój jest teraz mniejszy bo ściana postawiona:(
Kuźwa mać,jak pech to pech.
Na szczęście Panowie jak obiecali to położyli kafelki w łazience i kuchni na podłodze,zostały ściany w łazience.

póki co nie planujemy, ale jak sie kiedyś "trafi" to też tragedii nie będzie, ale jakby już miałao sie "trafiać" to chciałabym by wreszcie chłop był a nie kolejna babka, jednakże w planach była dwójeczka wiec plan wykonany w 100% ;)

no pewnie synus teraz by sie przydal :)

Oliwka kurcze szkoda :( ale za jakis czas moze sie uda zrobic jednak tak jak chcecie !!

reklama
asionek : ja przed zasnieciem tez jakies 2-3 razy ale tego nie licze bo na szczescie w krotkim czasie ( moze 30-40min a ja zawsze dlugo zasypiam wiec nawet godzina to dla mnie nic...)za to to pozniejsze wstawanie mnie wykacza ...

maran : no przydalby sie chlopak przydal :) a ja bym w zyciu nie powiedziala ze tobie juz 30 tka wybila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oliwka : :( no ale moze pozniej sie uda cos wyczarowac!

zaliczylismy spacer i nalesniki, wracalismy pedem bo na deszcz sie zbieralo porzadny i faktycznie lunelo jak z cebra jak juz bylismy w domu ale trwalo to moze z 3 minuty a teraz mega slonce!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry