• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wpadam na chwile wszystkie was przytulić i powiedzieć ze ja juz wróciłam z wakacji i było super;) musze odespać...

aha

WIOLA WIELKIE GRATKI SUUUUUUPER

tyle udało mi sie doczytać reszta jutro buziaki;)

reklama
Mary Mloda miala przejscia ze swoim "bylym" , troche nieciekawie to wygladalo i od tamtej pory nic nie napisala :(

Oliwka o zesz kurka :/ nie no wspolczuje ci problemow :(

Ewula super , ze wakacje udane !! :)

Asionek - ojeju, kurczę, mam nadzieję, ze wszystko jej się ułoży i że napisze niedługo!!!

Ewula - witaj! :-) Odpoczywaj, super, że wakacje udane! :-) Mam nadzieje, ze teraz się będziemy częściej tu spotykać! :-)

Carolineee - kopę lat! Widzę, że zmieniłaś nick. Współczuję bardzo tej trudnej sytuacji... Dobrze, ze Twoja siostra ma takie w Was oparcie. Jednak mam nadzieję, ze to wszystko się jakoś dobrze dla Was rozwiąże.

Ja na dziś uciekam, bo coś mnie łapie przeziębienie... :no: Dobrej nocki Wam życzę!

caro - hej hej :) jak tam papierosek wczoraj pomógł na naerwy ? a ty masz buzza 3 czy 4 ?

Kurr ... :wściekła/y: znowu mam jakiś dziwny śluz podbarwiony na różowo ... chyba trochę za wcześnie !!!
Wszystko to po tym cholernym zabiegu !!!

Ostatnia edycja:
Hej:)
A pomógł:)
Ja miałam Buzz 3,nie podoba mi się ta 4...mimo,że różni się tylko kółkiem.Zresztą teraz dużo osób sprzedaje z opcją ''2w1'',czyli z 2 kółkami.
Jest jeszcze Nurse Hello,całkiem fajny:)
Ja jeżeli kiedyś zafasolkuję to kupuję jeden z tych 2 ze wskazaniem na Quinny:)

Witam niedzielnie :)

palemko - współczuję ... oby wszystko wróciło do normy i życzę II kreseczek z całego serducha
carolineee - współczuję całej sytuacji a najgorsza w tym Twoja siostra bo ona jeszcze nie rozumie, że się nią manipuluje ...

Maruś nadal ma lekki katarek i tylko po nocy, ściągam fridą i psikam sterimarem - oby pomogło

Hej Majqa:)
Ja wciąż w łóżku.Mąż w pracy,zaraz wróci,obiecał placuszki z MacDonaldsa:)))))))))))))))))))))
Tak dietetycznie:)
Potem jadę sprawdzić jak idzie glazurnikom (mam 2) i jedziemy na jakąś wieś na święto plonów bo nigdy nie byłam.
Właśnie sobie uświadomiłam,że znowu będziemy z dziewczynami w jednym pokoju:((((

reklama
hej :)

gdzie sie reszta podziewa ?? pouciekaly nam laski :/

Oliwka czyli nie da sie nic juz zrobic z tym zejsciem ??

Majq1 zdrowka duzo dla malego !! :)

Palemka hmm na sluzach to ja sie nie znam , ale moze to implantacja czy cos w tym stylu ?? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry