• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek...nie,można by dobudować klatkę schodową zewnętrzną ale nas już na to nie stać na chwile obecną.
Można by też zburzyć ścianę i drugą,przełożyć całą hydraulikę i elektrykę i pomniejszyć (znowu) łazienkę...na to nie mamy ochoty i też nas nie stać...wydaliśmy już prawie 40tysięcy.

Jeszcze ok 12 przyjadą znajomi budowlańcy i może oni coś wyczarują ale nie liczymy na dużo:(
Najbardziej mi szkoda dziewczynek...pokój będzie ale co z tego:(

reklama
WITAM Z RANA
my juz po kosciele i co? zaczely sie mdlosci...ksiadz zaczol kadzidlem czadzic i mi sie slabo zrobilo z mdlosciami na zmiane. kurde nie myslalam ze tak szybko mnie zacznie brac...

Craola wspolczuje sytauacji zarowno z domem jak i z matka
Palemko nie wiem co moze oznaczac taki sluz....oby w koncu u ciebie tez sie wszystko uspokoilo i pojawila sie fasolcia
Majqa duzo zdrowka dla synka
Asionek a ty sie nie wyglupiaj z tymi skurczami i poczekaj jeszcze chociaz z 2, 3 tyg

ja też obskoczyłam do Kościoła na 7:30 i teraz gotuję obiadek :)

Carola - a Wy macie mieszkanie dwupoziomowe czy dom? I czemu tak wyszło z tymi schodami?
mary - wzajemnie
wiola - no to fatycznie wcześnie Cię wzieło ... ale ja z Markiem też gdzieś koło 8-go tc zaczęłam mieć mdłości i tak zostało do połowy 9-go m-ca ....

majqa ja bylam na 9.30 i tez robie obiad mysle ze na 12.30 bedzie gotowy, moj M spi przed telewizorem a Iwa skacze po nim.
mary to super ze dolegliwosci przeszly. a powiec mi co wyszlo z twoja praca? pracujesz?

mialam nadzieje ze to tylko przez to kadzidlo mnie tak wzielo, ale teraz jestem w domu i mam takie dziwne uczucie z=jakby mi wszystko w gardle stalo..z IWa tez tak mialam , wymiotowalam kilka razy ale odroch wymiotny i to oczucie dosc czesto...
mam nadzije ze mi przejdzie i to tylko jednodniowe , moze niezwiazane z ciaza. cos zjadlam nieswiezego albo cos?

mary - i tak mały obudził mnie o 6 więc co miałam robić? Zasnął a ja do Kościoła i mam już dzień wolny - jeszcze tylko obiadek i luz blues

mary to super ze dolegliwosci przeszly. a powiec mi co wyszlo z twoja praca? pracujesz?

mialam nadzieje ze to tylko przez to kadzidlo mnie tak wzielo, ale teraz jestem w domu i mam takie dziwne uczucie z=jakby mi wszystko w gardle stalo..z IWa tez tak mialam , wymiotowalam kilka razy ale odroch wymiotny i to oczucie dosc czesto...
mam nadzije ze mi przejdzie i to tylko jednodniowe , moze niezwiazane z ciaza. cos zjadlam nieswiezego albo cos?

Wiola - nie pracuję, przez ostatni czas byłam na zwolnieniu, a w międzyczasie wygasł mi kontrakt. :baffled: Ale urlop macierzyński mi się należy i niedługo na niego przechodzę. :tak: Nie wiem, na czym stanęła moja opowieść o pracy, ale skończyło to się tak, ze mój pracodawca wypiął się na mnie, sam złożył wypowiedzenie zostawiając mnie samą sobie, musiałam się o wszystko kontaktować z biurem głównym, które na koniec też mnie olało... :-(:baffled: Ale teraz to już było, minęło. Kosztowało mnie to masę stresu, ale w rezultacie musiałam się przestać stresować dla dobra dzidzi. W tym wszystkim mój M. był i jest dla mnie niesamowitym oparciem! :happy: Tak więc najważniejsze, że z malutką wszystko w porządku i oby tak zostało. Moje plany na przyszłość się nieco zmieniły i chciałabym bardzo iść na studia od przyszłego roku akademickiego, bo nie planuję kariery w moim zawodzie. Mam nadzieje, ze się wszystko ułoży po naszej myśli. :tak: Kochana, a te mdłości to może jednak ciążowe? A na kiedy Ci termin wychodzi? ;-)

reklama
mary to nie ciekawie z ta praca....nie fajnie postapil pracodawca..
ale moze lepiej ze masz ten etap zycia za soba niz bys miala stresowac sie na kazdym kroku.
a studia to swietny plan i mam nadzieje ze wszystko ulozy sie tak jak sobie zaplanowaliscie.

a mi termin to tak jakos na polowe maja dopiero wypada , teraz to dopiero 4tydz. z Iwa dolegliwosci mi sie zaczely od 6

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry