asionek, carola, wiolka : ZBLADLAM

normalnie poczulam jak mi krew w twarzy odplywa

STRESSSSSSSSSSS

))) mam ochote zapytac ra zjeszcze dla pewnosci ( juz nie czy ta strefa) tylko czy na pewno mowimy o WSZYSTKIM, NA LYSO, ZERo, NUUUUL ???? Nie bede zapodawac blondi, dobra skumalam ze TAK, czekam az mi krew zacznie na nowo krazyc w krwiobiegu

Jezusie drogi.... tam gdzie tak deliktanie jest tez szyna jedziecie. Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! PODZIWIAM WAS ZA ODWAGE I ZRECZNOSC, nie wiem natomiats za co bardziej !!!
ja depilatora tez walnelam w kat, te zmi wrastaja po nim...
mama : tak myslalam zety wosk, ale ty jestes kurka profesjonalistka i umiesz... ja woskiem poprawnie nie potrafie sobie zrobic nog nawet
wiolka : super ze maz tak zareagowal

))) i powiedz mu co do prawka, ze kobietom w ciazy sie nie odmawia, bo wam myszy dom zdewastuja!
ps; wiem jaki to stres do 12tc, ale musisz wierzyc ze wsyztsko bedzie dobrze! nie nakrecac sie ... !!!
carola : brak mi slow na to co robi matka... szkoda ze cene za to placi niczemu winne kilkuletnie dziecko...
made :

))))))))))))))))))))) HURA! ciesze sie z epodjelas decyzje i mysle ( mam nadzieje), ze to bedzie dobra decyzja

Manius naparwde ma jeszcze cas, jelsi nie jestes muszona, to zlobek nie jest obowiazkowym etapem! oby wszystko wrocilo do nromy szybciutko

buziaki dla manka!
zizi, mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u nas przedpoludnie w ikei... nie musze pisac ze tlum i halas mnie doprowadizly do prawie ze furii... nie znalazlam meble platsikowego-komody, chcialam baki zmaykane kolorowe do mebla u polkda, byly ale be zprzykrywek cholera! kupilam zwykle biale prawie z eprzezroczyste biurowe chamy... maja przykrywki, a tego potzrebuje bo tu kurzu masa, a wieksozsc zabawek to klocki, ludzikisamochodziki, jakies czesci duperele i wez teraz kazdy wycieraj z kurzu oddzielnie... 4baki takie otwarte!
ochraniacze a materac do duzego lozka podlka ( pojdzie tam za jakies pol roku)
i tyle... wicej huku i biegania niz konkretnego duanego zakupu ale mniejsza z tym bo MAM DOSC!
chlopaki pojechali na basen, a ja leze jak foka i dochodze do normalnego stanu psychiczno-fizycznego