• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zizi lza mi poleciala. no wiesz ty co?

dzis w nocy 2 h nie spalam, znowu mi sie wlacza taki strach jak przy ciazy z Iwa .. do 12 tyg tak mialam , ze pol nocy nie spalam bo sie balam o dzidzie a potem w 3 trymestrze nie spalam bo mi niewygodie bylo...

reklama
Zizi no to teraz najcięższy czas przed Toba to czekanie...
ja za kilka dni tez już będę "tylko" czekać...

Wiola dzięki!!!! najważniejsze jest Wasze wsparcie ..Ty wysyłasz ~~~~ ...Made powizualizuje....nasze chłopy podziałaja i tak wspólnymi siłami może sie uda :)))

ja jestem z doskoku bo sprzatamy chatę ..

Wiola wszystko bedzie dobrze!!! ale taki juz los mamy-że martwimy sie o nasze dzieci juz od momentu
II krech na teście-wspieram bo wiem jaki to strach,ale nie daj się !! będzie dobrze!
trzymam &&&&&&&&&&&&!!

Ostatnia edycja:
witam i ja
wiola i super, że mąz tak zareagował pozytywnie :) a prawko spokojnie wywalczysz, wiadomo babki i tak na swoim postawią ;)
palemka && za przeproszeniową fasolke
mama zizi za Was oczywiście też &&&&
carolina no straszne jest to co piszesz o relacji Oliwki z mamą... jak tak można...aż brak słów!!!

u nas cos znowu cięzka nocka... teraz Maja zasypia, ale coś popłakuje przez sen... musze sie brać za obiad póki Mała śpi...

hej :)

Witam z rana

jos, zizi ja was prosze a co to za filozofia?:-)ja tam tez jade na lyso i w ciazy z Iwcia tez jechalam . w ciazy z duzym brzuchem to technika byla podobna do asionkowej:-)aha no i tez maszynka bo depilator ma nawet nowy bo raz uzyty w sie boje dziadastwa bo boli strasznie a woskowania nie probowalam nigdy. a no i na nogach zdarza mi sie zaciac ale tam nigdy

a co do meza to...byl w szoku, ale zaczol sie smiac i bardzo szybko zawozl mnie do tesciow bo musial sie pochwalic:-)widac ze sie cieszy ogolnie....przytulania i buziaczkow nie bylo bo moj M to taki bardziej gruboskorny typ.
a co do prawka to sie posprzeczalismy ...ale i tak stanie na moim

a juz myslalam , ze tylko ja jakas inna jestem i sie tak gole hehe
super , ze maz sie ucieszyl !! a prawko przeforsujesz spokojnie :)
w koncu kobita w ciazy sie nie odmawia ;))

rozumiem strach ... ja do 12tc tez sie okropnie balam ( jeszcze po poronieniu to juz wogole scize mialam okropna ) , napewno bedzie dobrze !! duzo odpoczywaj , uwazaj na siebie i bedzie si :))

Ja tak samo jak Asionek:)

Przylazłam,zła jak osa jestem,chociaż od wczoraj lekko mi przeszło....
Wieczorem przyszła Oliwka...ja widziałam,że jej coś ciąży no i otworzyła się.
Jak wiecie ma spotkania z matką w soboty od 11 do 17.Wiecie co ta idiotka z nią robi?
Zmusza ją do wyuczania się tekstów po czym nagrywa to a teksty są typu:Karolina każe mi sobie usługiwać,nie chcę z nimi być,kocham Cię mamusiu,chcę do Ciebie szybko wrócić itp itd...
Zapytałam jej czy tak czuje i czy chce tak mówić bo jeżeli tak uważa to dla mnie żaden problem.
Powiedziała,że absolutnie nie i,że matka się na nią obraża jak nie chce tego robić.
Poza tym była na wizycie u psychologa z matką (podczas spotkania cotygodniowego) i matka kazała jej powiedzieć,że chce wracać do mamy.
Dodatkowo wyzywa nas,powiedziała Oliwii,że mój związek z K. nie ma szans na przetrwanie (dosłownie),bo ja miałam tysiące chłopaków.
Zabraliśmy ją złośliwie itd.
No i wyzywała Oliwkę za to,że mi powiedziała,że matka każe jej potajemnie dzwonić i pisać oraz kasować sms-y,powiedziała jej:za to co zrobiłaś już nigdy do mnie nie wrócisz i nie będziesz ze mną....
Po czym każe jej gadać te bzdury do dyktafonu i mówi,że niedługo będą razem...
Przekupuje jej koleżankę żeby mówiła jacy to my źli jesteśmy (koleżanka była u nas przez kilka dni wakacji)...
TO JEST NIESAMOWITE!!!!!
Jak tak można?????

no to kolejna golaca sie :)

kurcze, ale macie przejscia z ta mama :/ wspolczuje
powiem ci , ze u osob z choroba alkoholowa to wlasnie czesto jest tak , ze buntuja :( napewno tez mama ma jazdy , ze wy buntujecie mala przeciw niej , takie schizy i tlumaczenia nic nie dadza niestety
moze na rozmowie z psychologiem poruszcie wspolnie ten temat z Oliwka ?? szkoda zeby mala miala namieszane w glowie i sie biedna stresowala , bo taki nagrywanie to jakas masakra normalnie

Hej Wszystkim!!!
będę testować 12 lub 13 albo jeszcze dzień później, poczekam aż @ się spóźni:-( Termin @ mam na 12stego.

hej :) to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama to ja tez sle ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^duzo niebieskich od malego tez :)))

Asionek cześć i dzięki:))pogłaskać synka:))

ja już biore się za obiad bo na minutach rodzice będą więc pewnie dopiero w poniedziałek wlecę na bb bo jutro bedę odsypiać po imprezie a rano w poniedz.do szkoły i przedszkola porozwożę i do pracy smigam...

bedę w poniedz.po 16.oo

trzymajcie się babeczki!!

asionek, carola, wiolka : ZBLADLAM :) normalnie poczulam jak mi krew w twarzy odplywa :) STRESSSSSSSSSSS :)))) mam ochote zapytac ra zjeszcze dla pewnosci ( juz nie czy ta strefa) tylko czy na pewno mowimy o WSZYSTKIM, NA LYSO, ZERo, NUUUUL ???? Nie bede zapodawac blondi, dobra skumalam ze TAK, czekam az mi krew zacznie na nowo krazyc w krwiobiegu :) Jezusie drogi.... tam gdzie tak deliktanie jest tez szyna jedziecie. Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! PODZIWIAM WAS ZA ODWAGE I ZRECZNOSC, nie wiem natomiats za co bardziej !!! :)

ja depilatora tez walnelam w kat, te zmi wrastaja po nim...

mama : tak myslalam zety wosk, ale ty jestes kurka profesjonalistka i umiesz... ja woskiem poprawnie nie potrafie sobie zrobic nog nawet :(

wiolka : super ze maz tak zareagowal :)))) i powiedz mu co do prawka, ze kobietom w ciazy sie nie odmawia, bo wam myszy dom zdewastuja!
ps; wiem jaki to stres do 12tc, ale musisz wierzyc ze wsyztsko bedzie dobrze! nie nakrecac sie ... !!!

carola : brak mi slow na to co robi matka... szkoda ze cene za to placi niczemu winne kilkuletnie dziecko... :(

made : :)))))))))))))))))))))) HURA! ciesze sie z epodjelas decyzje i mysle ( mam nadzieje), ze to bedzie dobra decyzja :) Manius naparwde ma jeszcze cas, jelsi nie jestes muszona, to zlobek nie jest obowiazkowym etapem! oby wszystko wrocilo do nromy szybciutko :) buziaki dla manka!

zizi, mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

u nas przedpoludnie w ikei... nie musze pisac ze tlum i halas mnie doprowadizly do prawie ze furii... nie znalazlam meble platsikowego-komody, chcialam baki zmaykane kolorowe do mebla u polkda, byly ale be zprzykrywek cholera! kupilam zwykle biale prawie z eprzezroczyste biurowe chamy... maja przykrywki, a tego potzrebuje bo tu kurzu masa, a wieksozsc zabawek to klocki, ludzikisamochodziki, jakies czesci duperele i wez teraz kazdy wycieraj z kurzu oddzielnie... 4baki takie otwarte!
ochraniacze a materac do duzego lozka podlka ( pojdzie tam za jakies pol roku)
i tyle... wicej huku i biegania niz konkretnego duanego zakupu ale mniejsza z tym bo MAM DOSC!
chlopaki pojechali na basen, a ja leze jak foka i dochodze do normalnego stanu psychiczno-fizycznego

Ostatnia edycja:
mama ja też ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiola my kobietki juz tak mamy że martwimy się o nasze jeszcze nie narodzone dzieci. Ja każdą kolejną ciąże to bardziej przeżywałam. Najlepsza była pierwsza bo nie wiedziałam o co chodzi:-D A potem jak już więcej wiedziałam to ciągle się martwiłąm: żeby tylko sie utrzymała, dlaczego nie kopie, coś mnie zakuło , zabolało, ścisnęło, nie wygodnie mi spać itp itd. W tej ciąży też niepokoją mnie jakieś tam poważniejsze dolegliwości, ale pow. co ma być to będzie. Modlę się o zdrowie dla moich wszystkich dzieci i zobacz chciałam tylko kolejne dziecko, a Pan Bóg obdarzy mnie prawdopodobnie synem:-D:-D:-D. Mam więcej niż chciałam i jak tu się nie cieszyć. A imię? Jakie będzie to będzie:-) Nawet nie odliczam dni do kolejnej wizyty tylko robię co dziennie to co muszę zrobić i zajmuję się Mają. Wiem że poza dbaniem o siebie nic więcej nie zrobię, nic nie zmienię, co ma być to będzie. Żyj na spokojnie każdego dnia, rób co musisz, ale jak coś cię niepokoi to szukaj pomocy. Wszystko będzie dobrze zobaczysz:-)
Oliwka brak mi słów.

Mi się Maja rozchorowała, a raczej ma tylko wysoką gorączkę i jest wiadomo jaka. Ale i tak ją bardzo kocham:-D:-D:-D

reklama
Hej wszystkim!

Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, bo nie było mnie tu wieki... :sorry: Mam nadzieję, ze nie macie mi za złe. Pomyślałam, że wlecę Was pozdrowić i podesłać dla starających się:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​

Wiolka - wleciałam w odpowiednim momencie! Wielkie gratki z powodu II!!! Piękne dwie krechy! :-) Spokojnej i zdrowej ciąży!

Zizi, Mama - Wy chyba jakoś teraz testujecie niedługo? Wobec czego ściskam mocno kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Pewnie troszkę minie zanim jako tako nadrobię, ale póki co ślę Wam gorące pozdrowienia i buziaki! :happy::happy::happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry