• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam z rana
made swietna decyzja... jestem z was dumna, napewno dasz sobie rade z 2 dzieciaczkami.mam nadzieje ze teraz i TY i Maniek sie wyciszycie

jos, zizi ja was prosze a co to za filozofia?:-)ja tam tez jade na lyso i w ciazy z Iwcia tez jechalam . w ciazy z duzym brzuchem to technika byla podobna do asionkowej:-)aha no i tez maszynka bo depilator ma nawet nowy bo raz uzyty w sie boje dziadastwa bo boli strasznie a woskowania nie probowalam nigdy. a no i na nogach zdarza mi sie zaciac ale tam nigdy

palemko to super ze maz przeprosil i oby fasolinka wyszla z tego przepraszania

mama u ciebie tez oby byla fasolcia z tego dzialania

a co do meza to...byl w szoku, ale zaczol sie smiac i bardzo szybko zawozl mnie do tesciow bo musial sie pochwalic:-)widac ze sie cieszy ogolnie....przytulania i buziaczkow nie bylo bo moj M to taki bardziej gruboskorny typ.
a co do prawka to sie posprzeczalismy ...ale i tak stanie na moim

Wioluś super, że mąż tak zareagował! A my też takie typy, że raczej bez nadmiaru przytulaczków i buziaczków hehe :))) Więc Cię doskonale rozumiem :))) A z prawem jazdy go urobisz - chodzi o kasę czy on po prostu nie chce abyś miała prawko???

Made wcale Ci się nie dziwię, że tak zrobiłaś z synkiem - on jest jednak o cały rok młodszy od Maciusia - a Maciuś też przez sen popłakiwał. I wtedy serce pęka. Słuchaj swojego serduszka - Wam obojgu ma być dobrze i komfortowo :)))

Palemko
Wiolka pięknie napisała - oby była fasolinka z tego przepraszania - WIOLKA ZARAŻA OD DZIŚ FASOLKAMI!!!!!!!!!!!!!!!

lil witaj :-*
co do prawka to chodzi o to ze boi sie ze bedzie to dla mnie i fasolki za duzy wisilek i za duzo nerwow.co do kasy to sie znajdzie jakos...

oj bardzo bym chciala pozarazac fasolkami

Dziewczyny, doradźcie jakąś fajną spacerówkę dla Mareczka :) Byleby posiadała pas krokowy o np. taka :WÓZEK ABC DESIGN PRIMO 5 NOWYCH KOLORÓW 2011 (1801104371) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem Ci,że nie miałam okazji z tej konkretnie skorzystać ale wygląda bardzo porządnie i ABC DESIGN to świetna firma,miałam od nich 3TEC i sprawował się świetnie...jedyną wadą było zbyt małe siedzisko (na wysokość),musisz małego wsadzić i sprawdzić czy jest zapas:)
Mogę polecić Quinny Zapp,wada:nie rozkłada się siedzisko ale dopasowuje się do wagi dziecka:)
No i Silver Cross Dazzle,praktycznie bez wad...chyba,że zaliczysz do nich małe kółka ale to już wedle uznania.

ja jeszcze nie w temacie wiec nie pomoge , ale Oliwka maniak pewnie cos doradzi :)

:)
Witam wieczorem późnym :)))

Wiola - piękne dwie wyraźne krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję Ci Kochana z całego serca, dbaj teraz o ten cud i o siebie :))) Buziaki ogromne :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Kochane, chciałabym bardzo, bardzo podziękować za słowa otuchy i wsparcia.
Dzisiaj wypisaliśmy Mańka ze żłobka, kamień spadł mi z serca :)) Mały powolutku wraca do równowagi psychicznej, jego popołudniowe drzemki nadal są przerywane płaczem i ciężkim oddechem, ale już zaczął się uśmiechać i czarować tym swoim spojrzeniem.

To by było dzisiaj na tyle....powieki mam ciężkie,liczę na spokojny sen.

Dobrej nocy życzę :))))))))))))))
Gratuluje podjęcia decyzji:)

aha .... mąż mnie ładnie przeprosił ... zapomniałam powiedzieć ;-)
No:)

Wisienka mala cudna !! :)))

nie no niemoge z was :))
jak to jak normalnie :) teraz jade na lyso , bo z wzorkami to ciezko jak sie nic nie widzi :)
a jade na czuja maszynka wenus z wibracjami hehe
pozniej w lusterko zagladam czy napewno wszystko skosilam i jak cos to poprawiam
technike teraz mam taka , ze jedna noga na gorze druga w srodku wanny i jade :) nie zacinam sie ani nic od razu mowie , ale ja sie nigdy tam nie zacinalam juz predzej nogi :)
depilatorem tam nie da rady za grube klaki :/ to samo wosk niestety
zreszta po depilatorze wrastaly mi wloski wiec poszedl w kat :)
Ja tak samo jak Asionek:)

Przylazłam,zła jak osa jestem,chociaż od wczoraj lekko mi przeszło....
Wieczorem przyszła Oliwka...ja widziałam,że jej coś ciąży no i otworzyła się.
Jak wiecie ma spotkania z matką w soboty od 11 do 17.Wiecie co ta idiotka z nią robi?
Zmusza ją do wyuczania się tekstów po czym nagrywa to a teksty są typu:Karolina każe mi sobie usługiwać,nie chcę z nimi być,kocham Cię mamusiu,chcę do Ciebie szybko wrócić itp itd...
Zapytałam jej czy tak czuje i czy chce tak mówić bo jeżeli tak uważa to dla mnie żaden problem.
Powiedziała,że absolutnie nie i,że matka się na nią obraża jak nie chce tego robić.
Poza tym była na wizycie u psychologa z matką (podczas spotkania cotygodniowego) i matka kazała jej powiedzieć,że chce wracać do mamy.
Dodatkowo wyzywa nas,powiedziała Oliwii,że mój związek z K. nie ma szans na przetrwanie (dosłownie),bo ja miałam tysiące chłopaków.
Zabraliśmy ją złośliwie itd.
No i wyzywała Oliwkę za to,że mi powiedziała,że matka każe jej potajemnie dzwonić i pisać oraz kasować sms-y,powiedziała jej:za to co zrobiłaś już nigdy do mnie nie wrócisz i nie będziesz ze mną....
Po czym każe jej gadać te bzdury do dyktafonu i mówi,że niedługo będą razem...
Przekupuje jej koleżankę żeby mówiła jacy to my źli jesteśmy (koleżanka była u nas przez kilka dni wakacji)...
TO JEST NIESAMOWITE!!!!!
Jak tak można?????

Wiolka,fajnie,że mąż się ucieszył i przejął.A jak się czujesz?

Rurka,no w końcu...:) Jak u Was?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobri den dobri den !!! :-D

wiola - jak sie miewasz ? Ale fajnie, że wreszcie jakaś fasola ruszyła !!! :tak: Juhuuuu !!!

caro - mówisz, że 3 tec fajny, a ja myślałam, że kapota. Wiuzalnie super, ale te małe kółko z przodu ?

:rofl2:mama - where are you ?????????

Ostatnia edycja:
Fajny,stabilny:)
Wiem,że z jednym kółkiem nie wygląda na stabilny ale jest:)
Tak samo Quinny Buzz :) mÓj ukochany:)

reklama
caro - mi się 3 tec podoba baaaaaardzo , ale u mnie są schody do pokonania i wydaje mi się, że bm się wypierniczał wózior ?:baffled:

A wogóle to zapodaje mleko z płatkami kukurydzianymi rodzynkami i miodkiem - której podesłać ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry