Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczyny, doradźcie jakąś fajną spacerówkę dla MareczkaByleby posiadała pas krokowy o np. taka :WÓZEK ABC DESIGN PRIMO 5 NOWYCH KOLORÓW 2011 (1801104371) - Aukcje internetowe Allegro
ja jeszcze nie w temacie wiec nie pomoge , ale Oliwka maniak pewnie cos doradzi![]()
Gratuluje podjęcia decyzjiWitam wieczorem późnym))
Wiola - piękne dwie wyraźne krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję Ci Kochana z całego serca, dbaj teraz o ten cud i o siebie)) Buziaki ogromne :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Kochane, chciałabym bardzo, bardzo podziękować za słowa otuchy i wsparcia.
Dzisiaj wypisaliśmy Mańka ze żłobka, kamień spadł mi z serca) Mały powolutku wraca do równowagi psychicznej, jego popołudniowe drzemki nadal są przerywane płaczem i ciężkim oddechem, ale już zaczął się uśmiechać i czarować tym swoim spojrzeniem.
To by było dzisiaj na tyle....powieki mam ciężkie,liczę na spokojny sen.
Dobrej nocy życzę)))))))))))))
Noaha .... mąż mnie ładnie przeprosił ... zapomniałam powiedzieć ;-)
Ja tak samo jak AsionekWisienka mala cudna !!))
nie no niemoge z was)
jak to jak normalnieteraz jade na lyso , bo z wzorkami to ciezko jak sie nic nie widzi
a jade na czuja maszynka wenus z wibracjami hehe
pozniej w lusterko zagladam czy napewno wszystko skosilam i jak cos to poprawiam
technike teraz mam taka , ze jedna noga na gorze druga w srodku wanny i jadenie zacinam sie ani nic od razu mowie , ale ja sie nigdy tam nie zacinalam juz predzej nogi
depilatorem tam nie da rady za grube klaki :/ to samo wosk niestety
zreszta po depilatorze wrastaly mi wloski wiec poszedl w kat![]()