• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No Wioluś to super wieczór przed Wami!!!!!!!!! Daj potem znać jak było! A prawko jazdy to ogromne emocje - będzie Ci dzięki temu szybciej czas leciał :) Już trzymam kciuki :)

reklama
z jednym dzieckiem dawalam sobie rade bez samochodu ale z dwoma jakos tego nie widze...musze sie wziasc za siebie i w koncu robic to prawko.
dzieki kochana.
kurde u ciebie juz 32 tydz jak ten czas leci...a pamietam jak nam sie chwalilas ze sa dwie krechy

No Wiolka czas leci - chociaż czasem nam się wydaje, że się dłuży. Mi się dziś przypomniało jak Mlodam pisała, że idzie na połówkowe USG - a teraz już tuli córcię. My też niedługo będziemy tulić swoje drugie pociechy - trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja na razie zmykam, ale sercem jestem z Tobą :))))

Wiola no bede musiala dac :)

Maja hej :)
maly sie przyzwyczai zobaczysz :)
bedzie mial rozrywki rozne i co opowiadac po przyjsciu do domu :)

mojej siorki maly poszedl do przedszkola wczoraj pierwszy raz i normalnie szok , bo jako jedyny jak tatus po niego przyszedl nie chcial wyjsc hehe
pomagal pania juz ogranal co gdzie jak i kiedy taki cwaniak :)
jemu sie tam bardzo podoba i ja mysle , ze dla dziecka to lepiej juz w takim wieku isc do dzieci niz siedziec z mama w domu ... takie mam zdanie , chociaz wiem , ze ciezko jest niekiedy i dla maluchow i dla mam ..

Wiola i jak mąż????
Ja byłam w banku,Pan sympatyczny,rzeczowy i... brak jeszcze 2 papierków:))))
Przyjechał dzisiaj glazurnik...pogoniliśmy go...nie wyglądał...szukamy nowego,czasu coraz mniej:(

Witam dziewczyny. Wpadam z pozdrowieniami i kciukami za staraczki i cięzarówki.U nas wszystko w porządeczku tylko troche doba za krótka. Mila grzeczna i spokojna, juz nie ma kolek. Dalej karmimy się cycem. Dostajemy coraz wiecej usmiechów i można juz z nią "pogadać". Jestesmy wszyscy zakochani.
Maciek już jest uczniemLO z bardzo pozytywnym nastawieniem i bardzo zadowolony. Ja juz po trochu martwię się co tam bedzie z moja pracą ale staram się nie mysleć i cieszyć macierzyństwem
Zdjęcie Mili dla was
WIOLA GRATULACJE

Załączniki

• emi.jpg
    emi.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 41
wiolka : GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze!!!! I popieram dziewczyny - wcale nie taki bladzioch a wyrazna KRESKA :) Tak sie ciesze ze sie doczekalas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziak ! :* Uwazaj na siebie!

carola : &&&&& za kredyt oby pan byl mily i ugodowy :)

asionek : czy mozesz ( tu badz na pw) mi cos wyjasnic...? Ty na "lyso" sama sie robisz ????????????????????????????????????????? JEZUUUUUUSIE az mnie strach obelcial gorzej niz przed porodem!!!! JAK TY TO ROBISZ!??????????????????????????????????? Moj Boze... Mam przerazenie w oczach ;)
ja nie co miesiac, i tylko u pani... kurka... w szoku jestem... nawet mi na mysl nie przyszlo zeby probowac! napisz koniecznie technike :)

mama : ty tez sama sie epilujesz ?????????????????? :) ze tak sie wprost zapytam? ;) jezu ja sama sobie robi nogi i pachy i nogi mam raz na 2 moze 3 razy zaciete ;) z depilatora zrezygnowalam a woskiem nie umiem... kurde...moze to jest wykonalne i czas sie nauczyc... :)

wisienka : :* dla emilki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry