asionek co do sprzatania to porzadek wskazany ale bez przesady, dziecku odrobina bakterii nie zaszkodzi a wrecz wzmocni je.
moja znajoma ma 9 miesiecznego syna i caly czas karmi go mlekiem i obiadkami ze sloika..dla mnie to przesada bo dzicko w tym wiecku powinno juz jest polowe tych produktow co dorosly czlowiek a jej synek nawet odruchu mielenia nie ma jeszcze wyrobionego...ale nie przetlumaczysz jej
a co do gina to mysle ze cos okolo 6 tyg to bedzie..
nie no wiadomo nie ma co przegina w rzadna ze stron
ja w calym mieszkaniu mam kafelki i u nas kurzy sie tak , ze ja jesczze nie zdarze zetrzec jak juz na nowo wszystko brudne :/ wscic sie mozna
podlogi tez non stop jakies nie takie ... a przy malym pozniej jak juz bedzie raczkowal to wiadomo bedzie jeszcze wiekszy syf jakies ciastka itd. pokruszone

takze musze miec cos takiego , bo to duzo szybciej i sprawniej pojdzie przejechac na szybko podloge niz bawic sie z odkurzaczem
wogole zaluje , ze go kupilam , moglam od razu machnac sobie tez bezprzewodowy i byloby lepiej
co do znajomej to niech robi jak chce , ale masz racje w tym wieku dzieci to juz bardziej normalnie jedza !!
oby nie miala pozniej problemow
moze juz bedzie serduszko jak ok 6tc
Wiola a sprawdzałaś jaki ci termin porodu wychodzi?? Chyba już maj;-)
U nas tez dużo staranek w tym miesiącu więc mam nadzieję, że i ja dołącze
trzymam w takim razie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiola przelamala zla passe teraz beda same fasolki
Agapa i co pisalas eska do Mlodej ??