• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola a sprawdzałaś jaki ci termin porodu wychodzi?? Chyba już maj;-)
U nas tez dużo staranek w tym miesiącu więc mam nadzieję, że i ja dołącze:zawstydzona/y:

ZIZI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby staranka byly owocne w fasolke
a terminu nie sprawdzalam , tak narazie to jeszcze sama nie wierze w to ze sie udalo
agnieszka staralismy sie 11 cykli. a o pierwsza dzidzie 1 cykl.&&&&&&&&&& za kolejny cykl

asionek co do sprzatania to porzadek wskazany ale bez przesady, dziecku odrobina bakterii nie zaszkodzi a wrecz wzmocni je.
moja znajoma ma 9 miesiecznego syna i caly czas karmi go mlekiem i obiadkami ze sloika..dla mnie to przesada bo dzicko w tym wiecku powinno juz jest polowe tych produktow co dorosly czlowiek a jej synek nawet odruchu mielenia nie ma jeszcze wyrobionego...ale nie przetlumaczysz jej

a co do gina to mysle ze cos okolo 6 tyg to bedzie..

nie no wiadomo nie ma co przegina w rzadna ze stron :)
ja w calym mieszkaniu mam kafelki i u nas kurzy sie tak , ze ja jesczze nie zdarze zetrzec jak juz na nowo wszystko brudne :/ wscic sie mozna
podlogi tez non stop jakies nie takie ... a przy malym pozniej jak juz bedzie raczkowal to wiadomo bedzie jeszcze wiekszy syf jakies ciastka itd. pokruszone :)
takze musze miec cos takiego , bo to duzo szybciej i sprawniej pojdzie przejechac na szybko podloge niz bawic sie z odkurzaczem
wogole zaluje , ze go kupilam , moglam od razu machnac sobie tez bezprzewodowy i byloby lepiej :)

co do znajomej to niech robi jak chce , ale masz racje w tym wieku dzieci to juz bardziej normalnie jedza !!
oby nie miala pozniej problemow

moze juz bedzie serduszko jak ok 6tc :)

Wiola a sprawdzałaś jaki ci termin porodu wychodzi?? Chyba już maj;-)
U nas tez dużo staranek w tym miesiącu więc mam nadzieję, że i ja dołącze:zawstydzona/y:

trzymam w takim razie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Wiola przelamala zla passe teraz beda same fasolki :)

Agapa i co pisalas eska do Mlodej ??

Wiolka Maciuś już lepiej, ale ja mam jakieś jazdy, że niepotrzebnie mu skracam dzieciństwo itd. Samo wejście do przedszkola to masakra, Maciuś też dziś w trakcie drzemki (w domu już) rozpłakał się i pytał gdzie jest mama...Ale jak już siedzi w przedszkolu to jest spoko...Ja jestem wypompowana jakoś, ale jak zobaczyłam Twój teścik to od razu odżyłam!!!!!!!!! Wiem jakie to emocje kiedy pojawia się kreseczka na teście!!!!!!! To jest naprawdę super wiadomość!!!!! Ostatnio zapytałam, który to cykl starań u Ciebie, a potem przysnęłam i już nie dałam rady wejść na BB - a chciałam pytać czy byłaś u lekarza z tymi staraniami - dziś doczytałam, że miałaś zaplanowaną wizytę na 13.09 - a tu taka niespodzianka i będzie to już wizytka ciążowa! 6 tydzień to tak w sam raz na pierwszą wizytę :))) A to już całkiem niedługo! Szybko zleci!

lil nie robisz mu zadnej krzywdy , zobaczysz ze jeszcze kilka dni i obydwoje oswoicie sie z nowa sytuacja...wiem latwo jest mi sie madrowac ja dopiero za rok planuje oddac mala do przedszkola,ale jestem pewna ze przedszkole wyjdzie wam tylko na dobre, ty bedziesz mila wiecej czasu tylko dla maluszka, na odpoczynek a Macius nauczy sie zycia w grupie

jestem ciekawa co Lukasz powie.

reklama
jak wroci do domu, narazie jeszcze jest w pracy.
tylko mu powiem ze mam dla niego dwie wiadomosci
1 ciaza
2 prawo jazdy
do porodu musze prawko zrobic

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry