• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : czy mozesz ( tu badz na pw) mi cos wyjasnic...? Ty na "lyso" sama sie robisz ????????????????????????????????????????? JEZUUUUUUSIE az mnie strach obelcial gorzej niz przed porodem!!!! JAK TY TO ROBISZ!??????????????????????????????????? Moj Boze... Mam przerazenie w oczach ;)
ja nie co miesiac, i tylko u pani... kurka... w szoku jestem... nawet mi na mysl nie przyszlo zeby probowac! napisz koniecznie technike :)

mama : ty tez sama sie epilujesz ?????????????????? :) ze tak sie wprost zapytam? ;) jezu ja sama sobie robi nogi i pachy i nogi mam raz na 2 moze 3 razy zaciete ;) z depilatora zrezygnowalam a woskiem nie umiem... kurde...moze to jest wykonalne i czas sie nauczyc... :)

Ja też, ja też chcę wiedzieć:tak::-D

Wisienka mala cudna !! :)))

nie no niemoge z was :))
jak to jak normalnie :) teraz jade na lyso , bo z wzorkami to ciezko jak sie nic nie widzi :)
a jade na czuja maszynka wenus z wibracjami hehe
pozniej w lusterko zagladam czy napewno wszystko skosilam i jak cos to poprawiam
technike teraz mam taka , ze jedna noga na gorze druga w srodku wanny i jade :) nie zacinam sie ani nic od razu mowie , ale ja sie nigdy tam nie zacinalam juz predzej nogi :)
depilatorem tam nie da rady za grube klaki :/ to samo wosk niestety
zreszta po depilatorze wrastaly mi wloski wiec poszedl w kat :)

dziewczyny bladzioch jest:-)

cooooooooooooooooooooooooooooooooo ???????????????????? :szok: AAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
2a95f17027ea955f.gif
1312nw.gif

hii2.gif

majqa - tą fioletową spacerówkę ma sąsiadka. Nie mam pojęcia jak się prowadzi, ale wyglada bardzo ładnie !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorem późnym :)))

Wiola - piękne dwie wyraźne krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję Ci Kochana z całego serca, dbaj teraz o ten cud i o siebie :))) Buziaki ogromne :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Kochane, chciałabym bardzo, bardzo podziękować za słowa otuchy i wsparcia.
Dzisiaj wypisaliśmy Mańka ze żłobka, kamień spadł mi z serca :)) Mały powolutku wraca do równowagi psychicznej, jego popołudniowe drzemki nadal są przerywane płaczem i ciężkim oddechem, ale już zaczął się uśmiechać i czarować tym swoim spojrzeniem.

To by było dzisiaj na tyle....powieki mam ciężkie,liczę na spokojny sen.

Dobrej nocy życzę :))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry