• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj Mama w moim przypadku cuda nie istnieją:)
Idę pospać,o 15 mam rozmowę w banku,
o 16 zebranie w przedszkolu a o 17 lekarza...wczesniej trzeba Oliwkę odebrać ze szkoły.

reklama
Carolaa- no to pospij i potem powodzenia w banku!!

Pysia no dokładnie !
mam nadzieje,że u Ciebie tez bedzie to mozliwe..

ja wypełniam deklarcje przedszkolne i szkole-jeryyyyyyy ile pisania ;/

czesc :)

jetsesmy juz u siebie, oficjalny koniec wakacji! poldus d rana szaleje w swoim pokoju, odkrywa zabawki, przez 3m-ce zapomnial ! nawet nie ma czasu sie najesc, nic tylko 'bawie sie bawie sie' :)

made : serce mi sie kroi jak pomysle co manius przezywal ale i co ty poczulas jak go takiego zobaczylas w zlobku... przemyslcie na spokojnie, w sumie przyzwyczajanie sie do zycia w grupie i zabawa w grupie to jets 'program' przedszkolny a nie u takich maluszkow... wiec moze dajcie maniusiowi jeszcze troche czasu ????? kurde nie wiem...

mama : super ze dzieci zadowolone :)

carola : powodzenia w dzisiejszym biegu!

wiolka, carola : &&&& mimo wszystko

asionek : super nowinki, ciesze sie ze wszystko ok z synkiem !!!!! faktycznie ma miec za kim wysoki
a co do lakieru to pewnie z emozesz miec lakier, a na dodatek wskazana jest epilacja na zero :) niekoniecznie wprost ci to powiedza ale kobiety w 36-37 tyg czesto ida na wosk od spod pepka az po kosc ogonowa ;) i ja taki mam zamiar
nie moge byc pewna jak bedzie u ciebie ale spotkalam sie juz z historiami gdzie panie nie zdazyly sie wydepilowac na glanc albo za malo zrobily i polozne je brzytwa potraktowaly przed porodem ;)nic strasznego ale jak nie ma sie naglego wczesnego porodu to chyba lepiej zalatwic to wczesniej :))))) hihihihihihihihihihi

ide sptzrac walizki rozpakowac, pralke druga wstawic itd itp
do pozniej!

melduje sie i ja :)

kurcze macie jakies wiesci od Mlodej ?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od tamtej akcji nie dala znaku wogole :((( troche sie martwie :(
Mlodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

WITAM SIE Z RANA
znowu nie mialam internetu i wcale sie nie zdziwie jak dzis tez mnie rozlaczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurcze co sie dzieje , ze tego neta nie masz ?? moze trzeba zglosic gdzies , w koncu placicie za to ..
testuj i daj znac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Ja bym dzisiaj testowała gdyby nie torbiel:(((
Oliwka w szkole a Ninka wróciła z nami,zasmarkana jest że hej....Zaraz do domu pojedziemy wygrzać się.

zdrowka dla malej !! :)

Asionku ja pójdę do gina pod koniec września, ale nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. Nie chodzę co miesiąc ze względu na koszty, ale jak coś dolega to nie patrzę wtedy na kasę bo dzidzia najważniejsza. Ostatnio byłam z tą kolką jakoś na poczatku sierpnia chyba a teraz póki jest ok to koniec września potem jakoś w połowie listopada i zobaczymy. Jak mi nerwy nie dadzą spokoju to pojawię się na początku grudnia żeby zważyć maleństwo i sprawdzić końcowe ułożenie a jak wytrzymam to w listopadzie zakończę odwiedziny u gina.

rozumiem :) czyli pewnie jakos razem bedziemy szly na wizyte :) ja ide 22 wrzesnia

Asionek ja moje też obcięłam na krótko już ładnych parę dni temu (

oo zobacz przegapilam hehe

biorę się za porządki bo Zuza ma szkołę do 12.20..więc za godzinę z groszami po Nią jadę i potem po spożywkę..
jutro przyjeżdżają moi rodzice bo my wieczorem idziemy na rocznico-wesele do znajomych-robią w lokalu takie duże jak wesele ale to 10 rocznica ślubu..

to udanej imprezki zycze !! :)

czesc :)

jetsesmy juz u siebie, oficjalny koniec wakacji! poldus d rana szaleje w swoim pokoju, odkrywa zabawki, przez 3m-ce zapomnial ! nawet nie ma czasu sie najesc, nic tylko 'bawie sie bawie sie' :)

asionek : super nowinki, ciesze sie ze wszystko ok z synkiem !!!!! faktycznie ma miec za kim wysoki
a co do lakieru to pewnie z emozesz miec lakier, a na dodatek wskazana jest epilacja na zero :) niekoniecznie wprost ci to powiedza ale kobiety w 36-37 tyg czesto ida na wosk od spod pepka az po kosc ogonowa ;) i ja taki mam zamiar
nie moge byc pewna jak bedzie u ciebie ale spotkalam sie juz z historiami gdzie panie nie zdazyly sie wydepilowac na glanc albo za malo zrobily i polozne je brzytwa potraktowaly przed porodem ;)nic strasznego ale jak nie ma sie naglego wczesnego porodu to chyba lepiej zalatwic to wczesniej :))))) hihihihihihihihihihi

ide sptzrac walizki rozpakowac, pralke druga wstawic itd itp
do pozniej!

fajnie , ze juz w domku jestescie :) zawsze u sioebie to u siebie :)
maly pewnie nacieszyc sie zabawkami nie moze :)

ja i tak sie gole na lyso wiec mi rybka hehe , teraz tylko trzeba bedzie pilnowac zeby zawsze bylo "czysto" :) co latwe nie jest :/ wygibasy takie trzeba robic , ze masakra , ze juz nie wspomne o czasie jaki poswiecam temu zabiegowi hehe
fajnie , ze pazury mozna miec zrobione :) te u rak jeszcze przezyje , ale z lysymi paznokciami u nog to jak bez ubrania sie czuje :)

witam i ja
ostatnio męza miałam w domu bo miał 5 dni wolnego wiec ja czasu na komputer nie miałam... zawsze jak jest mąz w domu to mój dzien taki totalnie niezoragnizwoany, wszystko nie według schematu... ale już był na piewrszej nocce w pracy a teraz spi wiec u mnie już wszystko w normie ;) zupka dla Mai zrobiona, Ali zupe też ugotowałam i drugie danie też już przygotowane, ziemiaki obrane, miesko gotowe do uzmażenia, szparagi też przygptowane, tylko musze jeszcze jakąś surówke zrobić, ale wpierw to musze z dziewczynkami iść do sklepu po jakieś świeże warzywa... teraz Maja spi wiec musimy z Ala czekać...
mamcia fajnie, że Zuza taka entuzjastycznie do szkoly podeszla - pewnie będzie wzorową uczennicą :) a TY dumną mamą na koniec roku jak dostanie świadectwo i nagrode :) jestem tego pewna, ze tak własnie będzie :)
wiolka &&&
made no ja też bym chyba płakala razem z Maluszkiem... ja tak jak mama do 3 lat z dziecmi w domu siedze bo nie umiałabym zostawić w żłobku... przez to, że ja nie pracuje, jest ciężej, ale dajemy rade... jednak wiem, że czasem nie ma innego wyboru jak wracać do pracy a dzieciaczka nie ma z kim zostawić i zostaje tylko złobek ;(
carolinee zdrówka dla Ninki i dla Ciebie zycze...
jos no a Wy wreszcie u siebie :) i jak tam Twoje samopoczucie?
asionek :) super, że wszystko dobrze z Maluszkiem :)

mnie coś glowa boli, wypilam już 1 kawe, ale chyba musze drugą sobie zrobić... ja pije kawe jak wode i chyba dlatego już na mnie nie dziala... mam ekspers ciśnieniowy i sobie latte zapodaje co jakiś czas... aha dziś nocka lepsza bo Maja ma już 2 jedyneczki na dole :)

Witajcie :)

Moje dziewczynki zadowolone z powrotu do przedszkola/zerówki :) Natomiast maruś zdaje się będzie miał katarek ... Już maść majerankowa poszła w ruch ... Muszę sopelek kupić tak w razie "w".

Wiolka nooo,dawaj foteczkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dopiero się budzę...2h spałam :szok:

Ja się goliłam na szybko jak już skurcze były i się pocięłam lekko:) haha

reklama
oto moj test.

Załączniki

• DSCN5388.jpg
    DSCN5388.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 75
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki