• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek co do sprzatania to porzadek wskazany ale bez przesady, dziecku odrobina bakterii nie zaszkodzi a wrecz wzmocni je.
moja znajoma ma 9 miesiecznego syna i caly czas karmi go mlekiem i obiadkami ze sloika..dla mnie to przesada bo dzicko w tym wiecku powinno juz jest polowe tych produktow co dorosly czlowiek a jej synek nawet odruchu mielenia nie ma jeszcze wyrobionego...ale nie przetlumaczysz jej

a co do gina to mysle ze cos okolo 6 tyg to bedzie..

reklama

carola jak ja sie ciesze az sie poryczalam...
Kochana ogromne gratulacje, tak bardzo się cieszę. I jaki tam bladzioch, normalnie krechę widać.
Jak się dowiedziałam to też mi się łezka w oku zakręciła. I rycz kochana rycz bo masz pożądny powód:-D

Karola bardzo ci dziękuję za info, no i teraz kolej na ciebie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A czy ktoś kontaktował się z Młodąmamusią, bo ja mam do niej nr. tel. ale może któraś już pisała do niej

agapa , zizi dzieki
raczej nikt do niej nie pisal, bylo by dobrze jakbys do niej napisala i dowiedziala sie co u niej a potem zdala nam relacje

mam nadzieje ze teraz posypia sie fasolki u pozostalych dziewczyn

Ostatnia edycja:
normalnie chciałam tylko chwilę podczytać Was ale sama nie mogę-Wiolu kochana-gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wcale nie bladzioch tylko regularna krecha!!!!!

ja właśnie wcinam fasolę szparargową-moja mama ma chorobowe więc jest ze mną w domku-przed chwilą uśpiła mi dwójkę moich łobuziaków-normalnie zaklinaczka jakaś;)
ja wczoraj byłam u gina na kontroli po ciąży, wszystko oki, tylko mi się tyłozgięcie macicy zrobiło a można z tym normalnie żyć, na szczęście

Made-współczuje tobie i Igorkowi przeżyć, może dlatego intuicyjnie sama nie posłałam Daniela do przedszkola, mimo że wcześniej pracowałam a on miał nianię...jak dla mnie troszkę za mało samodzielny był, w sumie lubi bawić się z dziećmi ale nie w dużej grupie, taki lekko outsider jak twój smyk...jeśli dałabyś radę to może niech jeszcze troszkę będzie z tobą w domku, jakoś przecież damy sobie radę z dwójką maluchów w domu, co nie?;), ja nadal uczę się organizacji dnia, czasami uda mi się wpaść na bb więc chyba nie jest tak źle;) a moją córkę i syna uczę cierpliwości-"jeszcze dwie minutki i mama cię weźmie na rączki","jak nakarmię Majkę to pójdziemy na spacer synku,dobra?"

pozdrawiam i zmykam bo mała zaczyna marudzić

jestem już w domostwie;)
odebrałam Zuzę ,potem zakupy ,potem plac zabaw i właśnie dotarłam....

a tu widzę newsy:)))))
Wiola -gratkiiiii ogromne kurka siwa!!!!!!!!!!!

w końcu fasola na staraczkach!!!!
mam nadzieje ,że u gina zobaczysz już serduszko :)))

dużo działaliście w tym cyklu????robiłaś testy owu czy coś ??? pisz tu nam wszystko ;)))))

Maran cześć no kurka zadowolona jest Zuza bardzo i dzis powiedziała,że fajniej w szkole niż w przedszkolu:))

Carolaa- &&&&&&&&&&& za kredyt !

Paulina- cześć ;)

wogóle witam wszystkie aktywne bo kurka muszę lecieć rozpakować zakupy....:)

mama testow owu nigdy nie robilam , tempki tez nie mierzylam a seks na spontanie...ten miesiac byl taki ze stwierdzilam ze skoro i tak sie nie udaje tyle czasu to teraz tez nic z tego nie bedzie, nawet nie liczylam dc. dopiero pod koniec. a przytulania bylo duzo w tym cyklu, ale w tamtych tez bylo duzo..

Wiola kochana ,najważniejsze,że w końcu sie udało:)))))
a Ty juz po terminie @?

napisz nam koniecznie reakcję męża:))
ale super!!
my dzis działamy bo od jutra bedą rodzice i impreza to nie bedzie jak..

Wiola WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA TAKIE WIADOMOŚCI CZEKAŁAM:)
POZDRAWIAM wAS WSZYSTKIE!!!!

Załączniki

• 41.gif
    41.gif
    11,2 KB · Wyświetleń: 82
reklama
mama dzis jest termin@ ..pzrpominam sobie ze z Iwcia jak zrobilam test w dzien spodziewanej @ to tez krecha byla slabsza niz testowa.

dzialaj kochana, wycisnij Toma do ostatniej kropli~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby dolecialy do celu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry