E
EEnil
Gość
oto moj test.
Nie taki bladzioch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W końcu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oto moj test.
witam i ja
ostatnio męza miałam w domu bo miał 5 dni wolnego wiec ja czasu na komputer nie miałam... zawsze jak jest mąz w domu to mój dzien taki totalnie niezoragnizwoany, wszystko nie według schematu... ale już był na piewrszej nocce w pracy a teraz spi wiec u mnie już wszystko w normiezupka dla Mai zrobiona, Ali zupe też ugotowałam i drugie danie też już przygotowane, ziemiaki obrane, miesko gotowe do uzmażenia, szparagi też przygptowane, tylko musze jeszcze jakąś surówke zrobić, ale wpierw to musze z dziewczynkami iść do sklepu po jakieś świeże warzywa... teraz Maja spi wiec musimy z Ala czekać...
mamcia fajnie, że Zuza taka entuzjastycznie do szkoly podeszla - pewnie będzie wzorową uczennicąa TY dumną mamą na koniec roku jak dostanie świadectwo i nagrode
jestem tego pewna, ze tak własnie będzie
wiolka &&&
made no ja też bym chyba płakala razem z Maluszkiem... ja tak jak mama do 3 lat z dziecmi w domu siedze bo nie umiałabym zostawić w żłobku... przez to, że ja nie pracuje, jest ciężej, ale dajemy rade... jednak wiem, że czasem nie ma innego wyboru jak wracać do pracy a dzieciaczka nie ma z kim zostawić i zostaje tylko złobek ;(
asioneksuper, że wszystko dobrze z Maluszkiem
![]()
Witajcie
Moje dziewczynki zadowolone z powrotu do przedszkola/zerówkiNatomiast maruś zdaje się będzie miał katarek ... Już maść majerankowa poszła w ruch ... Muszę sopelek kupić tak w razie "w".
Ja się goliłam na szybko jak już skurcze były i się pocięłam lekkohaha