• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem z kawką:)
Pół nocy nie przespałam...znowu wrażenie,że @ przylazła i nic...
Głowa mnie boli.
Asionek poczekam jeszcze przez weekend...w poniedziałek zadzwonię jak nic się nie wydarzy.
Wiola,testujesz?

reklama
Ja bym dzisiaj testowała gdyby nie torbiel:(((
Oliwka w szkole a Ninka wróciła z nami,zasmarkana jest że hej....Zaraz do domu pojedziemy wygrzać się.

Asionku ja pójdę do gina pod koniec września, ale nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. Nie chodzę co miesiąc ze względu na koszty, ale jak coś dolega to nie patrzę wtedy na kasę bo dzidzia najważniejsza. Ostatnio byłam z tą kolką jakoś na poczatku sierpnia chyba a teraz póki jest ok to koniec września potem jakoś w połowie listopada i zobaczymy. Jak mi nerwy nie dadzą spokoju to pojawię się na początku grudnia żeby zważyć maleństwo i sprawdzić końcowe ułożenie a jak wytrzymam to w listopadzie zakończę odwiedziny u gina.

Lenią się mamusie:)
Mnie dopadły mdłości pozaziemskie:(((
Leżę z Ninką w łóżku pod kocykiem,oglądamy bajki i gryziemy świeży chlebek

wspolczuje, choroby Ninki...rozkreca sie?
mnie boli glowa i tez mnie mdli ale to chyba z nerwow...
chyba pojade i kupie ten glupi test przynajmniej nie bede robic sobie zludzen

rozmawialm ze mezem o prezencie dla Iwy, stanie raczej na wozku bo moj maz chcial jej kupic samochod na akumulator ... ale jakos mu przetlumaczylam ze jeszcze jest na niego zamala i jak cos to za rok sie zgodze

Ostatnia edycja:
Pewnie,że za mała...myślę,że ok 3-4 lat to odpowiedni wiek na samochód.
Jedź po test.
Trzymam &&&&&
Palemko,co się stało??????????

reklama
jestem..dzieci porozwożone...pranie zaraz rozwieszam..kawka smakowita-taras otwarty ,słonko świeci no jak miło:)))

Palemka no żesz ...teraz musiał Cię wnerwiać kiedy czas płodny-fak!

Wiola cześć babeczko i nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Agapa no to przeprawa z tym imieniem ,ale wiesz jak mąż tyle czekał na synka to ma jakieś marzenie związane z imieniem....ja wiedziałam zawsze ,że jak bede kiedys miała córkę to będzie miała na imie Zuzanna..na szczęście mężowi tez się bardzo podobało:) i jak zaszłam w drugą ciążę i wybieraliśmy imiona to była Zuza i Nikodem...

Just????????????????????

Made ależ przeżycia....myślę ,że Igorek jeszcze powinien zostać w domu jeśli masz taką możliwość.....
wiem,że każdy ma inną sytuacją ,ale ja niewyobrażam sobie dac dziecka do żłobka-pierwsze 3 lata to ważny etap i dziecko potrzebuje na maxa akceptacji,spokoju i 100% zainteresowania....
dlatego ja wiedziałam,że będę z dziećmi aż do 3 roku zycia każdego z nich...wiem!! wiem nie każda mam tak może sobie pozwolić ,dlatego nie neguję tego-piszę ,że wiem co czujesz bo moje serce tez by pękło!!!

i o ile przy 3 latku napisała bym,że się za kilka dni pozbiera emocjonalnie i bedzie si o tyle o żłobkowym dziecku tego nie napiszę...
wspieram Cię kochana i życzę dobrej decyzji...
Dominik popłakiwał przez pierwszy tydzień jak zaczynał 3 latki, a potem sie docyrał i było si...ale tez każde dziecko jest inne..

Carolinaa- &&&&&!! może stał się cud!

Pysia- cześć :)) pewnie,że przezycie i dla nas i dla Niej :))

biorę się za porządki bo Zuza ma szkołę do 12.20..więc za godzinę z groszami po Nią jadę i potem po spożywkę..
jutro przyjeżdżają moi rodzice bo my wieczorem idziemy na rocznico-wesele do znajomych-robią w lokalu takie duże jak wesele ale to 10 rocznica ślubu..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry