• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolina dzieki :)
fajnie ci z tym prawkiem :) ja sie zbieram i zebrac nie moge :!/chyba boje sie , ze nie dam rady tutaj z jezykiem na testach ...
trzymam kciuki za kredyt !! &&&&

Oj z tym imieniem będzie chyba mały problem, bo mąż się uparł że teraz to on wymyśla, no i wymyślił FRYDERYK, a mnie ono jakoś tak średnio podchodzi, ale nie mam już siły prosić go o zmianę bo jest uparty

moze jeszcze zmieni zdanie , a jak nie to imie fajne jest :)

Kochane, jest gorzej niż przypuszczałam :(
Odebraliśmy Mańka o 11:30, tak żeby pierwszy dzień nie przesadzić, wchodzimy, mój mąż otwiera drzwi, a tam....rozpacz - pora obiadowa, dzieciaki przy stoliczkach usmarkane, ja patrzę, a moje słoneczko w drugim pomieszczeniu z główką na siedzisku krzesła, ze smokiem w buzi, a używa smoczka tylko w czasie snu i to nie zawsze...widok przerażający.
Opiekunka poinformowała nas, że siedział cały czas w kącie i płakał, nic nie jadł i nie pił, gdzie uwielbia jeść, a z kubkiem to się praktycznie nie rozstaje, taka z niego studnia bez dna.
Jeszcze się zastanawiamy, ale prawdopodobnie zrezygnujemy ze żłobka. Praktycznie nie spał, budził się z płaczem i kontrolował naszą obecność.
Ech...jestem zapuchnięta od płaczu, serce mi pękło od tego widoku.

Kocurek, Asionek - kciuki dziewczyny za wizyty i dajcie znać jak poszło ;)

kurcze biedny :( moze poczekaj jesczze z kilka dni i wtedy podejmiecie decyzje ?? tule was mocno !!

Kocurek czyli jednak idziesz dzisiaj ?? :) daj znac po !

ja po juz :)
poszlo szybko i sprawnie :)
szyjka ladna , te moje stawianie sie macicy to dobre jest i mam sie nie przejmowac skoro z szyjka jest ok
bedzie mi latwiej pozniej podobno skoro tak ladnie cwiczy :)
dostalam skierowanie na rozmowe z anastazjologiem na 15.09. i tam juz sie zajma wszystkim i dostane liste do szpitala itd.
mam malutka anemie dostalam witaminy i zelazo

sie usmialam , bo gin patrzy na te wyniki z USG co bylam i mowi o wszystko dobrze i jakie wielkie nogi ma maly hehe
wedlug niego wymiary , waga jak najbardizej ok :) pewnie wysoki bedzie ja mam prawie 170 moj prawie 190 , jego ojcic byl wysoki , a moj mial prawie 200cm wiec ma po kim dlugie nogi miec :)

no i przytylam od poltora miesiaca kg :) opierdzielu nie bylo tylko mile slowa tym razem hehe​

reklama
Syn lub córka nie jest zwykłym dzieckiem, jest miłością twojego życia. Jego płacz w nocy nie powinien ci przeszkadzać, oznacza ze cie potrzebuje. porozrzucane zabawki po całym domu nie są bałaganem, oznacza ze dobrze się bawi. kiedy cie obejmuje i mówi ze cie kocha nie znaczy ze się podlizuje, po prostu cię kocha tak samo jak ty kochasz jego. bądżmy z nimi codziennie w ich świecie fantazji. jeżeli jesteś dumny z twoich dzieci wklej to w twojej tablicy...

Syn lub córka nie jest zwykłym dzieckiem, jest miłością twojego życia. Jego płacz w nocy nie powinien ci przeszkadzać, oznacza ze cie potrzebuje. porozrzucane zabawki po całym domu nie są bałaganem, oznacza ze dobrze się bawi. kiedy cie obejmuje i mówi ze cie kocha nie znaczy ze się podlizuje, po prostu cię kocha tak samo jak ty kochasz jego. bądżmy z nimi codziennie w ich świecie fantazji. jeżeli jesteś dumny z twoich dzieci wklej to w twojej tablicy...

Podoba mi się to motto, zapisuję ku pamięci....

witajcie :-)

byłyśmy dziś u lekarza, młoda waży 4700 przybrała przez tydzien 250 gram, będziemy dodawać do mleczka delikol. jak na razie dziś śpi spokojnie ale kto wie co to będzie za chwil kilka.
nocka jak to ostatnio OK i niech taka pozostanie, bo ja dzis sama, mama idzie na noc do siostry bo ta ma nockę w pracy.

miłego wieczorku życzę!

made współczuję takiego widoku, ja bym tez siedziała i płakała... okropny to widok dla mamy...

Mlodam najwazniejsze , ze przybrala na wadze :) spokojnej nocki zycze !!

Oliwka kurcze , a moze zadzwon do gina i zapytaj czy tak moze byc ?

dobrej nocki !!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry