Asionek31
Fanka BB :)
Karolina dzieki 
fajnie ci z tym prawkiem
ja sie zbieram i zebrac nie moge :!/chyba boje sie , ze nie dam rady tutaj z jezykiem na testach ...
trzymam kciuki za kredyt !! &&&&
moze jeszcze zmieni zdanie , a jak nie to imie fajne jest
kurcze biedny
moze poczekaj jesczze z kilka dni i wtedy podejmiecie decyzje ?? tule was mocno !!
Kocurek czyli jednak idziesz dzisiaj ??
daj znac po !
fajnie ci z tym prawkiem
trzymam kciuki za kredyt !! &&&&
Oj z tym imieniem będzie chyba mały problem, bo mąż się uparł że teraz to on wymyśla, no i wymyślił FRYDERYK, a mnie ono jakoś tak średnio podchodzi, ale nie mam już siły prosić go o zmianę bo jest uparty
moze jeszcze zmieni zdanie , a jak nie to imie fajne jest
Kochane, jest gorzej niż przypuszczałam
Odebraliśmy Mańka o 11:30, tak żeby pierwszy dzień nie przesadzić, wchodzimy, mój mąż otwiera drzwi, a tam....rozpacz - pora obiadowa, dzieciaki przy stoliczkach usmarkane, ja patrzę, a moje słoneczko w drugim pomieszczeniu z główką na siedzisku krzesła, ze smokiem w buzi, a używa smoczka tylko w czasie snu i to nie zawsze...widok przerażający.
Opiekunka poinformowała nas, że siedział cały czas w kącie i płakał, nic nie jadł i nie pił, gdzie uwielbia jeść, a z kubkiem to się praktycznie nie rozstaje, taka z niego studnia bez dna.
Jeszcze się zastanawiamy, ale prawdopodobnie zrezygnujemy ze żłobka. Praktycznie nie spał, budził się z płaczem i kontrolował naszą obecność.
Ech...jestem zapuchnięta od płaczu, serce mi pękło od tego widoku.
Kocurek, Asionek - kciuki dziewczyny za wizyty i dajcie znać jak poszło![]()
kurcze biedny
Kocurek czyli jednak idziesz dzisiaj ??
ja po juz 
poszlo szybko i sprawnie
szyjka ladna , te moje stawianie sie macicy to dobre jest i mam sie nie przejmowac skoro z szyjka jest ok
bedzie mi latwiej pozniej podobno skoro tak ladnie cwiczy
dostalam skierowanie na rozmowe z anastazjologiem na 15.09. i tam juz sie zajma wszystkim i dostane liste do szpitala itd.
mam malutka anemie dostalam witaminy i zelazo
sie usmialam , bo gin patrzy na te wyniki z USG co bylam i mowi o wszystko dobrze i jakie wielkie nogi ma maly hehe
wedlug niego wymiary , waga jak najbardizej ok
pewnie wysoki bedzie ja mam prawie 170 moj prawie 190 , jego ojcic byl wysoki , a moj mial prawie 200cm wiec ma po kim dlugie nogi miec 
no i przytylam od poltora miesiaca kg
opierdzielu nie bylo tylko mile slowa tym razem hehe
poszlo szybko i sprawnie
szyjka ladna , te moje stawianie sie macicy to dobre jest i mam sie nie przejmowac skoro z szyjka jest ok
bedzie mi latwiej pozniej podobno skoro tak ladnie cwiczy
dostalam skierowanie na rozmowe z anastazjologiem na 15.09. i tam juz sie zajma wszystkim i dostane liste do szpitala itd.
mam malutka anemie dostalam witaminy i zelazo
sie usmialam , bo gin patrzy na te wyniki z USG co bylam i mowi o wszystko dobrze i jakie wielkie nogi ma maly hehe
wedlug niego wymiary , waga jak najbardizej ok
no i przytylam od poltora miesiaca kg