• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia Aaa to co innego :-p Na wizytę dzisiaj się wybieram późnym popołudniem i bardzom ciekawa co tam słychać.... A Ty kiedy??
A asionekteż chyba ma dzisiaj :)))

Oj ale się znowu nasapię i namęczę, żeby się jako tako "wypielęgnować" na wizytę, może powinnam już zacząć??? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
pysia przed chwilą "rezygnowałaś powoli z malowania pazurków" - zmieniłaś zdanie??? :-D

Co tam malowanie.. ja chociaż chcę je ładnie przyciąć i opiłować i piętki doprowadzić do miękkości.... eech :-p

hej
malo do nadrobienia, ja tez nie napisze duzo bo zero weny... 1 wrzesien, wrzesien 2011 - a to znaczy ze za chwile przedszkole...

mama : i jak wrazenia dzieci ??????????????????????

mama, wiolka : ja mam odroczenie chwilowe bo my zaczynamy w poniedzialek o 10.

made : :(((

duzo do czytania nie bylo a mi wystarczylo i jestem UGOTOWANA, leze i rycze. made placze bo maniek w przedszkolu, mama pisze o lamencie zza drzwi w klasie 3 latkow... i jak ja mam pojsc tam w poniedzialek i go zostawic.... A jeszcze francuskie przedszkole to nie polskie, na zasadzie zabawy tylko normalna SZKOLA... wiec i inny rygor i zachowanie pan itp my nawet ( oporcz pierwszego dnia) nie mozemy wejsc i pomoc dziecka rozebrac kolo klasy ( szatni) porozmawiac, pierwszy dzien tak, a pozniej dostawka pod drzwi i za drzwiami radz sobie sam...
zwariuje, nie wiem czy bede w stanie go tam zostawic skoro na sama mysl rycze jak bobr...

asionek : ty dzis zaczynasz 35 tydzien juz !!!szok normalnie, u ciebie to mi tak szybko leci czas... zeby mi jeszcze moja ciaza tak syzbko mijala ...

ide sie ogaranc, moze wziac prysznic i pzrestac myslec

kocurek, asionek : &&&&&&&& za wizyte!!!

Jos ja zaczelam 34 tyd. :) ten suwaczek na dole to dziala jak chce :/ raz jest ok raz sie o tyg. spieszy , a jakos nie mam sumienia go wywalic :)
kurcze jakos dacie rade z malym !! nie smutaj sie , jemu dobrze bedzie tam :) rozrywki , inne dzieci bedzie mial co opowiadac po powrocie do domu :) i pokazywac swoja tworczosc :)
bedzie dobrze zobaczysz przywykniecie szybko !!

pysia Aaa to co innego :-p Na wizytę dzisiaj się wybieram późnym popołudniem i bardzom ciekawa co tam słychać.... A Ty kiedy??
A asionekteż chyba ma dzisiaj :)))

Oj ale się znowu nasapię i namęczę, żeby się jako tako "wypielęgnować" na wizytę, może powinnam już zacząć??? :-D:-D:-D

zgadza sie ja dzisiaj na 15.30 ide
usg raczej miec nie bede , bo bylam na tym usg po 30tc niecale 2 tyg. temu ...
ale mam kilka pytan do gina na temat mojego wiecznie stawiajacego sie brzucha i jakis boli przy tym dziwnych ... no i szyjke sprawdzi
ja juz sie doprowadzilam do ladu :) ale nie powiem , ze jest latwo ... dwa razy wiecej czasu zajmuje to golenie i jakie pozy trzeba przyjmowac juz o lustrze nie wspomne hehe
powodzenia na wizycie dla ciebie tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !! :)

Pysia ja swoje pazury u rak obcielam na krotko ... trzeba sie przyzwyczajac hehe , bo przy malym to latwiej bedzie z krotkimi :)

aa Jos moze wiesz czy tutaj na porodwoke mozna miec pomalowane pazury u nog?? nie chcialabym z takimi lysolami isc hehe

JESTEMŚMY po :)

dopiero wróciliśmy do domu..

Domi w przedszkolu si-jak już pisałam-masę buziaków dostałam i poleciał ;)
Zuza też dała radę..choć ciepło jest a ja Jej rajstopki założyłam ,ale kto wiedział,że słońce wyjdzie;/;/

w każdym razie apel był
pan burmistrz był
jakieś jeszcze 4 wazne głowy były

i to wsio-powitali,rozpoczeli rok i ...3klasiści przygotowali wiersze i piosenke na powitanie I klasistów i tu płakałaj ,że hoho....
chłopcy w garniturkach...:)))
pięknie :)

potem w klasie dogadywanie szczegółów..
dostaliśmy plan na jutro
kupilismy jeszcze książki do anglika
dostalismy kluczyki do szafek-każde dziecko swój
Zuza ma w dzienniku numer 6..

a na rozpoczęcie miłego dnia w szkole pani podarowała dzieciom po słoniku,żeby im przyniósł szczęście ;))

bilans tez zaliczony:)
wszystko si-dzieci zdrowe i sprawne ;))))

zasiadam do piwa bo jak wstałam o 7 i o 7.30 zawiozłam Domisia tak dopiero usiadłam.
dobrze,że Tom wziął wolne i razem się dzieliliśmy obowiązkami..

tyle u mnie zmykam na kanapę..

mama no wielki dziś dzień :))))))))))))))) Odpoczywaj zasłużenie.

asionek Dziękuję :* Poważnie rozważam przeniesienie wizyty na jutro.. ze względu na te wszystkie zabiegi :sorry: Poza tym jestem po kolejnej, nieprzespanej nocy, ciągle mi leci krew z nosa, a brzuch twardnieje podobnie jak u Ciebie... aa no i to ciężko i nierówno pracujące serce mnie dobija.. zaraz zadzwonię i zapytam, czy nie dałoby się jutro.. za duży wysiłek jak na dziś..

Mama super , ze wszystko sie udalo :) teraz odpoczywaj sobie !!

Kocurek kurcze ja tez nie spalam tej nocy prawie nic i z tego co laski na forum pisaly to sporo z nich miala taka przewalona nocke :/ moze cos w powietrzu wisi ?? :)
ja sie zebralam i ide dzisiaj , moj gin to wiecznie zajety wiec wole isc dzisiaj i nic nie przekladac :)
kurcze ciekawe od czego ten brzuch sie tak stawia ?? mi to nawet jak leze ... wczesniej malo i po wysilku , a teraz czesto i bez powodu
mam nadzieje ,ze to normalne !
a ty lez i odpoczywaj !!

asionek czekam na dobre wieści po Twojej wizycie &&&&& :-)

Jednak muszę się zmobilizować, bo jutro doc. nie przyjmuje. No to... do boju..! Łazienko Nadchodzę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane! Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa! Widzę, że nie tylko ja dziś rozpaczałam. Maciusia mi kobitka dziś na siłę z rąk wyrwała - tzn. innej metody nie było, Maciuś tak rozpaczał, że pół osiedla słyszało. Zostawiłam go tylko na godzinkę, a jak wróciłam to też go słyszałam - ALE OKAZAŁO SIĘ, ŻE ON SIĘ TAK GŁOŚNO ŚMIAŁ PRZY ZABAWIE, ŻE INNYCH DZIECI NIE BYŁO SŁYCHAĆ!!!!!!!! JUPIII!

Zobaczymy jak jutro będzie...

A póki co widzę też, że kilka wizyt się szykuje - to ja się postaram wieczorem lub jutro rano wpaść, żeby poczytać relacje.

I wszystkim MAMOM, które dziś miały swój wielki dzień przesyłam całuski - z każdym dniem będzie coraz lepiej!

Pysia gratuluję minusowego GBS!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry