• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hejjjjjjjjj

mama : 100 LATEK DLA ZUZI !!!! Ucaluj pannice !!!!

marcepanek : hej, jak dzidzia i ty ?

mama: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

wiolka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja tez mialam przerwe w mrowieniu przed sama @... juz myslalam ze klapa, nawet pamietasz balam sie bo popilam + lekki na spanie...a tu sie okazalo ze @ nie przyszla test + i mrowienie wrocilo ;) takze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!

marcys : super !!!!!!! 3mam za was &&&&&, uwazaj na siebie! kiedy nastepna wizyta u gina ?

carola : to poszalalyscie z wyprawka :)))) fajnie a maz co tam, cos co! przeciez dizecka do szkoly nie puscisz bez kredek i zeszytow ! ;)

Hej Kobitki :))))

Wpadam tylko na chwilkę bo jestem wykończona, dopiero przyszłam od lekarza, i tak jak czułam, a koleżanka Kocurkowa była uprzejma przekazać, szyjka łabędzia już być przestała :((( skróciła się, ale ile to nie wiem, zapomniałam zapytać :-)))) Robił USG, Zygmunt chciał wyjść przez pępek :-D tak się wiercił, waży ponad 3 kg no i ma się świetnie :)))))

Nie nadrobię Kochane tych kilku dni, bo raz, jestem potwornie zmęczona, a dwa, tak strasznie głodna, że zjadłabym konia z kopytami ;-) Pozdrawiam wszystkie babeczki, jak dam radę to się odezwę po obiedzie ;))

mama - Kochana, bardzo Ci dziękuję za tulaski, moc serdeczności dla Ciebie, a dla Twojej ślicznej, młodej Damy STO LAT, wspaniałych koleżanek i kolegów, mądrej pani wychowawczyni, samych piątek i szóstek i milion buziaków :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

pysia !!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki !!!!!!!!!!!!!!! Miałam dzisiaj wymaz :-D))))))) a Tobie jak poszło ?

Made hej :) fajnie , ze wpadlas :) juz blizej jak dalej wiec moze to i dobrze , ze szyjka powoli sie zgladza ?? bedzie latwiej urodzic :)
mi kazali lazic specjlanie zeby szyjka puszczala ...
jutro ide do gina ciekawe jak u mnie , bo brzuh stawia sie non stop :/ i jakies bole mam ...

Carola,Asionek,Kocurek- dziękować ;)

Asionek no moge sobie korzystać z tego co w salonie i z fryzjera i solarium...pod tym względem też lubię tą pracę-jak nie ma klientów to robię sobie ;)

.

Mama ja kiedys marzylam zeby pracowac w salonie :) dalej marze wsumie , ale teraz to juz po ptakach :/
moja siorka za to pracuje i ma super , bo gratis zawsze wszystko zrobione ma :)

Kocie,prawko w toku:)
Trzeba było kupić kilka rzeczy do firmy w hurtowni papierowej....zaszalałyśmy z Oliwką:))))
Pióra w panterkę,ołówki czarne z cekinem kolorowym,piękne zeszyty itp....mężuś nas ukatrupi jak zobaczy fakturkę:))))))

niezle zakupy :) no , ale przeciez do szkoly trzeba miec wiec maz nie powinien nic mowic ;))

A dziękuje w miarę dobrze pomijając mdłości ;-)
Ale dzieci mam tak kochane ,że spokojnie dajemy radę ze wszystkim :-D

hej :)
fajnie , ze dzieci kochane i dajesz rade !! uwazaj na siebie :)

Witajcie dziewczynki.

witam sie w środę-robie kawę -komu???

otworzyłam taras- ziiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooo jak nie wiem co!!! jeryyy jesień lezie!!!...

Asionek no gładka buźka ,że hoho-zapodałam sobie serum-bombę wiaminową,potema maseczka z colagenem i krem nawilżający ..skóra sie napiła aż miło:)

my wczoraj podziałaliśmy...niech ~~~~o lecą do celu...
k030.gif
lub
k035.gif
:)))
to ja też przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i zaciskam mocniej &&&&&&&&&&&&&&

Mężuś nas nie ukatrupił za zakupy ale za to,że na na FV,na firmę:))) A tam:zeszyt do religii,zeszyt do muzyki,dzienniczek ucznia,długopis z brelokiem-miś:)))) hahaha,śmiesznie było:))))
Kurka,w ogóle nie czuję się na @...ale to chyba przez leki?
Byłam po butki,zamszowe,na małym obcasie i znowu w Tchibo po spodnie i sweter na dwór(krótki rękaw,grubaśny) :)

Marcepanek...zazdroszczę tych mdłości...chociaż ja też mam czasami ale to od leków:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no widzisz jakie masz dobrego meza :)

mam pytanko kiedys wklejalas taka tabelke z kosmetykami co maja parabeny
nie moge tego znalezc :/
masz to jeszcze i moglabys wkleic ?? :)

reklama
hej hej ja tylko chwilowo

Mamo-sto lat dla Zuzy!
pytałyście ostatnio o Libby-dziś w końcu mi odpisała-u niej oki, rozrusznik w sercu dał radę, może operacja nie będzie potrzebna a Michałek ładnie rośnie i jak go opisywała to jest strasznie zakochaną mamą;), w wekend postara się wpaść na bb

a ja pozdrawiam i zmykam spaciu bo coś wyjechana jestem ostatnio

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry