• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie w środę-robie kawę -komu???

otworzyłam taras- ziiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooo jak nie wiem co!!! jeryyy jesień lezie!!!...

Asionek no gładka buźka ,że hoho-zapodałam sobie serum-bombę wiaminową,potema maseczka z colagenem i krem nawilżający ..skóra sie napiła aż miło:)

my wczoraj podziałaliśmy...niech ~~~~o lecą do celu...
k030.gif
lub
k035.gif
:)))

reklama
WITAM SIE I JA
mamus oby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dolecialy

jos Iwci pierwsza zabawka jaka jej kupilam byl lew z VTECHA i ma go do tej pory. te zabawki s bardzo solidne i ciezko je zepsuc , no chyba ze jakies dziecko sie bardzo stara

carola wozeczki super... ale niestety nie na moja kieszen:-(

asionek my zagranica tez tak mielismy ze rzadnej piwnicy nie bylo i wszystko gromadzilismy w 3 pokoju.mala i tak spala z nami w sypialni. ale fakt jest taki ze bardzo szybko zagraca sie mieszkanie dzieciencymi zamalymi i zaduzymi ubraniami, zabawkami...

Wiola dzięki :)
jutro mam rozpoczęcie roku u Zuzy,przedszkole Domina a o 13 bilans 4 i 6 latka-jak ja to ogarnę?????

Palemka- no my rano odpada bo Tom o 6 do pracy wstaje to ja dziękuję o 6 :))wolę wieczorem:)
ale Wy działajcie jak najbardziej :)))
no i zgadza sie -obie mamy 10d.c. :))

mama , palemka a wiec teraz cala moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was...
mama a rozpoczecie roku tu i tu jest na ta sama godzine?bo bilan pewnie w jednej przychodni wiec nie bedzie tak zle. dobrze ze to czwartek i ze masz wolne no nie?

Wiola-Dominik idzie na 8.15 a Zuza na 11 ,ale Zuza ma w innej miejscowości..
nie wiem ile to rozpoczęcie potrwa-cały apel i potem w klasie...a jeszcze wracając z Zuzą muszę Dominika odebrac i dojechać do przychodni na-dokładnie-12.45:sorry:
jutro robię za taxi:confused2:

a jak Twoje mrowienie??????????????&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Buziaki, witam się z rańca na kawusię :tak:

Wiola, Mamitka, Palemka całusy dla Was!!! :-)

Trzymam kciuki za przytulańce, żebyście nam tutaj za niedługo pisały o pięknych II... !!! :tak:

A ja mam stresik malutki od rana, ale taki raczej "mobilizacyjny"... Dzisiaj mija data dostarczenia dokumentów do prawników, całość już w miarę mam ogarniętą, teraz jeszcze tylko podrukować parę rzeczy, pokserować inne, spiąć, opisać i dostarczyć w teczuszce przed 12:30.... Dopiero teraz tak NA PRAWDĘ dociera do mnie, że zaczynam walkę sądową z dwoma firmami w obcym państwie... Nasze Dziecko jeszcze nie zdążyło przyjść na świat, a już "życie" zmusiło mnie do walki o sprawiedliwość w imieniu swoim i Jego/Jej,... Kto by pomyślał, że tak to się potoczy?... No ale nie zamierzam im odpuścić, zbyt wiele kosztowało nas, Brzdąca i mnie nerwów całe to niesprawiedliwe zwolnienie z pracy...

sergi witaj... tylko nie stresuj sie za bardzo_-wiem ze latwo sie mowi....trzymam kciuki zeby wszystko potoczylo sie jak najlepiej

mama no to wszystko w wielkim tempie...a przychodnia w tej samej miejscowosci co szkola Zuzy?
a co do mrowienia wieczorem wrocilo... a dzis narazie cisza...
jak ja sie strasznie boje zobaczyc znowu I kreche

Mama hej:)))
Sege &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,dasz radę:)
Wiola to może kup używany?
Albo powiedz jaki masz przedział cenowy i czego oczekujesz od wózka a ja Ci coś wylosuję:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry