Asionek31
Fanka BB :)
hej laseczki 
u nas dzisiaj chury sa !! w koncu troche chlodniej
ufff
dobrze zrozumialam , ze mala ma dzisiaj urodziny ?? jezeli tak to wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajnie , ze mozesz sobie sama takie cuda robic
no i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!
))
no wlasnie tego sie obawiam ... nic jakos trzeba to bedzie ogarnac
Wiola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cala masa dla ciebie
mnie piersi bolaly , ale z tego co pamietam , tez jakies przerwy byly ....
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby sie udalo
))
powodzenia !!! masz racje warto powalczyc i nie odpuszczac gnojka !! podziwiam cie w kazdym razie i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&& za wygrana
))
Oliwka powodzenia w szukaniu butow
ja juz jedne kupilam , mam na oku nastepne , czerwone trzewiczki do latania z wozkiem
mam czerwony plaszczyk taki cienki i by pasowaly , a ja kocham czerwony taki mocny !! 
ide prasowanie machne ostatnie , pralke nastawie tym razem z naszymi rzeczami
moj ma wolne wiec na jakis spacer czy cos pojdziemy
u nas dzisiaj chury sa !! w koncu troche chlodniej
witam sie w środę-robie kawę -komu???
otworzyłam taras- ziiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooo jak nie wiem co!!! jeryyy jesień lezie!!!...
Asionek no gładka buźka ,że hoho-zapodałam sobie serum-bombę wiaminową,potema maseczka z colagenem i krem nawilżający ..skóra sie napiła aż miło
my wczoraj podziałaliśmy...niech ~~~~o lecą do celu...lub![]()
![]()
))
dobrze zrozumialam , ze mala ma dzisiaj urodziny ?? jezeli tak to wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajnie , ze mozesz sobie sama takie cuda robic
no i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!
WITAM SIE I JA
asionek my zagranica tez tak mielismy ze rzadnej piwnicy nie bylo i wszystko gromadzilismy w 3 pokoju.mala i tak spala z nami w sypialni. ale fakt jest taki ze bardzo szybko zagraca sie mieszkanie dzieciencymi zamalymi i zaduzymi ubraniami, zabawkami...
no wlasnie tego sie obawiam ... nic jakos trzeba to bedzie ogarnac
Wiola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cala masa dla ciebie
mnie piersi bolaly , ale z tego co pamietam , tez jakies przerwy byly ....
hej
mama - my też wczoraj, ale rano .... hahahahahaha.... no to teraz będziemy sobie zdawać relacjedziś "mamy";-) 10 dzień cyklu
witaj wiolu![]()
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja mam stresik malutki od rana, ale taki raczej "mobilizacyjny"... Dzisiaj mija data dostarczenia dokumentów do prawników, całość już w miarę mam ogarniętą, teraz jeszcze tylko podrukować parę rzeczy, pokserować inne, spiąć, opisać i dostarczyć w teczuszce przed 12:30.... Dopiero teraz tak NA PRAWDĘ dociera do mnie, że zaczynam walkę sądową z dwoma firmami w obcym państwie... Nasze Dziecko jeszcze nie zdążyło przyjść na świat, a już "życie" zmusiło mnie do walki o sprawiedliwość w imieniu swoim i Jego/Jej,... Kto by pomyślał, że tak to się potoczy?... No ale nie zamierzam im odpuścić, zbyt wiele kosztowało nas, Brzdąca i mnie nerwów całe to niesprawiedliwe zwolnienie z pracy...
powodzenia !!! masz racje warto powalczyc i nie odpuszczac gnojka !! podziwiam cie w kazdym razie i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&& za wygrana
Oliwka powodzenia w szukaniu butow
ja juz jedne kupilam , mam na oku nastepne , czerwone trzewiczki do latania z wozkiem
ide prasowanie machne ostatnie , pralke nastawie tym razem z naszymi rzeczami
moj ma wolne wiec na jakis spacer czy cos pojdziemy
dziś "mamy";-) 10 dzień cyklu
??? No w końcu jesteś najmłodsza z naszej czwórki hehe