• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej laseczki :)

u nas dzisiaj chury sa !! w koncu troche chlodniej :) ufff

witam sie w środę-robie kawę -komu???

otworzyłam taras- ziiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnooooooooooooooo jak nie wiem co!!! jeryyy jesień lezie!!!...

Asionek no gładka buźka ,że hoho-zapodałam sobie serum-bombę wiaminową,potema maseczka z colagenem i krem nawilżający ..skóra sie napiła aż miło:)

my wczoraj podziałaliśmy...niech ~~~~o lecą do celu...
k030.gif
lub
k035.gif
:)))

dobrze zrozumialam , ze mala ma dzisiaj urodziny ?? jezeli tak to wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fajnie , ze mozesz sobie sama takie cuda robic :)
no i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! :)))

WITAM SIE I JA

asionek my zagranica tez tak mielismy ze rzadnej piwnicy nie bylo i wszystko gromadzilismy w 3 pokoju.mala i tak spala z nami w sypialni. ale fakt jest taki ze bardzo szybko zagraca sie mieszkanie dzieciencymi zamalymi i zaduzymi ubraniami, zabawkami...

no wlasnie tego sie obawiam ... nic jakos trzeba to bedzie ogarnac :)
Wiola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cala masa dla ciebie :)
mnie piersi bolaly , ale z tego co pamietam , tez jakies przerwy byly ....

hej :)

mama - my też wczoraj, ale rano .... hahahahahaha.... no to teraz będziemy sobie zdawać relacje :-Ddziś "mamy";-) 10 dzień cyklu ;)

witaj wiolu ;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) oby sie udalo :)))

A ja mam stresik malutki od rana, ale taki raczej "mobilizacyjny"... Dzisiaj mija data dostarczenia dokumentów do prawników, całość już w miarę mam ogarniętą, teraz jeszcze tylko podrukować parę rzeczy, pokserować inne, spiąć, opisać i dostarczyć w teczuszce przed 12:30.... Dopiero teraz tak NA PRAWDĘ dociera do mnie, że zaczynam walkę sądową z dwoma firmami w obcym państwie... Nasze Dziecko jeszcze nie zdążyło przyjść na świat, a już "życie" zmusiło mnie do walki o sprawiedliwość w imieniu swoim i Jego/Jej,... Kto by pomyślał, że tak to się potoczy?... No ale nie zamierzam im odpuścić, zbyt wiele kosztowało nas, Brzdąca i mnie nerwów całe to niesprawiedliwe zwolnienie z pracy...

powodzenia !!! masz racje warto powalczyc i nie odpuszczac gnojka !! podziwiam cie w kazdym razie i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&& za wygrana :)))

Oliwka powodzenia w szukaniu butow :)
ja juz jedne kupilam , mam na oku nastepne , czerwone trzewiczki do latania z wozkiem :) mam czerwony plaszczyk taki cienki i by pasowaly , a ja kocham czerwony taki mocny !! :)

ide prasowanie machne ostatnie , pralke nastawie tym razem z naszymi rzeczami :)
moj ma wolne wiec na jakis spacer czy cos pojdziemy :)

reklama
STO LAT!! STO LAT!! Dla pierwszoklasistki :))))))))))))))))))))))))))

Dzień dobry :-)

Miałam wczoraj misję, której nie wykonałam - serdeczności moc przekazać wszystkim koleżankom od made :-):-D:-D:-D

GDZIE JEST LIBBY?????????????????

CZY U BOOGIE WSZYSTKO OK?????????? Nie chcę teraz Żuczka męczyć smsami....

MŁODAMAMUSIA ? ? ? ? ? ? ? ?

Carola,Asionek,Kocurek- dziękować ;)

Asionek no moge sobie korzystać z tego co w salonie i z fryzjera i solarium...pod tym względem też lubię tą pracę-jak nie ma klientów to robię sobie ;)

Kocureku dzięki za pozdro od Made-ukochaj Ją ode mnie mocno i niech sie trzyma!!
a jak w domku??roboty idę..

ja pomyłam podłogi w korytarzu i łazience.

Hej carolinee Wózkaro jedna :)))) Musisz szybko prawko machnąć i przesiąść się na inny fajny wózek ;)))))))))))))))))))))))))))))))

mama roboty raz dwa kroki do przodu, raz jeden do tyłu.... dostawa zamówionych materiałów trwaaaaa i trwaaaa....

pysia bidulko...

Ostatnia edycja:
Pysia -dzięki -tak jutro Zuzy wielki dzień :) dzis kończy 6 lat a jutro szkoła:))
no i dzieki za &&& trzymaj -choć działania dopiero zaczęte,ale trzymaj...
i oby pachwina szybko przestała boleć...

czy u Was też brak słonka???;(

mama u mnie aż za dużo tego słonka.. tęsknię do szarugi trochę.. :))) chętnie oddam w dobre ręce :-D

pysiu ale poza tym, to czytałam, że trzymasz się nieźle :tak: ??? No w końcu jesteś najmłodsza z naszej czwórki hehe ;))))))))))))))

Oddaję lapka synowi, zajrzę później, BUZIAKI !!!

Kocie,prawko w toku:)
Trzeba było kupić kilka rzeczy do firmy w hurtowni papierowej....zaszalałyśmy z Oliwką:))))
Pióra w panterkę,ołówki czarne z cekinem kolorowym,piękne zeszyty itp....mężuś nas ukatrupi jak zobaczy fakturkę:))))))

reklama
Sto lat dla Zuzi!!! Oj jak ten czas leci ...

A widzę ,że ładne rzeczy tu się dzieją ;-) to już wózkami dla lalek się bawicie ;-)
Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry