• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Serge a to ''nasze'' jak idzie?:)))));-)
Idę zaraz na polowanie na buty:) Jesień już do nas puka a ja w odkrytych bucikach biegam...

reklama
Sergii-dzięki :)
i &&&&&&&&&&&&& za pozytywne potoczenie spraw ;))!!

Carolina-cześć ..jak tam samopoczucie po Bromku?
jak remont?

Wiola -przychodnia jest w mojej miejscowości więc po uroczystościach u Zuzy ,wracamy do nas-odbieramy Dominika i na bilans...

Karola przyznaję szczerze, że nasze jeszcze "nie idzie"... :zawstydzona/y: Miałam całą masę papierzysk do napisania i to po angielsku - w języku, którego się nigdy nie uczyłam przed przyjazdem do UK a dopiero tutaj zrobiłam jakoś kurs podstawowy... Do tego język prawa sam w sobie jest ciężki i odnadywanie się w prawie angielskim to kosmos :sorry:Pochłonęło to całą moją uwagę, no, ale dzisiaj już papierzyska składam i popołudniu wracam do innych, przyjemniejszych zobowiązań ;-) :*

Wiola,sorki,ja nie zrozumiałam...Tobie chodzi o zabawkowy... ale pała ze mnie,heheheh.
No to proszę z tych Silver Cross są i zabawkowe:)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Z tych co Ty wrzuciłaś linki to ten ostatni-Smoby mi się podoba:)

:))))

Serge,no problem,spokojnie:)

Mama,bromka do wczoraj brałam po 1/2 tabletki,od dzisiaj zaczynam po całej i tylko 1-wszego dnia źle się czułam.

CAROLA na te tez patrzylam.. a swoja droga ja przejrzalam tamte linki po zdjeciach i nawet nie zwrocilam uwagi ze to dla dzieci wozki a nie dla lalek:-)

swoja droga im wiecej ogladam tym bardziej nie wiem czego chce

ja po zakupach-wcian bagietkę z kabanosami z halibuta..
dzieci na ogrodzie
zaraz odkurzanie..

dziś o 16.55 minie sześć lat jak jestem mamą :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry