E
EEnil
Gość
Serge a to ''nasze'' jak idzie?
))));-)
Idę zaraz na polowanie na buty
Jesień już do nas puka a ja w odkrytych bucikach biegam...
Idę zaraz na polowanie na buty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam całą masę papierzysk do napisania i to po angielsku - w języku, którego się nigdy nie uczyłam przed przyjazdem do UK a dopiero tutaj zrobiłam jakoś kurs podstawowy... Do tego język prawa sam w sobie jest ciężki i odnadywanie się w prawie angielskim to kosmos
Pochłonęło to całą moją uwagę, no, ale dzisiaj już papierzyska składam i popołudniu wracam do innych, przyjemniejszych zobowiązań ;-) :*a wiec Carola ja myslalam o czym takim :
BABY BORN 808498 WÓZEK DELUXE GŁEBOKI +BONUS (1789464267) - Aukcje internetowe Allegro
JOYRIDER Wózek dla lalek 2w1 jak prawdziwy. SUPER! (1784444782) - Aukcje internetowe Allegro
ten mi sie tez bardzo podoba , ale na niego jest jeszcze za mala bo nie ma regolowanej raczki
SMOBY Wózek MAXI COSI 4w1 Godnola + GRATIS TOREBKA (1794444754) - Aukcje internetowe Allegro