• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
musze rozbic na dwa maile ...

mama : dziekuje :) usciskam jutro :)

zizi : dziekuje :) zdania sa podzielone ale chyba bardziej do mnie .. :)

mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& milego rozmnazania :)

Ostatnia edycja:
Jos jaki slodziak !! super :)
ja czytam opinie , zaczelam od recenzji kosmetykow rzecz jasna hehe , i dzieki temu nie kupuje tony niepotrzebnych , beznadziejnych produktow
pozniej poszlo dalej i teraz wsumie to czytam opinie o wszystkim zanim kupie hehe , nienormalna jestem wiem :)

Mama i jak buzka ?? pewnie super gladka :)

A mój mąż koktajl bananowo-malinowy robi, pychoooota:-)

Od dwóch tygodni głowa mnie boli, w rożnych porach dnia, ale na noc to codziennie:-( mam nadzieje że nic się nie przyplątało....

dobrze ci z takim mezem :)
mnie kiedys tez tak leb bolal codziennie :/ az poszlam na tomografie na szczescie bylo i jest ok !!
a teraz od roku ponad od kiedy tutaj mieszkam zero boli :) klimat mi sluzy

asionek super zakupy, szalejesz :-) a kto Ci dostarczy to co kupiłaś ? mama czyżby? :]

hehe no troche mama , a troche kurier , bo wozek jeszcze zostal , przewijak , fotelik do samochodu , teraz te rzeczy
juz nie wspomne o ciuszkach na 68 i wiecej , bo juz kolejne pudla czekaja
ciekawe tylko gdzie ja to pomieszcze ?? :/

asionek : dziex :) no wlasnie nie ma dzis mlodej... tez dumam co jest grane... myslalam ze zajrzy wieczorem...
a ciuszki i reszte : zaczniesz kupowac duze baki w ikea, klasc na meble, pol lozka, piwnoce zawalisz po sufit :) znam to z autopsji :)
a te recenzje to dobrze ze czytasz ja tez powinnam bo dokonalam masy niepotrzebnych zakupow... a pozniej doopa i frustrcja i kasa wywalona w bloto!

zizi : mniaaaaaaaaaaaam koktajl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jos najwiekszy prblem jest taki , ze tutaj nie mam piwnicy :/
w poprzednim mieszkaniu mialam i teraz widze jaka to przydatna rzecz !! nastepne mieszkanie ( o ile nie kupimy wczesniej ) bede szukac tylko z piwnica , bo w domu robi sie meksyk ...
ja narazie nawet nie mysle jaki sajgon mnie czeka hehe

asionek : ffffffffffakkkk... bez piwnicy czy boksu faktycznie ciasno! bo wiadomo ze sprzetow typu hamak bujawka kojec krzeslo wozek nie wyrzucisz jesli planuejsz 2gie baby:!!!! a to zajmuje mase mase miejsca.... cos wymyslicie zeby to przechowac? moze znajomi lub ktos z rodziny w domku z garazem ? ;)

nie wiem Jos chcielismy zmieniac mieszkanie tak gdzies do pierwszego roku malego ... ale jak sobie pomysle o przeprowadzce to mnie trzesie juz na sama mysl :/
te mieszkanko moze nie jest ful wypas , ale jest wsuper miejscu , wszedzie mam kilka minut na nogach , samo centrum , sklepy , markety
no miejscowka ideal i do tego jak na centrum mega ciche jest :) jak na wsi hehe
bo balkon i okna wylaza na podworko i podworko z sasiedniego bloku
od storny 2 sasiedzi juz tak fajnie nie maja ..
rzeczy moge powoli powysylac , zawozic do mamy do Pl w ostatecznosci :) ona ma ogrony strych i jest gdzie to przechowac dla mnie czy dla siorek , zalezy kora szybciej zechce powiekszyc rodzinke :)
narazie wole o tym nie myslec :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry