• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : super zakupy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piekne :) i dalas mi do myslenia z termometrem, moze sie skusze... ja mam taki BAEBA dotykowy na czolo plus opcja do ucha ale wlasnie wogole sie nie sprawdzil... sporo kosztowal bo ze sklepu a ja klasycznie zgubilam paragon i nie oddalam go choc mialam na to miesiac... z akazdym razem pokazywal mi inna temperature... i to dosc diametralnie... wiec nie stosowalam GO WOGOLE !!!wkutwilam sie i kupilam elektroniczny ale zwykly do doopki a nawet i taki to bylo kilkanascie euro wiec w sumie podobnie co ten twoj nowej generacji!!!!! a jednak tzreba bylo dizecko rozebrac i do do pieluchy i wtyknac i sluchac placzu jak juz bylo starsze ;)

wiolka : zapomnialam o Vtech zupelnie ! tez mam kilka sztuk od nich! i uwazam ze sa jeszcze lepsze niz FP, ale dla starszakow, 12-18m-cy +, dla mlaych FP jest po prostu super a vtech ma mase fajnych wymyslnych rzeczy dla 3-4 latkow super komputerki itp
i pierwsza zabawke pod choinke na porodowce poldus dostal elektronicznego kwiatka wlasnie vtech :)
ide na kolacje, zw

asionek : super zakupy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piekne :) i dalas mi do myslenia z termometrem, moze sie skusze... ja mam taki BAEBA dotykowy na czolo plus opcja do ucha ale wlasnie wogole sie nie sprawdzil... sporo kosztowal bo ze sklepu a ja klasycznie zgubilam paragon i nie oddalam go choc mialam na to miesiac... z akazdym razem pokazywal mi inna temperature... i to dosc diametralnie... wiec nie stosowalam GO WOGOLE !!!wkutwilam sie i kupilam elektroniczny ale zwykly do doopki a nawet i taki to bylo kilkanascie euro wiec w sumie podobnie co ten twoj nowej generacji!!!!! a jednak tzreba bylo dizecko rozebrac i do do pieluchy i wtyknac i sluchac placzu jak juz bylo starsze ;)

nie wiem jak bedzie sie sprawowal , ale po przeczytaniu masy opini na neci wyglada , ze powinno byc ok :)
co do twojego to o nim byly dosc kiepskie opinie i jescze babyono lipa straszna , a malo nie kosztuje
mam tez zwykly jak cos do pupki :)
ten wzielam , bo ma tez opcje mierzenia wody i mleka , a ja jakos nie umiem sama wyczuc na oko za bardzo :/

smacznego , ja sie przezarlam wlasnie i leze ledwo co hehe

witajcie :)

asionek - ja mam taki fotelik - identyczny i mój synek go uwielbia :)

hej :)
ciesze sie , ze kolejna zadowolona osoba z lezaczka :)
mam nadzieje , ze moj tez polubi :)

co do wozka to nie pomoge , narazie mam po siorce , a pozniej bede sie glowic nad jakas fajna spacerowka :;)

A mój mąż koktajl bananowo-malinowy robi, pychoooota:-)

Od dwóch tygodni głowa mnie boli, w rożnych porach dnia, ale na noc to codziennie:-( mam nadzieje że nic się nie przyplątało....

jetsem, zagadalam sie na dole, godizna zeszla, brzuch peka

asionek : widzisz ja wtedy opinii zadnych nie czytalam i na kilku produktach tak sie nadzialam!!!!
szkoda slow i nerwow... bylo minelo :)

carola : jej faktycznie super te wozki, troche maclarenowskie :) i zapeiecie identyczny system ale cena przystepniejsza!!!! ten rudy mi sie podoba !!!!!!!!!!

pysia : hej jak sie czujesz? imie wybrane ?

jestem po pracy :))

zrobiłam sobie mikrodermabrazję twarzy...hybrydowy czerwonyyy:)))
byłam dzis sama bo fryzjerka cos tam załatwiała i między klientkami porobiłam sobie:-D

idę Was poczytać choć to potrwa;/.przy kompie na karte orange...ale może chociaż ze 2 strony mi sie uda..

widzę ,że jest Asionek Jos i Pysia więc pozdrawiam wieczornie :tak::-p

my niedługo idziemy sie rozmnażać :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry