• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka no kurcze ja wiem, że każdy prezent kosztuje - a potem czasem trzeba zęby w ścianę wbijać - masakra!

A powiedz kochana, który to Twój cykl starań???

reklama
Jos niezle w grudniu spore zamieszaknie widze i wydatki do tego ...
u mnie jest spokojniej najgorszy wrzesien , bo sporo rodzinki ma urodziny :)
a tak to po miesiacu kazdy leci hehe

masz racje z tymi cenami w PL ciuchow :/ porazka
moja rodzinka zaopatruje sie u mnie nawet bez soldow jest taniej
a jak trafia na wyprzedaze to juz wogole szok :)
dzieci tez zawsze tutaj obkupuijemy i buty tez tutaj , bo duzoo tansze :)

Wiola o matko jaka lista hehe
niezle :)

My dziś po przedszkolu - były takie 2 godzinki adaptacyjne i się zdziwiłam, bo było gorzej niż myślałam - Maciuś bardzo się bał, rozpaczał, musiałam z nim zostać w sumie, ale potem jak się wdrożył w zabawę to już luzik był. Zobaczymy co jutro przyniesie.

Idę czytać co u Was!

napewno bedzie lepiej !! pierwszy dizen najgorszy niestety
tyle ludzi , wszystko nowe i stray ma stresa , a co dopiero maluszek ...

poczynilam ostatnie zakupy dla malego :)
lezaczek , bujaczek FP

karuzela Tiny love

i termometr bezdotykowy microlife
nad nim najwiekszy dylemat mialam
mam nadzieje , ze nie bedzie badziewny :/

Hej Wam...wylewają mi podłogę w pokoju:)
Byłam u lekarza,miałam dostać skierowanie na rehabilitacje...i dostałam,od 17 października codziennie...krioterapia,prądy,ćwiczenia...basen itp,itd
Dostałam skierowanie do neurologa,ten ma wypisać skierowanie na rezonans,kwalifikuję się do operacji...między 2 kręgami za mało miejsca...Ciąża bardzo nie wskazana w tej sytuacji,w każdym razie do wyjaśnienia tego wszystkiego.
Poza tym mam nie przytyć więcej a wręcz schudnąć ok 10-15kg...
Chyba przestanę chodzić do lekarzy bo co wizyta to złe wieści...

asionek : oooo faaajne zakupy :) pokaz foto lub linki

carola : &&&& zeby wiesci okazaly sie lepsze !!!

wiolka : &&&&& mimo wszystko! ja wierze ze sie udalo! kiedy testujesz??????

Jos jak sie @ nie pojawi w piatek ani w sobote to zrobie test w niedziele rano ...

asionek wklej zdjecia albo linki do zakupionych przedmiotow... swoja droga uwielbiam rzeczy z FP

wiolka : ok
ja tez lubie FP, to jest jedyna "plastikowa" forma ktora lubie a tak to uwielbiam drewno!!!!! najchetniej HABA djeco i vilac te drewniane zabwki to normlanie moglabym w domu muzeum zrobic i je zostawic na 70 lat, niech prawnuki zobacza czym sie dziadek leopold bawil :)

Hej Wam...wylewają mi podłogę w pokoju:)
Byłam u lekarza,miałam dostać skierowanie na rehabilitacje...i dostałam,od 17 października codziennie...krioterapia,prądy,ćwiczenia...basen itp,itd
Dostałam skierowanie do neurologa,ten ma wypisać skierowanie na rezonans,kwalifikuję się do operacji...między 2 kręgami za mało miejsca...Ciąża bardzo nie wskazana w tej sytuacji,w każdym razie do wyjaśnienia tego wszystkiego.
Poza tym mam nie przytyć więcej a wręcz schudnąć ok 10-15kg...
Chyba przestanę chodzić do lekarzy bo co wizyta to złe wieści...

najwazniejsze , ze wiesz co jest nie tak i co trzeba "naprawic " !! teraz bedzie juz tylko lepiej :))

asionek : oooo faaajne zakupy :) pokaz foto lub linki

rzeczy kupilam przez neta wiec nie mam w domu
ale podam linki :)
ten lezaczek FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1775124247) - Aukcje internetowe Allegro

taka karuzelka KARUZELA Serenada Natury TINY LOVE GRATISY Wys9,5 (1786234997) - Aukcje internetowe Allegro

a termometr ten BEZDOTYKOWY termometr Microlife NC100 ! NOWOŚĆ! (1773657435) - Aukcje internetowe Allegro

mi tez sie podobaja drewniane zabawki ale jakby czlowie chcial cos porzadnego dziecku kupic to krocie zaplaci...dlatego wiekszos zabawek Iwa ma ze FP albo Vtecha .
teraz szukam wozka i glowa mi peka taki wybor ...dzis bylam w miescie i pochodzilam po sklepach z zabawkami i jestem pewna ze kupie cos na allegro bo w sklepach cena jest jeszcze raz taka... masakra jakas

asionek zakupy widze ze bardzo udane:-). identyczny lezaczek ma moja znajoma i dzieciaki jeszcze sie nim bawia a maja 3 i 2 lata.

reklama
Wiola najlepiej upatrzyc w sklepie cos i kupic na allegro :)
wlasnie z taka mysla kupilam ten lezaczek , bo jest do 18kg wiec licze , ze dluzej poslozy :)

jakiego mam gloda :szok:
albo zero apetytu , albo bym konia z kopytami zjadla masakra

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry