• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane! Pozdrawiam Was szybciutko z rana, ostatnie dni to adaptacja Maciusia w przedszkolu i wszystko jest inaczej niż myślałam, bo Maciuś bardzo rozpacza i nie mogę go tam zostawić na dłużej niż godzinę - a potem nie odstępuje mnie nawet na krok, więc ciężko mi z BB - ale wierzę, że za jakieś 2 tygodnie już będzie lepiej. Postaram się potem doczytać co u Was! BUZIAKI!

reklama
WITAM Z RANA
wczoraj zniknelam bo internetu nie mialam:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mama sto lat dla Zuzy spoznione ale szczere. &&&&&&&&&&&za dzisiejszy dzien, dacie rade

lil &&&&&&&&ty z Maciusiem tez dasz rade, przyzwyczai sie do dzieci to potem nie bedzie chcial do domu z toba wracac

carola najwazniejsze ze zakupy udane
kocurku jeszcze chwila i dojda materialy a ty w koncu bedziesz mogla spokojnie rodzic

made tesknilam, pokazuj sie czesciej , jak dasz rade oczywiscie\
liby za toba tez tesknimy , syper ze wszystko dobrze sie uklada
mloda?
palemko buziaki
o kims zapomnialam? jak tak to przepraszam
aha serge zdzarzylas z tymi papierami?
jos tobie bede zyczyc udanego dnia w poniedzialaek bo z tego co pamietam pierwszy dzien w przedszkolu zaczynacie od poniedzialku

hej hej :-) buziaki wiolka :)

mama - sto lat dla Twojej pierwszoklasistki :)

marcepanek - mdłości, nienawidzę tego uczucia najbardziej na świecie ... ale te ciążowe to co innego ;-)

lil - napewno z czasem mały przywyknie do zmian ;)

cześć dziewczyny a co tu się dzieje???????????? tylko 2 strony napisałyście
a093.gif

Made cześć kochana ;"**********
dzięki za serdeczności i buziaki ;))

Wiola witaj kochana i dzięki:)
no z tym netem to czasem porażka!
nadal &&&&&&&&&&&&& za Ciebie kochana !!

Sergii-jak dokumenty??

Marcepanek- cześć i czołem ciężarówko..

Agapa- dzięki:)
imię już macie??

Paulina- cześć :)
dzięki :)
i dzięki za info od Libby:))) doskonale Ją rozumiem-synusie są super;))

Lil-witaj i cierpliwości kochana.....
ciężko tak mamie jak Niunia rozpacza przy wyjściu z przedszkola...serce pęka,łzy w oczach..cały czas sie mysli jak sobie dziecko radzi....
ale daj Mu czas i bedzie si..

Palemko- dzięki:)))
jak tam działaliscie ??ja "planowałam" dzis ale coś czuje ,że nici i bedzie jutro..

Asionek- jak też mam wszystko za free i super:) pensja swoja drogą a drugie tyle zrobię sobie w zabiegach:)))

mój Domi już w przedszkolu..dostałam od Niego 100 tys. buziaków na odchodne i poszedł z koleżankami powiesić ręczniczek;)

teraz na 11 szykujemy się z Zuzą :))

pozdrawiam kochane i życzę udanego rozpoczęcia roku dla tych ,które dzis to przeżywają :)))

Ostatnia edycja:
mama - nie no , ale targam :-D hahahah ja też planowałąm dziś , oczywiscie rano, bo potem Pan i władca dopiero po 20 wraca, ale jakos narazie też nic ztego nie wyszło hahahahhahaha :)

zrobiłam sok z buraków i jabłek, buraczki Se starłam do obiadu , a teraz mam zajeeeeeebiścieee czerwone ręcę :baffled:!!! poprostu super !!!:confused2:

Palemka- cytryna wybiela po burakach ;)))
no i miłego działania ;)

Made-&&&& za Zygmusia-niech rosnie zdrowo i szuka innej drogi na świat niz przez pępek:))

Zuza juz w połowie uszykowana ,ja też,Tom sie mości w łazience...
za 45 minut ruszamy ku przygodzie..

Dzień dobry Kochane :)))

Wiola - dziękuję Ci bardzo, całusy przesyłam :*

mamitka - buziaki :* i dziękuję za dobre słowa :))

Jestem taka nieszczęśliwa :((((((( Maniek w żłobku, a mi serce pęka, łzy twarz zalewają, najgorszy dzień w moim życiu...
Mam ochotę tam pójść i go zwyczajnie zabrać :(((
Wybaczcie, ale dzisiaj nie stać mnie na uśmiech. Pozdrawiam oczywiście serdecznie.

Made -kochana dziś wiele z nas bedzie tak miało..
ściskam Cię i wierzę ,że Igorek da sobie radę ! kochana robisz to dla Niego:)
bedzie dobrze-bedzie...tylko potrzeba czasu..

ale też pamietaj ,że nikt nie każe Ci być silną-chcesz to popłacz sobie..
jestem z Tobą...mnie dzis serce ścisnęło jak przechodziłam koło sal 3latków a tam płacz i lament....ale panie bardzo sie staraja ,żeby dzieci szybko uspokoić...

Jos-Ty też bądz silna dziś...dziś Poldini zaczyna czy w poniedziałek???

hej :)
no i mamy wrzesien :) teraz juz z gorki bedzie :)
no i w koncu w tv bedzie na co spojrzec , bo idzie zwariowac normalnie ( ja mam dwa kanaly nadajace sie do ogladanie hehe )

Hej kochane! Pozdrawiam Was szybciutko z rana, ostatnie dni to adaptacja Maciusia w przedszkolu i wszystko jest inaczej niż myślałam, bo Maciuś bardzo rozpacza i nie mogę go tam zostawić na dłużej niż godzinę - a potem nie odstępuje mnie nawet na krok, więc ciężko mi z BB - ale wierzę, że za jakieś 2 tygodnie już będzie lepiej. Postaram się potem doczytać co u Was! BUZIAKI!

bedzie lepiej !! poczatki zawsze sa ciezkie :( trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&& :)

mama - nie no , ale targam :-D hahahah ja też planowałąm dziś , oczywiscie rano, bo potem Pan i władca dopiero po 20 wraca, ale jakos narazie też nic ztego nie wyszło hahahahhahaha :)

zrobiłam sok z buraków i jabłek, buraczki Se starłam do obiadu , a teraz mam zajeeeeeebiścieee czerwone ręcę :baffled:!!! poprostu super !!!:confused2:

sokiem z cytryny lapki potraktuj powinno zejsc ;))

Zuza juz w połowie uszykowana ,ja też,Tom sie mości w łazience...
za 45 minut ruszamy ku przygodzie..

powodzenia !! :)

Dzień dobry Kochane :)))

Jestem taka nieszczęśliwa :((((((( Maniek w żłobku, a mi serce pęka, łzy twarz zalewają, najgorszy dzień w moim życiu...
Mam ochotę tam pójść i go zwyczajnie zabrać :(((
Wybaczcie, ale dzisiaj nie stać mnie na uśmiech. Pozdrawiam oczywiście serdecznie.

ehh chyba najgorsze co moze byc dla mamy takie rozstanie :( poplacz sobie pomoze !!
ja juz nie wiem jak sie z moim rozstane , a on dopiero w brzuszku jest ...

reklama
Dzień dobry :-)

W tvn24 mówią, że dostałam dzisiaj podwyżkę, ale nie znalazłam jej na koncie :-p

A mój syn jest licealista :sorry: Gdzie się podział mój śliczny, ukochany chłopczyk.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry