• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - wzięłam sobie tą listę skopiowałam :szok: wybacz, ale teraz tylko będę odhaczać :-)))))
Pięknie to wszystko wypisałaś, made jest wdzięczna bardzo :* Jesteś prawdziwą Koleżanką !!!!

młodamamusia - ja się teraz na śluzie w ogóle nie wyznaję :zawstydzona/y: a pamięć moja zawodna, więc nie będę się tu wymądrzać ;-)))))

reklama
mlodamamusia no właśnie.. ładowarka, trzeba karteczkę żółtą nakleić na torbę :-D

wiola ależ Ty masz oko, żeby brak ręcznika zauważyć !!! :-)

ewula no to i mi jest bardzo przykro, że się nie udało..... przytulam mocno, ale głowa do góry, ok..?

Ewula - nic przez telefon, idź tam i się wypłacz w mankiet komu trzeba ;)))))) Jak trzeba to i na litość ich weź, a co tam :-)))))
Koszule mam dwie, jedna taka porodowa - czarna, zwykła szeroka z odpowiednim dekoltem i taka nieco kusa, a druga typowo dla karmiących, ale ta to już jest seksowna :-p piersi same do przodu się rwą.....

ale z dobrych wieści to kupiłam dziś mojej królewnie taką bluzę misiaczek z kapturkiem z uszkami ekstra puchatą ;)

i zapisałam sie do szkoły rodzenia zajęcia od połowy października;)

a wy korzystałyście ze szkoły rodzenia? i ile to u was kosztuje?

made pójde pójde tylko sie musze zapowiedzieć;(

ewula ja po prostu zakupiłam duuuże, cieniutkie bawełniane tuniczki, rozpinane i przed kolana :) My zaliczyliśmy dwa weekendy w szkole rodzenia, w sumie 6h za 300zł. Ze szkoły rodzenia chcemy prowadzącą na naszą położną osobistą (koszt 600zł) - ona pracuje w szpitalu, w którym będziemy najprawdopodobniej rodzić :)

reklama
A nie wiem,chyba @@@ nadejdzie bo mam takie rwanie w brzuchu z nerwem połączone...zapaliłam,zasnęłam,teraz zjadłam i mi lepiej.

Ewula przykro mi ale jak Rurka mówi może jutro się uda:)

Młodamamusia,tak myślałam,że Wiolę miałaś na myśli...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry