• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made : aha :) no to bedizemy miec imie niespodzianke :) wy tez zreszta bo my tez nie mamy jeszcze na 100% a nawet jak bedziemy miec to nie podajemy do wiadomosci publicznej przed porodem ;)

asionek : nie wiem co sie stalo na lotnisku i szczerze to anwet juz nie szukam info... egoistycznie pocieszylam sie z emoj byl wtedy kilkanascie km od lotniska :)

lil : nie pytaj o obiad bo wstyd... ja z tych niekucharzacyhc lub kucharzaych minimalnie ;)
puree ziemniaczane i paroweczki drobiowe :) warzywa niet, bedzie wieczorem za to ( chyba... yyyyyyyyyyyy ... ;) )

reklama
Made dzięki kochana! Ja całować mogę do tej pory, a odkąd jest przedszkole to już w ogóle!!!!! Maciuś wczoraj wrócił z przedszkola (z moją mamą), rzucił się na mnie i spytał: "Stęskniłaś się?" hehe :-D Pierwszy raz u niego takie słowa usłyszałam!

Kocurku czyli wolisz później rodzić niż wcześniej??? Bo nie wiem za jaki termin trzymać kciuki :-D Ja chcę jak najszybciej!

Zaraz będę zamykać kompa, bo kumpelka do mnie wpada i nie wypada przy niej na BB siedzieć hehe :-D

jos - o to to !!!! Żadnych przecieków :cool2:

pysia - na pewno :-))))) przecież nie można być na diecie przez okrągłe dziewięć miesięcy :)))) wziął chłopak i zastrajkował :-D

lil wolę wcześniej, ale trzymaj za "później" , czyli początek października - ze względów prywatno-zawodowo- organizacyjnych ;-) papa, do miłego! :*

kocurek, made : szalone WY :)

ide dac dziecku moj haniebny obiadek...
dobra, bo mnie sumienie meczy... to teraz sie jeszcze przyznam ze puree z paczki... ale na mleku :)

reklama
made hahaha :-D:-D

jos wczesny obiadek u Was :))) i daj spokój z ambicjami kulinarnymi - TERAZ jesteś w pełni usprawiedliwiona :-p

pyś ale, że co.. że na oko i pi razy drzwi jeszcze Cię nie obliczyli????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry