• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos To idziesz dziś jak burza :-D Zresztą ja też - napisałam już kilka maili z zapytaniem o ofertę dotyczącą wyposażenia, zrobiłam dwa przelewy i wypełniłam deklarację przystąpienia do zajęć z przedsiębiorczości dla syna :szok:

reklama
Jos to gratuluję, że się zebrałaś w sobie, żeby coś załatwić! Też Ci się czas "rozłazi" jak siedzisz sama w domu???

Kocurku z tego, co pamiętam jesteś drobną i niską osóbką, więc córcia Twoja też do wielkich należeć nie będzie - sądzę, że ciuszki na 56 będą nawet za duże na początek hehe :-D Mi przy Maciusiu kazali kupować ciuchy na 68 cm, bo niby się kolos urodzi - a urodził się 2900 g, 54 cm i tak wyglądał w ciuszkach na 56:

Zobacz załącznik 388413Zobacz załącznik 388414

A dziękuję pysiu :-p

lili :szok::szok::szok: jaka ŚLICZNOŚĆ NIEWIARYGODNA !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No nie mogę uwierzyć, że ja też będę mieć (znowu!!??) "COŚ" TAKIEGO na własność :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

lil : rozlazi mi sie rozlazi ;)
sliczny synus! a moj ur/ sie 50cm wiec nawet nie mysle jakby wygladal w ciuszkach na 54cm ;)
tutaj sa na 54cm i takie byly wlasnie dobre dla niego :)

kocurek : no fajnie jest miec cos takiego na wlasna prywatna indywidualna wlasnosc :))))))))
takie cieplutkie pachnace i mruczace male cos :))

Jos bo Ty też drobinka jesteś! Wam na pewno ciuszki na 56 cm na dłużej wystarczą. A z doświadczenia też wiem, że każda firma ma inaczej rozmiarówkę ustawioną i z reguły trzeba i tak "na oko" patrzeć jak te ciuszki wyglądają.

Hello :-D))))
Co dziś przymierzamy ??? :-p

Byłam z Mańkiem na szczepieniu :szok: Samo szczepienie znośne, ale ważenie, mierzenie, osłuchiwanie i zaglądanie w migdałki - HORROR !!! Łzy mu leciały jakby go ze skóry obdzierali.
Następne szczepienie za sześć tygodni...ufff :))))))

Kocurku - kawę to dzisiaj mogę pić wiadrami, takie mam niskie ciśnienie :confused:

LIL mój maluszek urodził się 3750 i 54cm :))))))))) A Mała na zeszły tydzień szacowana między 2700 a 3100, a w zeszłym tyg. lekarz określił wiek ciąży na okończony 34 tydzień :)))))) Nie wiem, czy będzie taka malizna :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry