• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka :-) hej, co słychać?

lil im więcej człowiek ma na głowie, tym lepiej zorganizowany :-) Podobno :-p No to nie dziwota, że jak masz czas to wszystko się rozłazi :-D No, w każdym razie JA tak mam :tak:

PYŚ MIŚ wstał :-D

Kocurku otóż to!

Pysiu dzień dobry! Od razu mi się śpiewać zachciało taką fajną pioseneczkę z bajeczki "Misia, misia, mała myszka Misia" - super to leci hehe :-D A długiego spania niezmiennie zazdroszczę :-D

Palemko hej :)

Kocurek a nic nowego, wyleguje się w łóżku, za oknem deszcz i gdyby nie to, że się umówiłam o 13 to wcale bym z domu nie wychodziła. Ale jak mus to mus :-D a jak wrócę do domu to planuję na obiad ryż zapiekany z jabłkami i budyniem:tak:

pysia O_o .. !! A wiesz, nie liczyłam, ale w samej torbie szpitalnej jest ich wszystkich śpioszków, bodziaczków itp. z 10 sztuk - reszta poprana i popakowana w kartonach, ale na pewno kolejne 10, albo i więcej :))))) Dostałam też śliczności od jednej naszej koleżanki ;-) i mam po prostu full dla Oleńki :)))))))))))))))))))

rurka : hej :) jak humorek ?

jestem z siebie dumna, jeszcze 11 nie ma a ja juz COS zrobilam :) hahahaha
zalatwilam dziecku przez telefon ubezpieczenie od wypadku do szkoly. Wrazie gdyby ktos mi dizecko zaatakowal, albo moje dziecko wybilo innemu zeby, zbilo okluary tudziez podlozylo ogien w klasie :)
Troche to smieszne dla 2,5 latka, 18 euro na rok nie majatek, ale dlaczego nieletni nie sa wliczeni w ubezpieczneie rodzicow???? normalnie ubezpieczalnie szukaja wszelkich mozliwosci zeby zapisac dodatkowa opcje i zarobic ciut ciut wiecej ;)

reklama
Jos a dziękuję, znośnie ostatnio ;-) gdyby jeszcze się jakaś praca znalazła to byłoby wspaniale, ale teraz najpewniej czeka mnie roczna przerwa i może od września w przyszlym roku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry