• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam kocurka, just, lil , carole :-)
a ja zaraz sobie miete strzele
lekarz wczoraj udany, pan powiedzial ; bezterminowo oczywiscie..
jutro mam pierwsza teorie, potem w poniedzialek we wtorek i znowu w czwartek

we wtorek bedzie maraton bo ma wizyte u laryngologa, ginekologa i kurs i musze Iwe gdzies ulokowac na pol dnia

reklama
witam sie z przepyszna kawa Carte Noire :)

ewcia : hej ! sporo czasu !!!!!!!! Jak mikolajek ????????? co u was????
margolci juz kuuupe lat nie widzialam... a mi jakos moja ciaza wolno leci ale to chyba normalne ;)

asionek : satynowy szlafroczek powiadasz ??? :)

a ja mialam stres rano... wlaczylam radio - jak nigdy. ie slucham nigdy tylko szybko wlaczylam w budziku meza bo mnie wkutwialo ze slysze szykujacego sie do pracy sasiada (trzaskanie szafkami, drzwiami) i co slysze, juz sama konciowka informacji...
ze jakis wypadek ( atak? nie wiem!) na lotnisku z kotrego moj dzis wylatyuje do milano... ale mnie podnioslo... dopiero po chwili pwoiedzili z enie ma zadnej ofiary... dzwonie do mojego a on dopiero w taxi w drodze na lotnisko !!!!!!!!!!!! do tej pory nie wiem co sie stalo, jeszcze nie podali info w necie!!!!
ale poranek....

Ostatnia edycja:
Dzwonili ze szkoły,muszę po Oliwię jechać,ząb ją przyatakował...mam umówione wizyty na 19.09 w prywatnej przychodni i teraz musiałam na szybko szukać dentysty prywatnie...kurka,pół miasta obdzwoniłam ale się udało. :)

Hej Jos:)
Hej Wiola:)

Lil,tak,5dni temu robiłam i był negatywny.
A w ciąży nie jestem na 100% bo mam torbiel,prolaktynę wysoką itp więc pewnie leki zablokowały @.

To i ja sie witam porannie :blink: z kawką w ręku ;-) moja jest z expresu, lecz nic nie wydumanego:-D, ot Tchibo :-p Mimo to żyć bez niego już nie mogę ...

Jak się miewasz wiolu :-)?
caro - może faktycznie test, by nie zaszkodziłm?:confused:

witraj juściuku - jka tam syn ?

mama - coś Cię małoooooooooooooo ?????????????????????????

jos - cześć kawiarko ?

witajcie kocurku i majuuuu :):-):-):-)

caroline - właśnie doczytałam, ze robiłas testa, ale czemu masz te mdłości ?

craola dobrze chociaz ze w szkole w miare kumaci i cie poinformowali
jos wspolczuje emocji od rana...ale teraz kawa i glebokie wdechy....moze troche Zen od just?

witaj palemko a dziekuje dobrze. lekkie mdlosci sa ale to pikus:-)

Palemko też mam express Tchibo:)
Mdłości od Bromergon-u pewnikiem.
Zaraz jadę po nią,zebranie w pracy mąż zrobił i uświadamia tych leni pracowników.

wiolka : dzieki ! juz mam zen, stres trwal minute, czas by zadzwonic do meza :)
a dzisiejszy dzien mam zamiar spedzic spokojnie, domowo leniwie, za oknem cudowna jesien - moja ukochana pora roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

carola : pwoodzenia u dentysty!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry