Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asionek napewno sie zmiescisz:-)
carola a skad nerw? stalo sie cos?
Hej asionek i coooo..????? Jak leżą????
:-)
Asionek - a dziękuję, jak się odważę to może zdjęcie pstryknę :-) nawet do twarzy mi w tym amarancie))))))))
asionek : &&&&&&&&&&& za wizyte
mi sie do SR nie chce, bo wiem ze... nie wiele (zbey nie powiedziec nic) dajejak czlowiek dupsko kula na pilce i sobie joge oddychanie robi, to nie wiele ma to wspolnego z kontrola oddechu w sytuacji gdy cos ci chce wyrwac kregoslup
wiec ja sie nastawiam nie na SR tylko na perdiurale na zyczeniei z miejsca coby nie tracic nawet godziny w mekach
moje dziecko bawi sie puzzlami i playmobilami FAZA RYCERZE
a wczesniej tanczylismy sobie do cyganskiej muzyki, mama pospala i sie rozhulala, tancze a L. do mnie :
"Mama, tanczysz jak ryczerz" ... Yyyyyyyyyyyyyy... to moze przestane tanczyc i zostaniemy przy czytaniu ksiazeczekhahahahahha
mam doła właśnie sie dowiedziałam ze nie dostałam sie na wymarzone studia a to oznacza od października brak pracy brak świadczeń i brak kasy ;( a tak mi zależało.....;(