• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o ewula to wystarczy ze 2 tyg przed urodzisz i moze sie na grudniowki zalapiesz i 2011 ! :)

made : ja z kolei wole sie przygotowac, terapia szokowa to nie dla mnie :)
a czy wy juz macie wybrane na 100% imie ????? bo slysze o zygmuncie wzmianki, ale nie wiem czy zygmunt to wybrane imie, czy imie pelni taka role jak "maniek" ;)

czekam na meza, dzis ma byc o 20 :) swieto hehe :)

młoda bez znaczenia w jakiej formie podasz mu te biszkopty jest za mały i tu nie ma dyskusji. Spójrz może na skład biszkoptów GLUTEN...zalecany w diecie niemowlaka nie wcześniej niż przed 5tym miesiącem życia. Kaszki to samo od 4tego miesiąca wszystkie. Nie wprowadzaj małemu na siłę bo jest na to jeszcze za wcześnie. Może mu smakować ,ale problemy z brzuszkiem będą mniej przyjemne...jak tak dalej będziesz szalała to jak skończy pół roku dasz mu kotleta schabowego soczyście skropionego tłuszczem? Chyba nie ,prawda? Układ pokarmowy dziecka jest bardzo delikatny i łatwo zaszkodzić maluszkowi. Poczekaj do tego 4tego miesiąca... CO CI SZKODZI?
Żeby nie było to nie jest tylko moje zdanie ,ale większość ludzi CI powie ,że dietę maluszka rozszerza się najwcześniej po czwartym miesiącu i to też nie jakoś drastycznie się to zmienia.

asionek napewno sie zmiescisz:-)
carola a skad nerw? stalo sie cos?

zmiescic ty napewno ja sie boje , ze sa za duze hehe

Hej asionek i coooo..????? Jak leżą???? :-D:-D:-D
:-)

zasnelam i nie nalozylam na dupsko ... zaraz pojde i zobacze hehe
dzieki za liste !! przyda sie i mi :)

Asionek - a dziękuję, jak się odważę to może zdjęcie pstryknę :-) nawet do twarzy mi w tym amarancie :)))))))))

napewno wygladasz gustwonie :)

asionek : &&&&&&&&&&& za wizyte
mi sie do SR nie chce, bo wiem ze... nie wiele (zbey nie powiedziec nic) daje ;) jak czlowiek dupsko kula na pilce i sobie joge oddychanie robi, to nie wiele ma to wspolnego z kontrola oddechu w sytuacji gdy cos ci chce wyrwac kregoslup :)
wiec ja sie nastawiam nie na SR tylko na perdiurale na zyczeniei z miejsca coby nie tracic nawet godziny w mekach ;)

moje dziecko bawi sie puzzlami i playmobilami FAZA RYCERZE :)
a wczesniej tanczylismy sobie do cyganskiej muzyki, mama pospala i sie rozhulala, tancze a L. do mnie :
"Mama, tanczysz jak ryczerz" ... Yyyyyyyyyyyyyy... to moze przestane tanczyc i zostaniemy przy czytaniu ksiazeczek ;) hahahahahha

ja tam nie patrze na te oddechy itd., bo wiem , ze moge zapomniec hehe
bardziej to basen i joga dla relaksu i formy :) lepiej sie czuje jakos po takich zajeciach
no i ja tutaj nie mam nikogo wiec polozna czasami mopwi ciekawe rzeczy :)

Poldus hehe nie moge z tego rycerza :)))

ja mam satynowy szlafroczek do szpitala ... nie mam innego cienkiego , a nie wezme puchacza , bo sie zagotuje :)

mam doła właśnie sie dowiedziałam ze nie dostałam sie na wymarzone studia a to oznacza od października brak pracy brak świadczeń i brak kasy ;( a tak mi zależało.....;(

przykro mi , ale proboj jeszcze !! moze sie uda ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja za szkole rodzenia nie place nic na szczescie :)

Kocurku, jeden rożek wystarczy:tak:
ja miałam jeden i w sumie wcale Go nie używałam, dopiero w domu, w szpitalu jakoś mi się nie sprawdzał;-)

Wiolka GRATULUJĘ!!!

Jos, toż to czyste szaleństwo, jeszcze trochę i finisz:-)

a tak w ogóle, to witam:-)

miałam jeszcze coś napisać i zapomniałam...:confused:

Marcepanku,
shocked.gif

gratuluję!!!:-D

wiem już co jeszcze:-D

wiecie może co u Margolci?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki