• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku kochany to dziś się chociaż z Tobą przywitam, bo wczoraj znowu mnie wcięło!!!!!!! Jak się czujesz??? Który Ty masz tydzień teraz??? Wszystko już gotowe? :-D

Ale dziś zimno HURRRA!

No nie miałam być druga a jestem czwarta!!!!!!! Hej dziewczyny!!!!!!

reklama
Mi też pod warunkiem,że się ma skarpetki...
niestety nie znalazłam mimo 3-paku nowo zakupionego i w sandałkach pomknęłam do pracy:(

Oj Oliwka żebyś się nam nie przeziębiła!!!!!!!!! U nas dziś to chyba padać będzie!

Kocurku a jak Ty parzysz swoją kawkę??? Nie wiem czemu ale lubię czytać jak ktoś pisze o jedzeniu albo piciu hehe :-D

Ja chyba zaraz jakieś śniadanko uskutecznię....

carola no chociaż mokasynki mogłaś założyć..!!

Dobra - za chwilę przybywam z Caffee de Lur, zasiadam , a Wy kochane moje zdajecie relacje - zwłaszcza Żuczek :-D

Ostatnia edycja:
Mokasynki mam w domu,tym prawdziwym...
Just opowiadaj kurka co i jak,Remisia pokaż ciotkom stęsknionym.
Lil,coś już mnie łapie.Ale to tylko do auta i spowrotem.
Mam czekoladkę,Milka CARAMEL...KOMU???

lil Ooo ja to bardzo profesjonalnie - pół łyżeczki renomowanych fusów zalewam kranówą ok. 90 stopni C hahahaha :-D:-D Niestety nie posiadam (jeszcze) sprzętu :) carola zna się na dobrych kawkach :tak:

Kocurku oj jak ja lubię chodzić po koleżankach, które mają dobry sprzęt do kawki hehehe :-D Mam już dwie takie, ale ostatnio rzadko je odwiedzam hehe :-D A pół łyżeczki fusów to chyba faktycznie niewiele hehe :-D

Oliwka ja poproszę o czekoladkę!!!!! Zaburczało mi w brzuchu aż, więc idę na to śniadanko!!!!!!

Just właśnie właśnie - czekamy na relację co i jak!

Oliwka a test robiłaś?????? Przegapiłam info, że to już 40 dc. u Ciebie!!!!!!!

reklama
Czołem moje wszystkie Robaczki :cool2:

Karola w sandałku później będzie Ci ok, bo u nas tak od kilku dni, rano chłodno, a później już dużo słona i ciepło :tak:

Maja :happy2:

Made koleżanko gdzie jesteś??? :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry