• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe nie moge z wami :))))

Just niech przybywaja sama sie meczyc nie bede w ten skwar :)))

Kocurek no zebra , ale tylko po prawej dziwne ... w kazdym razie nie moge juz na brzuchu spac , plecach , a teraz doszedl jeszcze prawy bok .. niezle jedna pozycja to ciut malo

reklama
made moja droga koleżanko, gdzie jesteś?? Możesz się na kocurku jeszcze trochę powyżyyyyywać - jeśli Ci to poprawi dziś humorek :sorry2: :) :) :) :) :)

rureczka....?

carolinee...?

wiola...?

EWULA ? ? ? ? ?

mary..............?????

lil ????? :))))))

Ostatnia edycja:
Kocurku - a czytam o tej cesarce i psychicznie się nastawiam :)) A w ogóle to nie mogę sobie miejsca znaleźć, już nie wiem jaką pozycję przybrać, wszystkie doskonałe na pięć sekund, każda zmiana wiąże się z ogromnym bólem, a to w pachwinach, a to kręgosłupa....szczerze, to jestem już zmęczona, pragnę się przespać minimum te 5-6 godzin bez wstawania na siku czy inne atrakcje :-)

made to ja już widzę DUUUUŻY plus cesarki - zamówisz sobie ją wcześniej..!!! I będzie parę tydzionków mniej do pokonania :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kocurku - :-)))) i to jest ten plus. Czytam te wpisy i nie jest tak najgorzej, najważniejsze to się z tym pogodzić i być świadomym tego co mnie czeka ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry