just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made
2,50??? Tak nisko cenisz Zygmusia??? 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Brakuje tu Twojego uśmiechniętego pyszczka :-):-)

Kocurku - a czytam o tej cesarce i psychicznie się nastawiam) A w ogóle to nie mogę sobie miejsca znaleźć, już nie wiem jaką pozycję przybrać, wszystkie doskonałe na pięć sekund, każda zmiana wiąże się z ogromnym bólem, a to w pachwinach, a to kręgosłupa....szczerze, to jestem już zmęczona, pragnę się przespać minimum te 5-6 godzin bez wstawania na siku czy inne atrakcje :-)
Oki)))))) każda chwila cenna jest
)))))))))))
Ja dziś taka aktywna na bb, bo cały dzień tyłek przykleiłam do fotela, czuję się niepewnie - co się ruszę, to tam na dole cuda się dzieją - boli, kłuje, ciągnie, napiera, mało nie wypadnie.!!! - takie mam wrażenie)))) Chyba jedyna rada to NIE ruszać się :/
babki ja juz chyba nie wbiję się w rozmowę bo za bardzo zalatana jestem więc wszystkim Wam życzę powodzenia i szczęścia w różnych dziedzinach Waszego życia))) ;**
wspomnijcie mnie czasem![]()