• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no jestem, ale chwilowo, siostra zabiera net, bo coś do szkoły musi wydrukować, a ja kąpałam Remka, już chłopczyk śpi, teraz czas dla mnie :tak:

Oki :))))))) każda chwila cenna jest ;))))))))))))

Ja dziś taka aktywna na bb, bo cały dzień tyłek przykleiłam do fotela, czuję się niepewnie - co się ruszę, to tam na dole cuda się dzieją - boli, kłuje, ciągnie, napiera, mało nie wypadnie.!!! - takie mam wrażenie ;))))) Chyba jedyna rada to NIE ruszać się :/

Ostatnia edycja:
babki ja juz chyba nie wbiję się w rozmowę bo za bardzo zalatana jestem więc wszystkim Wam życzę powodzenia i szczęścia w różnych dziedzinach Waszego życia ;)))) ;**

wspomnijcie mnie czasem ;)

Kocurku - a czytam o tej cesarce i psychicznie się nastawiam :)) A w ogóle to nie mogę sobie miejsca znaleźć, już nie wiem jaką pozycję przybrać, wszystkie doskonałe na pięć sekund, każda zmiana wiąże się z ogromnym bólem, a to w pachwinach, a to kręgosłupa....szczerze, to jestem już zmęczona, pragnę się przespać minimum te 5-6 godzin bez wstawania na siku czy inne atrakcje :-)

Oki :))))))) każda chwila cenna jest ;))))))))))))

Ja dziś taka aktywna na bb, bo cały dzień tyłek przykleiłam do fotela, czuję się niepewnie - co się ruszę, to tam na dole cuda się dzieją - boli, kłuje, ciągnie, napiera, mało nie wypadnie.!!! - takie mam wrażenie ;))))) Chyba jedyna rada to NIE ruszać się :/

oj tak teraz znalezc pozycje to juz z cudem graniczy conajmniej :/
koncowka do latwych nie nalezy niestety
ale juz coraz blizej !! :)

babki ja juz chyba nie wbiję się w rozmowę bo za bardzo zalatana jestem więc wszystkim Wam życzę powodzenia i szczęścia w różnych dziedzinach Waszego życia ;)))) ;**

wspomnijcie mnie czasem ;)

Mama no co ty gdzie ty sie wybierasz ?? !! chyba nas nie zostawiasz ?? !!

Obecna!
Byłam,przeżyłam,jestem zadowolona!
W ciągu kilku godzin TAŃCZYŁAM (x2) z własnej,nieprzymuszonej woli i bez alkoholu...haha
nazywałam Uczucia,też z własnej woli:)
Było fajnie, tylko teraz od nadmiaru emocji i podróży pociągiem boli mnie głowa...

Dziękuję laseczki za miłe słowaZobacz załącznik 389051
Mój Ł. też woli długie, ale ja się go nie pytam, tylko idę i działam z moja fryzjerą. A dzisiaj jak przyszedł z pracy, to mi mówi: a co ty sie inaczej uczesałaś? Dopiero później zauważył, że obciełam :-D
Mało tego spotkałam dzisiaj swoja niedoszłą teściową i się zachwycała, że ładnie wyglądam- miłe zakończenie dnia :))

Made daj michałka, ja uwielbiam, zwłaszcza białe...:zawstydzona/y:
Pomyśl kochana, że dzięki cesarce nie będziesz rodzić w 42 tyg:tak:

Jos, Maran to się trzeba buntować i po swojemu robić :-D

Kocurek jak tam syn w szkole? I jak Wasz remont??

Asionek kiedy mama przyjedzie? Jak się czujesz??

Palemka hej kochana :*

Just pokaż nam Remiczka, już tak dawno żadnych fotek nie było :(

Marcepanku jak się czujesz??

Karolina, Wiola, Ewula, Ajas, Mery, gdzie Was wywiało??

Karolina jest :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry