• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wam...
made damy rade.my bedziemy trzymac kciuki zebys szybko do siebie doszla po cesarca a ty pomysl: urodzisz szybciej, bez skurczy, bez nacinania,super ....bedzie dobrze kochana, lekarze wiedza co robia.

kocurku zaciskaj nogi do 6 pazdziernika jeszcze troche zostalo

rureczko fryzura fajna, ale wolalabym ciebie zobaczyc a nie ...

carola gratuluje ...fajnie ze ci sie podobalo. kiedy nastepne spotkanie?

zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a moze?

a poza tym chcialam sie poskarzyc ze zapomnialyscie ze mialam wczoraj pierwsza lekcje...
bylo ciekawie( zajecia z ratownikiem medycznym)nawet niewiem kiedy zlecialy te 2 h...

reklama
Hej wszystkim:)
Druga:))))
Wiola,ja za tydzień mam zjazd...każdy czwartek od 16 do 19,najgorsze dojazdy będą...no i 4 zjazdy w soboty,jeszcze w tym roku 2 się szykują.
Ja prawko zaczynam od przyszłego tygodnia ale nie będę często chodzić na teorię,wkuję na pamięć a przynajmniej spróbuję bo przecież zaraz szkoła mi dojdzie.

Owszem,zapomnieliśmy o Twoim kursie a Ty nie przypomniałaś:)
Gratki:)
Ja pierwszą pomoc na ulotce zaliczyłam:) Cały czas podczytuję ale jak będzie na żywo to pójdę bo nie ma to jak praktyka.
Trzymajcie kciuki dzisiaj bo liczę na zastrzyk gotówki:)

Leżę w łóżku z płatkami na sucho,nawet kawki nie mam bo mleka brak... :(

2-ga!!! :-D

O kurka - jednak trzecia :-p

wiolu no fakt.. jakoś wyleciało, że to już wczoraj :))))) Świetnie, że jesteś zadowolona :tak:

carola za gotowiznę !! &&&&&&& :))))))))

Idę parzyć fusy ;))))))))))

Ostatnia edycja:
Kocurku poczęstuj mnie kawusią:)
Jeju,jak pomyslę,że to IIIp bez windy i miałabym iść po mleko do kawy to odechciało mi się....

no niech wam bedzie wybacze:-p:-D
carola co do teori ja mam zamiar chodzic na wszystkie zajecia, a to z tego wzgledu ze wiem jak to jest sie uczyc w domu, Iwa chce to, lukasz to , a mi sie przypomni ze mam cos zrobic ...a tak te 30 h bede siedziec na teorii z ludzmi ktory tez chca sie uczyc a resztu doucze sie w domu...

kocurku jak dzisiejsze samopoczucie?

a mnie mdli , ale jak narazie mdlosci sa takie jak w ciazy z Iwa czyli, czuje ze mi wszystko stoi w gardle ale nie wymiotuje

Ja od momentu jak dowiedziałam się o ciąży to schudła 10kg przez miesiąc...przez mdłości i stres.

Co do chodzenia na teorię to masz rację,też bym chciała ale to już by było za dużo jak dla mnie.

Kocurku,masz tą kawę?

caro naturalnie :)))))))))) fusy gotowe i z mleczkiem i bez :-D tylko net kulawy i dlatego tak długo...

wiolu ja rano zawsze trochę lepiej :tak: dziękuje. Oby tylko Ciebie te mdłości tak nie dręczyły, szczególne na zajęciach i jazdach !! O lodówkę zahaczyłam już pół h temu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chociaż nie - sama mnie zaczepiła :-p

Ostatnia edycja:
Też jestem :szok:
Wczoraj odcięto mi Link(ę) i tyle....

Wiola - ja to podejrzewam Kocurka o jakieś koniakowe przymiarki :-D))))))
Gratuluję rozpoczęcia kursu :))))))

Olivka - hej !!!! Tancereczko :-)

Kocurek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj już spokój, wiemy jak wyglądasz :-D)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry