• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochane, mam pytanie. Mój Pan i Władca urodził się 20 września, mam możliwość urodzić wtedy Zygmusia, uważacie, że to dobry pomysł ? Jakoś mi tak nie daje to spokoju :eek:

made pomysl mi sie bardzo podoba, to juz bedzie prawie 39 tydz , wiec spokojnie za rodzenie mozesz sie brac...a kotek to mi koronki 0biecala pokazac a teraz cicho siedzi

kocurku ja wiedzialam ze ta niedobra lodowka nie da ci spokoju....:-)

carola nie mow ze wstalas takim tanecznym krokiem?

made nie znam bardziej oryginalnego prezenty urodzinowego, aniżeli URODZINY :-):-):-):-):-) ;-);-);-);-)

wiolu ależ ja koronek przecie nie przepuszczę przez sieć sąsiada :zawstydzona/y: A poza tym nie przejdą, bo za słaby sygnał :-D

Ostatnia edycja:
Made pomysł świetny:))))

Wiolka problem w tym,że jeszcze nie wstałam ale jak już wstanę to tanecznym krokiem:)
Taki taniec strasznie wyluzowuje:)))

Słuchajcie jaki świat jest mały... :)
Jak szukałam mieszkania na czas remontu to pomogła mi forumowiczka z Weteranek,jej Mama nam wynajęła mieszkanie a teraz okazuje się,że nasza forumowiczka pracuje z moją teściową:)

:-D)))) tak Se to właśnie wykombinowałam....ja bym oszalała gdyby mi ktoś takiego aniołeczka sprezentował ;))) Lekarz mi wczoraj proponował 19, a ja szybko czy może być 20 :zawstydzona/y: ???
Dzięki :-) jesteście niezastąpione :*:*:*

Wiola - to prawda :-( Koronek się przez Link(ę) nie przepchnie, Kocurek prawdę pisze......ja już próbowałam :-D:-D:-D przeszło same ramię :)))))))

Olivka - bo to jest fakt, że góra z górą - nigdy, ale człowiek z człowiekiem -zawsze ;)))))

Ostatnia edycja:
Ale super,to już zaraz... ale się wzruszyłam:))))
Made urodzi Zygmusiaaaaaaa :))))

Kocie czy mnie oczy nie mylą i uprawiasz podbieranie sieci sąsiadowi?:)

carola ale, że kto... Jaaaaaa??????? Nieeeee no coś Ty - ja po prostu nie mam neta, ale za to mam lapka, który się samoistnie i bez kontroli dorywa do pierwszej lepszej, niezahasłowanej sieci hahaha :-):-) Opłaty za net 6Mb miałam 90zł i myśląc, że uda się nam wyrobić z przeprowadzką do września, zrezygnowałam z tej wątpliwej usługi :)))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry