• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
...tańce, hulanki, swawole :-D))))))

Lilu - Kochana :* jest tak jak koleżanka moja Miauczyńska była łaskawa przekazać :-))))) Żyły się skrzepliną obłożyły i tak oto mnie urządziły :)))

Cześć :)

Jakich ja mam sąsiadów:shocked2: co wieczór a w zasadzie noc tak głośno słuchają muzyki, że u mnie tylko basy dudnią :/ nic nie pomaga, ani proszenie, ani grożenie, ani pukanie w kaloryfer :/ Najgorsze jest to, że Ł. wstaje do pracy przed 6 i później pół dnia jest nieprzytomny :/
Po dokumenty do tej pracy w windykacji nie poszłam :-D

Lil, Made, Kocurek, Wiola, Karola, Palemka
miłego dnia :))

made Ty nie tańczysz!!! Ja chcę małego Z. na 20 września!! Już odwołałam wszystkie ważne spotkania w tym dniu ;)))))) Możesz się co najwyżej pokiwać :-D:-D

rureczka - ja kiedyś zamieszkiwałam z sąsiadką chorą na schizofrenię...i nic się nie dało zrobić, najgorsza w tym wszystkim nie była jednak choroba, lecz to, że najbliższa rodzina o niej zapomniała, nikt jej nie odwiedzał, nie pilnował czy wzięła leki, jak się czuje, etc. A ataki występowały najczęściej między 2:00 - 05:00 w nocy...
Taka osoba nie ufa nikomu, nie rozmawia z sąsiadami, nikogo nie wpuszcza do domu, istne piekło....

Kocurek - dzwoniłam właśnie do szpitala zabukować sobie termin, i trochę się zmartwiłam, bo już jedna cesarka jest na ten dzień zaplanowana, teraz wszystko w rękach anestezjologów :/ Oczywiście powiedziałam miłej pani o co chodzi, będzie się starać przekonać zespół do dwóch operacji ;) Mam się zgłosić 19.IX. na izbę w pełnym rynsztunku :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko tacy sąsiedzi to koszmar!!!!!!!!! Współczuję bardzo, bo dla mnie to też byłoby nie do zniesienia! Ale co można poradzić w takiej sytuacji - chyba tylko zmiana mieszkania :-( MASAKRA! Mimo wszystko Tobie również miłego dnia!!!!!!!

Oliwka do południa podrzucam tylko pośladki siedząc na łóżku - raz lewy raz prawy hehe :-D

Kocurku a w ogóle z tym SLOW - MOTION - to u mnie kiepsko - pędziwiatr jestem jak już się ruszam - slow to tylko w łóżku....

Made kochana na szczęście jest mnóstwo plusów tej sytuacji prawda??? Jak się czujesz wiedząc kiedy wybije godzina ZERO??? Kurcze ja teraz też tak bym chciała, bo zaczynam lekkiego stresa przed porodem łapać....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry