• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - dzięki, pomysł przedni :-) jak nie wypali ten 20, to będzie ciągnięcie losów :))))))
Tak się zastanawiam nad tym kreatywnym spędzaniem wieczoru, i kurde....na puzzle to chyba za późno i klocki :zawstydzona/y::-D:-D:-D hahahhaaaaaa

reklama
kocurek : DZIE-KU-JE uprzejmie :)))))))) hej witam z kawa :)

lil : czesc! :)))))))))))))

zaraz sobie kawa poprawie humor i pogaduszkami :) moze uda sie zapomniec o tym niesczzesnym swetrze... ;)

made : do uslug :)
nie, nie puzzle, nie klocki :)

Ostatnia edycja:
jos - co się martwisz :-p Będzie w sam raz dla drugiego synusia :-)

Lilu - oj Ty, oj Ty....klapsa powiadasz zarobiłaś ??? To musiałaś być naprawdę grzeczna :-)

Jos pisz list do Santa Clausa- niech drugi sweterek kupi! Ja też przeżywam jak mi się coś tak popsuje....

Made taki klapsik to zachęca to bycia niegrzeczną hehe :-D

Kocurek - wrodzone skąpstwo :-D)))))) hahhahaaaaa

Lilu - Ty daj spokój z tą literaturą piękną i się zajmij chorym mężem, ten klaps trzeba tłumaczyć: HELP, HELP !!!!!!!!!!!!! :-D

Mój Maniek się uzależnił od ulicy Sezamkowej :szok: Nie ma dziecka....

Ostatnia edycja:
made dziekuje :) tez juz sobie taka opcja wymyslilam :) tylko jeszcze trzeba sprawidzc czy po wyschnieciu nie bedzie twrady jak deska :(

lil : obawiam sie ze santa claus sie nie zgodzi na drugi sweterek CD
:(((((((((((((((((((((( Buuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! cholera nawet raz go nie zalozyl :( teraz juz wiem co czula moja mama jak sobie kupila piekne kozaki za kilakset zl wiele lat temu ( nie dzis!) a nasz owczesny szczeniak je doszczetnie pogryzl...

reklama
kocurro bo wiedza ze na tobie zbija pieniadze, panowie zobacza fotke i sie odplatnie zapisza ;)
ja od portali towarzyskich nie dostaje nic... za to codziennie reklamy i oferty ubran i wszelkich promocji zakupowych doroslo-dzieciecych ;) hahahahahaha

made : to teraz pytanie i gadaj z reka na sercu! ile manka zostawiasz max. przed ekranem tv i czy codziennie?
ja mam dylemat co do poldusia... staram sie ograniczac do minimum ale jak juz zacznie tpo chce wiecej i jest wojna... wiec najlpeiej jak wogole nie proponuje... ale nie ukrywam ze czasem zeby sie polozyc zwlaszcza TERAZ byloby to mi BARDZO na reke... tylko nie wiem ile min jest tak zdrowo, rozsadnie...
zawsze bylam przeciwniczka tv, a fanka ksiazek i audiobookow... a teraz powoli kapituluje...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry