• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Palemko to nie sterydowa:)

Made to nie pożyczka,co do tego jeszcze nie ma odezwu...tutaj to taki nieplanowany zastrzyk gotówki:))))
Jeszcze nie wiem o której wejdzie ale już kupiłam małej butki Prady:))) Jos,haha,my i te zakupy...Dior powiadasz....zostaw dla fasolinki:)

jos - ja bym zrobiła zdjęcie, wysłała do Diora i napisała, ze będę zakładać synowi na lewą stronę, żeby logo było jak najbardziej widoczne :-) Jezus, to jak Ci się coś sfermentuje :zawstydzona/y:

Lilu - kupiłam super Glue, nawet nie widać, ale....cieknie :-( używam teraz do mycia zębów.
Mam cichą nadzieję, że naszej Wioli uda się mi kupić taki kubeczek, a ja pokryję wszelkie koszty, nawet podwójnie :))))))))))

carolinee w takim razie przemiłego dnia życzę... z okazji dwóch lat od zapoznania :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nagaaaa!! ja i tak już mam problem z..eeee tym no.... utrzymaniem tego tam.... no i nie zatrzymam przez Ciebie hahahahahaha :-D:-D

kurde skasowalam sobie posta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kocurek : a no taki wisielczy humor mnie dopadl ;)

carola : PRADA??? grzesznico!!!! pokaz linka! czy fotke
a fasolce zostawie ale o ile nie bedzie deska... bo jelsi bedzie caly zbity no to dzieciaka przeciez w taki stelaz nie wloze...

palemka : nie wiem gdzie oliwka prade wyrwala, ale tutajk sa takie internetowe wyprzedaze, promocje ze to naparwde nie kosztuje fortuny... firmowy super ciuch mozna znlaezc za powiedmzy troche drozej niz np H&M... i do zarobkow w euro niestety zupelnie inaczej takie zakupowe "szalensztwo" sie przeklada niz do zarobkow w zlotowkach... a w poszlce co jets dla mnie skandalem ceny takie same jak w euro... a zarobki jednak nie...

made : do diora to ja mam ochote wyslac reklamacje pelna !!!ôeù$*;<!!!!!*$$*ù%://

Loooooooooooooooo jeeeeny zasiedzialam sie! musze wstapic do apteki i i na poczte ksero zrobic przed przedszkolem!!! loooooooooooo loooooooooosie, biegne! pa!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry