WIOLKA1509
Fanka BB :)
asionek to chamstwo no .moze w jakims sklepie zapytac o karton...po zlozeniu chyba az taki wielki karton nie bedzie potrzebny co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musze z mama dzisiaj pogadac moze cos da rade znalezc ?? !!asionek to chamstwo no .moze w jakims sklepie zapytac o karton...po zlozeniu chyba az taki wielki karton nie bedzie potrzebny co?
WIOLU, pisalas kiedys,, ze w ciazy z Iwa przytylo Ci sie 22 kg. Zrzucilas wszystko? Ja mialam 25 na plusie.
ASIONKU, z checia, ale z telefonu nie mam jak dodac. Jak ktos bedzie tak mily i poda mi swoj numer telefonu......
EDIT:
nie da rady, nawet nie moge wejsc do zakladki z zalacznikami
WIOLU, jeju myslisz, ze za szybko chudne? Nie jestem na diecie, wcinam wszystko doslownie, chociaz piersia karmie, no ale mam powera jak kiedys. Latam jak perszing. Mam wiecej obowiazkow, a jakby wiecej potrafie zrobic. no i paceruje bardzo duzo
hej libby kope lat
czesc wszystkim
wiola, libby o jakim pasie mówicie? U mnie jak narazie żle nie jest przytyłam 4kg narazie ale największy skok wagi jeszcze przede mną