• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLU, pisalas kiedys,, ze w ciazy z Iwa przytylo Ci sie 22 kg. Zrzucilas wszystko? Ja mialam 25 na plusie.

ASIONKU, z checia, ale z telefonu nie mam jak dodac. Jak ktos bedzie tak mily i poda mi swoj numer telefonu......

EDIT:
nie da rady, nawet nie moge wejsc do zakladki z zalacznikami

Ostatnia edycja:
libby nie zgubilam, zostalo 10 na plusie.dlatego mam zamiar teraz pilnowac sie co do jedzenia w ciazy.
niestety nie pomoge ze wstawieniem zdjecia bo moj tel nie odbiera mms-ow

asionek to chamstwo no .moze w jakims sklepie zapytac o karton...po zlozeniu chyba az taki wielki karton nie bedzie potrzebny co?
musze z mama dzisiaj pogadac moze cos da rade znalezc ?? !!
kurcze no a dzisiaj sen mialam , ze siorka mi powiedziala w ostatniej chwili , ze wozka nie odda ... normalnie sny prorocze hehe

nic to musze szybko cos wykombinowac !! bo w koncu zostane bez wozka i ciekawe jak malego ze szpitala zabiore :(

WIOLU, pisalas kiedys,, ze w ciazy z Iwa przytylo Ci sie 22 kg. Zrzucilas wszystko? Ja mialam 25 na plusie.

ASIONKU, z checia, ale z telefonu nie mam jak dodac. Jak ktos bedzie tak mily i poda mi swoj numer telefonu......

EDIT:
nie da rady, nawet nie moge wejsc do zakladki z zalacznikami

szkoda , ze sie nie da :(
ale napewno jest przeslodki !! :)

WIOLU, kurcze, martwie sie, ze zostalo mi jeszcze 9 kg na plusie, a waga od tygodnia ani drgnie. Nosilas pas? Ja go szczerze nienawodze i nie nosze.

ASIONKU, a jakze- slodziak taki grubasny heheh mamusine cycusiowe mleczko mu sluzy :-)

Zdjecia dodam jak bede miala kabelek albo jak komus przesle z forum.

Moj syn usnal podczas czesania

EDIT:
zmykam obiadek pitrasic. Dzis wczorajsza pomidorowa, filety z mintaja, ziemniaczki, surowka z kiszonej kapusty i marchewki.

Ostatnia edycja:
WIOLU, jeju myslisz, ze za szybko chudne? Nie jestem na diecie, wcinam wszystko doslownie, chociaz piersia karmie, no ale mam powera jak kiedys. Latam jak perszing. Mam wiecej obowiazkow, a jakby wiecej potrafie zrobic. no i paceruje bardzo duzo

hej libby kope lat

czesc wszystkim

wiola, libby o jakim pasie mówicie? U mnie jak narazie żle nie jest przytyłam 4kg narazie ale największy skok wagi jeszcze przede mną

WIOLU, jeju myslisz, ze za szybko chudne? Nie jestem na diecie, wcinam wszystko doslownie, chociaz piersia karmie, no ale mam powera jak kiedys. Latam jak perszing. Mam wiecej obowiazkow, a jakby wiecej potrafie zrobic. no i paceruje bardzo duzo

ja jesz to najwazniejsze :) a waga jednym leci szybciej innym mniej ...

hej libby kope lat

czesc wszystkim

wiola, libby o jakim pasie mówicie? U mnie jak narazie żle nie jest przytyłam 4kg narazie ale największy skok wagi jeszcze przede mną

niekoniecznie :)
ja najwiecej w pierwszych miesiacach przytylam :/ pomimo mdlosci i niejedzenia
a teraz to waga prawie nic nie leci do gory
tak wiec moze byc tak , ze malutko przytyjesz czego ci zycze !! :)

reklama
witajcie babeczki
Asionek a u Was nie ma takich prywatnych "kurierów", co sie ogłaszaja na przyklad na jakiejś pl gazecie? Bo tacy to wezmą owiniete w folie na 100% bo ja tak sobie własnie fotelik samochodowy-nosidełko wysyłałam z Pl bo mielismy po Ali ale jak ona wyrosła to został w Pl a dla Mai na pierwsze miesiacy był konieczny

Libby super, że Maluszek taki radosny :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry